Cosmetics haul, parfumuri de serie, o încântare olfactivă

B.U. parfum
Share the joy

Cosmetics haul, parfumuri de serie, o încântare olfactivă

De-a lungul timpului am adunat o colecție impresionantă de parfumuri, multe dintre ele scumpe și prea puțin pe gustul meu. Unele le-am folosit doar că să le termin, la altele am ajuns la ultimele picături și nu m-au convins nici ca îmi plac, nici ca nu, dar sunt și unele parfumuri care au arome cu adevărat fermecătoare.

Între un parfum exclusivist și unul de serie nu sunt multe diferențe notabile, iar unele parfumuri pe care le regăsim în oferta supermarketurilor pot să ne facă diminețile mai frumoase.

Probabil că cea mai importantă diferență care merită amintită este că parfumurile de serie au mai mulți compuși sintetici, în timp ce parfumurile exclusiviste au la bază esențe și uleiuri volatile.

Parfumurile de supermarket nu sunt scumpe deoarece nu conțin materiale nobile sau sunt produse de brand-uri care nu investesc în publicitate excesivă, dar multe dintre ele sunt cu adevărat frumoase, aducând la fiecare pulverizare senzații olfactive memorabile.

Pentru parfumurile marilor brand-uri pe care le găsim în parfumeriile scumpe, marketingul are o pondere extrem de importantă în prețul lor, în timp ce flacoanele care așteaptă cuminți la secțiune cosmetică din supermarketuri ar merita mai multă atenție din partea noastră.

Știți că eu vă spun adesea că ignorăm diverse produse din neatenție. De aceea voi începe să fac o serie de articole ale căror vedete sunt acele mici comori nedescoperite pe care le găsim în magazine în care facem cumpărături în mod normal.

Parfumuri de serie, o încântare olfactivă

C-THRU Black Beauty

Despre C-THRU Black Beauty v-am povestit într-un articol trecut. Poartă închis în aromele sale visul unei nopți de final de vară cu atingeri senzuale, calde și delicate.

Aroma oriental-lemnoasă hipnotizantă seduce simțurile, subliniind senzualitate, dar păstrând în același timp un strop de mister și delicatețe.

C-THRU Black Beauty este parfumul care conturează o femeie cu o personalitate puternică, ce își cunoaște atuurile.

Un parfum ușor și delicat, potrivit pentru zilele calde, ce te învăluie într-un veșmânt înmiresmat, păstrându-te intre bratele sale câteva ore bune.

B.U. parfumul adolescenței mele

Cine nu a folosit măcar odată un parfum B.U?

B.U. Golden Kiss este un parfum romantic, din familia olfactivă floral fructat, strălucitor și exuberant că o șampanie scumpă. Note sale de vârf sunt dulci, zemoase a pere, mere și bergamotă. Notele de mijloc îndrăznețe și amețitoare te atrag într-un vârtej floral de iasomie, frunze de violete și prune coapte. Notele de baza sunt misterioase și elegante învăluite în mosc, lemn de santal și vanilie.

B.U. parfumuri

Un parfum îndrăzneț, pentru acele momente în care te simți sigură pe tine.

Tipul de piele al fiecărei persoane și PH-ul acesteia sunt factori determinanți în eficacitatea și impregnarea coloniei sau parfumului. Așadar antipespirantul B.U. Action este ca o ploaie rece.

Deodorantul spray antiperspirant asigură o protecție excelentă de până la 48 de ore. Nu pătează hainele și e un ajutor de nădejde în cele mai dificile situații. B.U. in Action are o formulă cu extracte de flori sălbatice și tehnologie de eliberare parfum, oferind un plus de prospețime pe tot parcursul zilei.

Gel de duş B.U.

Gel de dus B.U.

Cu o textură cremoasă și fină, face o spumă delicată ce parfumează și îngrijește pielea cu extracte de lămâie și vanilie. Gelul de dus B.U. In Action Cream Lemon conține agenți de hidratare ce lasă o senzație de piele moale și catifelată.

Puteti afla mai multe de pe pagina oficiala B.U. Romania.

2 Comments on "Cosmetics haul, parfumuri de serie, o încântare olfactivă"

  1. Doamne ce de minunatii.

  2. Gelul de dus trebuie sa mi-l cumpar si eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*