Produse promotionale, publicitate in mod inteligent

Share the joy

Produse promoționale, sau cum să faci publicitate în mod inteligent

Publicitatea este cel mai inteligent mod de a face afacerea ta cunoscută şi de a atrage clienţi dar, cel mai inteligent mod de a face publicitate, il reprezinta produsele promoţionale.

Acest tip de publicitate nu doar că atrage atenţia foarte mult dar, nu este deloc agresivă şi funcţionează că un ecou, în sensul că persoana care primeşte un astfel de produs promoţional îţi face publicitate la rândul ei, folosind acel obiect. De aceea trebuie să alegi produse promoţionale care să te reprezinte cu eleganţă.

În cazul în care doreşti să îţi surprinzi clienţii, sau potenţialii clienţi cu daruri promoţionale, iată câteva idei geniale care vor face cunoscută afacerea ta .

Articole de birotică și papetărie

Cele mai utilizate produse promotionale sunt articolele de papetărie.

Stilouri, caiete, mape, diverse accesorii pentru citit sau power bank-uri şi accesorii pentru computer se pot transformă în cadouri promoţionale şi originale. La un preţ foarte accesibil aceste obiecte pot transforma o campanie publicitară într-un succes garantat.

produse promotionaleCăni personalizate

Alte obiecte promoţionale, la mare căutare sunt cele de bucătărie / uz casnic, iar vedetele acestei secţiuni sunt cănile.

Recunosc, chiar eu am câteva căni care îmi sunt dragi şi pe care le folosesc zilnic la birou. De multe ori îmi surprind interlocutorul cu ochii aţintiţi pe mesajul de pe cană mea… sau a lui.

Fără îndoială, o cană cu mesaj publicitar va fi un cadou care va rezista în timp, în casa sau biroul persoanei care îl primeşte, aşadar publicitatea afacerii tale este asigurată. Pe căni se poate imprimă logo-ul companiei, un mesaj haios compus dintr-un joc de cuvinte care să includă numele afacerii tale, moto-ul companiei sau o imagine reprezentativă.

Genți, rucsacuri și umbrele

Alte produse promoţionale cu mare impact sunt cele destinate sportului, călătoriilor sau ieşirilor în aer liber.

Fie că este vorba despre rucsacuri, umbrele, pelerine sau diverse tipuri de genţi, mesajul tău sau logoul companiei tale va fi văzut de foarte multe persoane. Iată cum vei avea parte de publicitate fără să depui mult efort şi fără să investeşti mult. Cu ajutorul acestor obiecte poți demara o campanie de marketing din care cu siguranță vei ieşi triumfător.

Diverse accesorii și produse promoționale

Succesul afacerii tale este atins în mare parte cu ajutorul publicității, de aceea te sfătuiesc sa apelezi la agrafa.ro. Aici vei găsi o gamă impresionantă de produse promoționale, pe care specialiștii agrafa.ro le vor personaliza  pentru tine.

Agrafa Print poate personaliza materiale promoţionale pe diferite suporturi, precum carton, plastic, ceramică, sticlă, lemn, metal şi multe alte materiale. Prin utilizarea unor suporturi de calitate şi a unor cerneluri speciale,imaginile şi textele imprimate vor fi de calitate înaltă, iar datorită tehnologiei digitale folosite – Inkjet LED UV, produsele pot fi livrate într-un timp foarte scurt, asigurând totodată o rezistenţă sporită uzurii.

Pe lângă produsele prezentate de mine, la Agrafa Print se pot realiza şi materiale de tip stationary cum ar fi : cărţi de vizită din plastic, carton, scris în relief, carduri de fidelitate, dar şi diverse personalizări de la mici cadouri corporative, semne indicatoare, trofee, odorizante de maşină, telefoane, laptopuri, folii autocolante, brichete, obiecte de agrement sau de întreţinere personală, ceasuri și alte accesorii până la jucării din pluş, dulciuri si diverse alte obiecte

Alege sa te promovezi cu stil, oferă clienților tăi produse promoționale realizate la Agrafa Print.

Be the first to comment on "Produse promotionale, publicitate in mod inteligent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*