Apiland, apicole pentru sanatatea copilului meu

Share the joy

Am aproape un an de cand nu am cumparat zahar, decat  strict pentru unele prajituri. Un an de cand nu am mai cumparat medicamente pentru raceli si gripe, un an de cand fiul meu are bujori in obraji, pofta de mancare, chef de joaca si nu a mai lipsit de la scoala, pentru ca  il tintuia la prat vreo raceala severa. Un an  de cand in casa mea au ajuns produsele Apiland , aduse de o campanie Brander.

Asa ca astazi va vorbesc despre : Apiland, apicole pentru sanatatea copilului meu…

apicole pentru sanatateCa orice mama am pierdut nopti la capataiul fiului meu, am dormit cu el in brate, iar la gradinita mergea o saptamana si culegea toti virusii. Toata lumea imi spunea sa am rabdare, ca se va imuniza, dar am ajuns in grupa mare , mergand din raceala in raceala, cu toate ca am cheltuit sume considerabile pe medicamente care promiteau sa  ii creasca imunitatea. In cele din urma din cauza racelilor repetate, tratate necorespunzator, dupa retete medicale date aiurea fara sa fie aprofundate simptomele, am ajus la spital cu o limfadenita mezenterica care a tinut copilul la pat 2 luni si dupa ce am iesit din spital, cu restrictie la efort .

Apoi am cunoscut produsele Apiland.. La inceput sceptica, mai probasem miere si polen si din alte parti si am ramas cu un gust amar.

Primele produse care mi-au placut au fost pastura si polenul crud. Apoi am comandat special pentru copil pastura in miere, polen uscat, miere, tonicul apicultorului si noul laptisor de matca cu aroma de mango. Nu i le dau toate odata , desigur, ci in cure de cateva saptamani.

In toamna i-am dat tonicul apicultorului… si iata-ne aproape trecuti peste iarna fara nici un guturai. Mierea nu ii lipseste niciodata din ceai. Dupa sarbatori, cand a mancat de toate, i-am dat o saptamana  pastura in miere, iar acum suntem la al doilea flacon de laptisor de matca cu aroma de mango, pe care pur si simplu il adora.  Pentru primavara, i-am achizitionat o cura de tonicul apicultorului, profitand de oferta generoasa de 20% reducere.

Apiland, apicole pentru sanatatea copilului meuEu… De cand indulcesc ceaiul si cafeaua cu miere, am pierdut in greutate si nici pofta de dulce nu mai simt. Iar ca un rasfat total pentru mine, mi-am achizitionat si cateva sapunuri cu miere care au un parfum… absolut delicios, imi ingrijesc pielea cu delicatete, lasand-o parfumata , hidratata si… plina de sanatate.

Tatal meu consuma de la Apiland pastura, ii tine prostata sub control. Iar sotul adora polenul uscat. De ce sa dau bani pe medicamente a caror efecte ascunse nu le cunoaste nimeni? Natura e inteleapta, albinele culeg leacul si Apiland il ambaleaza…

Produsele Apiland au grija de sanatatea familiei mele. Apicole pentru sanatatea copilului meu…

Be the first to comment on "Apiland, apicole pentru sanatatea copilului meu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*