Polenul crud de la Apiland – prima impresie

Share the joy

Polenul crud de la Apiland – prima impresie

Polenul, la fel ca si mierea este de mai multe tipuri  : Polen CRUD Poliflor sau Polenuri CRUDE Monoflorale : Flori de Munte,  Prun, Paducel, Mar, Iarba Neagra,  Castan Dulce si Mur,  Trandafir Salbatic, Salcie.

Niciodata nu am mancat polen crud. De aceea cand Apiland m-a invitat sa il testez am fost foarte curioasa.

Citisem o multime de lucruri despre  polen si chiar m-am uitat la micile sticlute pe care le mai au apicultorii in piata dar am tot amanat.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți. De aceea se pastreaza in congelator si se poate consuma imediate ce il scoateam deaorece acesta nu ingheata datorită conținutului scăzut de apă.

poln crud

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

Varianta ecologică  de la Apiland vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului.

polen crud

Si l-am probat… o multitudine de parfumuri pe care mi le amintesc de pe taramurile bunicii, o senzatie de catifelare a invaluit papilele mele gustative, e pufos… dulce , fin… Nicidecum inecacios cum ma gandeam eu. I-am dat si copilului. Pentru el – 1 lingurița/zi (5 gr) iar pentru adulti 1 lingura/zi (15 gr). Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

graunte de polen

Dragostea naturii pentru noi, adunata cu harnicie de albine, impachetata cu grija de Apiland si oferita pentru a ne pastra sanatatea. De abia am gustat polenul si m-am indragostit de el , pur si simplu se topeste in gura. Stati aproape revin cu impresii.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Sanatatea se masoara in graunte de… polen crud Apiland- review | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*