Gerovital Tratament Expert – review

Share the joy

Gerovital Tratament Expert – review

gerovital tratament expertAstăzi vreau să va prezint doctorul personal al părului meu… aşa cum denumesc experţii Farmec, noua lor gamă de îngrijire completă a părului . Pentru că am participat la SuperBlog 2015 am primit premiu la una din probe acest minunat tratament. Soluţia Farmec împotriva degradării părului: gama Gerovital Tratament Expert care a adus bunăstarea şi strălucirea de altădată, podoabei mele capilare.

Întotdeauna am avut părul lung. Îmi place să-mi învârt şuviţele pe degete, să-l simt cum prinde viaţă în bătaia vântului, strălucitor şi frumos că o fâlfăire de aripi, sunt foarte încântată când trebuie să merg la o petrecere şi pot să îmi prind părul într-un coc sofisticat … dar cel mai mult îmi place să îl întind cu placa. Devine strălucitor, o cascadă vie peste umerii mei, care tresare la fiecare pas. Desigur agresiunea termică a plăcii , distruge vârfurile despicandu-le şi oferind părului aspect de … măturoi. Nu îl usuc cu föhn-ul decât ocazional, dar dacă nu aş avea expertul meu personal , care să îmi îngrijească părul , cu siguranţă nu aş mai putea ieşi cu vântul adiind printre cosiţele lungi şi grele. Acestea s-ar transformă într-un snop de paie arse de dogoarea… plăcii.

Folosesc cele 4 produse de mai bine de o lună şi deja se văd rezultate extraordinare.

Primul pe listă este Serul pentru vârfuri despicate. Pur şi simplu îl ador. Se aplică pe părul umed de la jumătatea firului de păr în jos. Componenta de bază este Keratina, esenţială pentru refacerea structurii firului de păr. Serul pentru vârfuri despicate acţionează eficient, contribuind la hidratarea intensă a vârfurilor deteriorate, refacerea elasticităţii şi a rezistenţei acestora, readand părului supleţea şi aspectul catifelat.

Următorul produs pe care îl folosesc intens este Masca regenerantă. Această se aplică pe părul umed după ce a fost spălat cu şamponul regenerant şi se lasă să acţioneze 5 minute , după care se clăteşte bine. Eu folosesc un prosop cald care face că toţi nutrienţii să pătrundă în firul de par. Ţin masca pe par 15 minute apoi clătesc din abundenţă. Trio-ul imbatabil format din vitamina A, care contribuie la creșterea elasticității, vitamina E, ce combate radiațiile UV, și Pro-vitamina B5, care crește gradul de hidratare, este însoțit de prezența Keratinei și de Aminoacizii esențiali. Aceștia refac fibra capilară pe toată lungimea ei.

Gerovital Tratament Expert Ser cu efect No-Frizz l-am folosit mai putin, dar ofera volum si formează o peliculă delicată de protecție pe podoaba capilara, ce previne încărcarea electrostatică. Astfel te ajută să păstrezi buclele naturale, dar frumos definite, fără firicele care o iau razna, iar volumul rămâne la nivelul pe care ti-l dorești.

Folosite frecvent, noile produse din gama Gerovital Tratament Expert Regenerare hrănesc în profunzime firul de par, redându-i aspectul sănătos şi strălucitor de la rădăcina până la vârf.

Be the first to comment on "Gerovital Tratament Expert – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*