Sanatatea se masoara in graunte de… polen crud Apiland- review

Share the joy

Sanatatea se masoara in graunte de… polen crud Apiland- review

Sanatatea se masoara in graunte de… aur, polenul crud, pur, cules de albinutele neobosite, impachetat cu atata grija de Apiland si oferit pentru a ne
„cumpara” sanatatea. De abia am gustat polenul si m-am indragostit de el , pur si simplu se topeste in gura.

Astazi a fost a cincea zi de cura de polen crud si deja rezultatele sunt evidente. Ma trezesc in fiecare dimineata mai odihnita, iar copilul care parca era putin vlaguit dupa terminarea primului an de scoala  si-a recapatat energia copilariei si pofta de mancare.

Sotul meu sufera de rinita alergica si am inceput sa ii dau si lui cate un varf de lingurita. Multi naturopati recomanda polenul in cantitati mici ca si cura impotriva alergiilor, pe principiul de functionare al vaccinului, adica luati in mici cantitati, acesti alergeni vor ajuta in final organismul sa se apere. Nu s-a simtit rau si nu pare sa il afecteze in nici un mod, ba chiar ii place gustul si  il tot vad dand tarcoale congelatorului.

Polen crud Apiland – review

Asa cum v-am spus si in articolul precedent  polenul, la fel ca si mierea este de mai multe tipuri  : Polen CRUD Poliflor sau Polenuri CRUDE Monoflorale : Flori de Munte,  Prun, Paducel, Mar, Iarba Neagra,  Castan Dulce si Mur,  Trandafir Salbatic, Salcie. Fiecare din acestea hranesc trupul si sufletul „tamaduind” acolo unde stresul  cotidian, viata si alimentatia au inceput sa raneasca, sa intervina in ehilibrul acesta atat de fragil, in care fiecare organism isi duce existenta.

Polenul crud poliflor este un foarte bun absorbant la nivel celular, cu efect imediat asupra bolilor aparatului digestiv.Polenul trebuie mestecat bine inainte de a fi inghitit pentru ca saliva sporeste efectul terapeutic.

Albina cu polen crud ApilandPentru ca polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți , acesta se pastreaza in congelator, dar pentru ca este in stare pura si aproape nu contine apa nu ingheata, astfel ca doza zilnica o putem lua direct din congelator. Este doar rece, nu inghetat.

Polenul crud se ia in fiecare dimineata in stare pura sau amestecat cu o lingura de iaurt. Noua ne place asa cum este , parfumat si dulce.  Polenul poliflor este „ingerul pazitor” al colonului tratand colitele ulceroase si avand un rol important in tratamentul bolii Crohn.

Polenul crud reprezinta una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, majoritatea sub forma de aminoacizi, adica direct absorbabile in tubul digestiv, fara a necesita un efort din partea organismului. Astfel, el reprezinta o sursa excelenta de proteine, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce tin post.

Polenul crud poliflor are continut ridicat de vitamine B, proteine si minerale, suplinind excelent carentele alimentare , previne cancerul de san sau osteoporoza.
Foarte multe informatii despre polenul crud, va ofera si Apiland pe site-ul oficial. Eu vreau sa va spun ca in mai putin de o saptamana de cand am inceput sa iau  polen ma simt alt om. Mai energica, mai odihnita si fara dureri de stomac dupa ce beau cafeaua.

Polenul, unul dintre cele mai pure si mai complete alimente, un adevarat miracol al naturii, utilizat inca din Antichitate de catre egipteni si chinezi, ca medicament natural si factor de intretinere a organismului, si-a demonstrat astazi pe deplin virtutile terapeutice prin numeroase studii clinice si de laborator.

Acum Apiland il ambaleaza  in cutii de plastic, vidat, in atmosfera protectoare. In oferta la 5 cutii primiti una gratis. Cat sa va ajunga pentru o cura completa pe un an. Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii. Pentru copii 1 lingurița/zi (5 gr), iar pentru adulti 1 lingura/zi (15 gr). Va invit la o portie de sanatate, consumati polenul crud de la Apiland. O cutie de 250 g costa doar 25 de lei.

1 Comment on "Sanatatea se masoara in graunte de… polen crud Apiland- review"

  1. Este bun pentru sănătate, dar mai bună este păstura. Este întradevăr mai scumpă dar și beneficiile sunt mai mari!

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. Pastura Apiland – cel mai valoros produs al stupului | Dark Passion
  2. Albinele isi expun rodul stupului pe Apiland.ro | Dark Passion
  3. Polen uscat Apiland, sursa de energie sanatoasa | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*