SKYRUN 2016, competitie si marinimie

Share the joy

Exerciţiile fizice trebuie să facă parte din rutina zilnică a fiecărei persoane. Experţii recomandă cel puţin 30 de minute de sport cel puţin de cinci ori pe săptămâna. Din păcate rutină zilnică lasă tot mai puţin timp pentru exerciţii fizice organizate, la o sala sau o locaţie adecvată. Deci ce ne facem? Cel mai simplu e să mergem la muncă pe jos, desigur dacă este destul de aproape… căci mersul pe jos face piciorul frumos şi cordul sănătos. Dacă totuşi serviciul tău este în cealaltă parte a oraşului şi trebuie să iei maşina, o metodă inedită de a face sport, este urcatul şi coborâtul treptelor. Adică în fiecare dimineaţă, îţi încalţi papucii de alergat, îţi pui pantalonii sport cei buni, înhaţi o sticlă cu apă şi o zbugheşti pe scări … în sus sau în jos, depinde la ce etaj stai. Dacă în imobil ai un lift îi spui adio pentru totdeauna şi saluţi cu entuziasm treptele.

Urcatul şi coborâtul pe trepte, este un sistem de exerciţii complet, solicitând mai multe grupe de muşchi, care de altfel, la o sala de fitness , ar trebui lucraţi pe aparate diferite. Comparativ cu alergatul pe un teren plat, urcatul scărilor este un exerciţiu care lucrează muşchii într-un mod net superior, îmbunătăţind sistemul cardiovascular într-un mod surprinzător.

Dacă ai trecut de faza curtatului treptelor , iată un eveniment la care te invit să participi mâine 23 ianuarie şi să rămâi alături de toţi runner-ii şi pe 24 ianuarie la cea mai mare provocare: ştafeta de 24 ore.

În 2016 se sărbătoreşte a treia ediţie a evenimentului sportiv SKYRUN, competiţie ce a devenit virală printre alergători. Acesta are loc în cel mai înalt turn din capitală Bucharest SkyTower şi este susţinut de SkyTower şi Raiffeisen Property Internaţional (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) şi smartatletic (partener organizare), alături de prietenii şi susţinătorii mişcării .

Această ediţie este deosebită , fiind un eveniment de fundraising, alergătorii putând alege să susţină una din cele patru fundaţii beneficiare aşezate la linia de start: HOSPICE Casă Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision România.

Iata programul pentru cele două zile:

SÂMBĂTĂ, 23 ianuarie

  • o cursa contratimp, de alergare, pe scări; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri SkyRunascensiune;
  • o cursa în care fiecare dintre voi, cei care veţi participa, veţi putea susţine cauza în care credeţi şi pe care doriţi să o sprijiniţi;
  • un bun prilej de a ne întalni, de a ne strânge mâinile, de a vă bucura de priveliştea Bucureştiului văzut din cel mai înalt punct;
  • şi… momentul în care vom da startul „24Challenge”

DUMINICĂ, 24 ianuarie

24 Challenge sau ştafeta de 24 ore va începe pe 23 ianuarie, odată ce se va încheia competiţia de masă, şi va continua până a doua zi, 24 ianuarie:

  • 4 echipe a câte 6 alergători vor alerga timp de 24 de ore pe scări;
  • fiecare echipa va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte şi din echipa Fundraiseri VIP;
  • la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.

Fiecare persoană care va participa la SKYRUN va contribui la susţinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individual şi 50% din valoarea taxei de la înscrierea corporate va merge catre cauza pe care a ales să o susţină.

Ce mai stai, hai la SKYRUN !!!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Castigatori campanie "Alearga, sustine si bucura-te de atmosfera SkyRun!" - Blogal Initiative

Leave a comment

Your email address will not be published.


*