Hoteluri de top în Bali la preț scazut

Vacanță în Bali
Share the joy
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hoteluri de top în Bali la preț scazut

Bali este una dintre destinațiile exotice care atrag turiștii din lumea întreagă. Mulți dintre aceștia ajung în Bali cheltuind sume de bani destul de mari. Desigur, cei care știu cum să-și planifice călătoria reușesc să economisească și să se bucure de mult mai multe avantaje atunci când călătoresc în Bali.

Documentarea temeinică asupra hotelurilor din zone îți va permite să identifici și cele mai ieftine hoteluri, dar care îți oferă condiții de cazare mai mult decât decente. Astfel, poți să te cazezi în astfel de spații cu prețuri care pot ajunge la maxim 40 de euro pe noapte. Astăzi, pe lângă astfel de locații de top cu prețuri scăzute, vei afla și alte detalii despre cum poți economisi atunci când te afli în vacanță în Bali.

Vacanță în Bali cu bani putini!

Bali nu este o destinație turistică atât de scumpă dacă știi cum să ajungi acolo, unde să te cazezi și ce să vizitezi. Tot secretul stă în modul în care reușești să identifici care sunt cele mai ieftine modalități de a te bucura de tot ceea ce are mai frumos Bali. Încă din momentul în care te-ai decis să călătorești în Bali trebuie să-ți planifici în detaliu modul în care va decurge vacanța.

Vacanță în BaliAlege să parcurgi distanța către această destinație în două etape; în prima alege un zbor low cost, astfel încât să economisești; în cea de-a doua parte, alege un zbor direct al unei companii care are prețuri decente. Planificarea este totul în orice vacanță, așa cum se întâmplă și-n cazul împrumuturilor rapide, de exemplu. Trebuie să alegi să lucrezi cu cei care îți oferă soluții complete pentru rezolvarea problemei tale, așa cum este Monily sau Imprumuturi24 pentru a beneficia de maximul de avantaje.

Alegerea hotelului trebuie să se axeze pe ceea ce îți dorești de la acesta. Dacă ai nevoie de confort în timpul somnului, de camere dotate la nivel superior și îți dorești mic dejun/cină incluse atunci iată câteva hoteluri care îți pot oferi condiții mai mult decât decente la prețuri scăzute:

 • Love F Hotel – este un hotel care a fost renovat în 2014 și care îți oferă și acces la piscină în timpul cazării. Prețul pentru o noapte de cazare este de aproximativ 28-29 euro.
 • Fontana Hotel – locația beneficiază de condiții superioare de cazare, iar camerele sunt spațioase și beneficiezi de unul dintre cele bune restaurant – Portabella Bistro. Prețul pentru o astfel de cameră este de 32 de euro pe noapte.
 • Summerhome Umasari – este un hotel foarte sic, cu camere ample și spații de relaxare foarte viu colorate. Prețul într-un astfel de spațiu de cazare este de 31 euro pe noapte.

Vacanță în BaliDacă îți dorești să economisești și mai mult atunci când călătorești în Bali există și hoteluri de 3-4 stele care îți oferă prețuri cu adevărat ieftine. Iată câteva exemple de locații care îmbină condiții de cazare foarte bune cu prețuri pentru buzunarul oricărei persoane:

 • The Volcania este un hotel catalogat ca având 3, 5 stele, situat în Kedisan, cu camere dotate cu tot ceea ce are nevoie un turist și cu prețuri de până la 25 euro/noapte.
 • Ayu Guna Inn este un hotel de 3 stele din Kuta Selatan, care-ți oferă camere foarte confortabile și condiții de cazare superioare la un preț de numai 15 euro/noapte.
 • Amaroossa Suite Bali este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de 4 stele din Mumbul, care-ți oferă condiții de lux în ceea ce privește cazarea, iar prețul pentru o noapte de cazare este de maxim 35 de euro.

Dupa cum poți observa, cazarea în Bali nu este o problemă atât de mare, mai ales atunci când știi unde să cauți. Nu uita că în Bali se poate negocia pentru multe lucruri, așa că ori de câte ori vrei să închiriezi un scuter, de exemplu, negociază. De altfel, dacă vrei să economisești în vacanța ta din Bali, alege să călătorești cu scuterul, fiindcă prețul pentru o zi de închiriere poate ajunge sub 4 euro, cu tot cu combustibil.

Vacanta ta în Bali va fi una reușită dacă alegi să pui în practică aceste sfaturi și recomandări. Poți să te bucuri de momente de neuitat și de clipe cu adevărat unice, dacă știi când și cum să călătorești în Bali!

 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Hoteluri de top în Bali la preț scazut"

 1. Mi-ar place sa ajung macar o data acolo.

 2. Un vis frumos care nu se va realiza niciodata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*