5 tipuri de scaune moderne ce schimba designul oricarei incaperi

scaune moderne
Share the joy

5 tipuri de scaune moderne ce schimba designul oricărei încăperi

Dacă vrei să schimbi aspectul casei tale rapid și cu cheltuieli minime, nimic nu este mai la îndemână ca schimbarea scaunelor vechi, de multe ori cu aspect uzat și modele care nu se mai încadrează în tendințele actuale, cu scaune moderne. Renunță la scaunele cu spătar înalt pe care le-ai primit cadou de nuntă și uită de tabureţii de bucătărie, acum noi texturi, culori și modele, fac interioarele mai primitoare și mai vesele, adăugând confort în viață noastră.

Materiale precum ratan sau combinații diferite precum cum ar fi pielea cu lemnul sau metalul și diverse culori hazlii de materiale acrilice, aduc un plus de prospețime căminului nostru. Chiar putem pune câte un scaun de fiecare stil, rezultând o încăpere veselă. Dacă însă ne place să alegem scaune neutre care par să fie perfecte pentru orice tip de amenajare, acum ne putem bucura de modele elegante cu un design modern și materiale rezistente.

Pentru bucătărie, living, o cameră simplă, dormitor sau pentru birou, scaunul este un element fundamental, de nelipsit din orice spațiu, deschis sau închis, elegant sau mai puțin sofisticat, familial sau de la serviciu. De aceea astăzi vreau să îți prezint o selecție de scaune moderne care cuprinde diferite modele în care domnește originalitatea și un design inovator.

De la modelul clasic până la scaunul modern de astăzi, imaginea acestui obiect de decor cu o funcționalitate enormă din căminele noastre, a suferit diverse transformări. Materiale care sunt la fel de durabile și frumoase ca pielea și transparențe precum ale cristalului cu culori vii inspirate din natură, înfrumusețează picioarele de metal rece sau lemn. Chiar și aici traiectoria designului este ascendentă, de la picioare scurte din lemn, modelul hygge, la un picior rotund, modern și elegant, care se rotește la fiecare mișcare.

5 tipuri de scaune moderne

scaune moderne1. Scaune directoriale

Proiectate pentru toate gusturile sunt extrem de multe modele de scaune moderne ieftine și toate coincid într-un aspect esențial: confortul. De aceea pe primul loc cred că se situează scaunul de birou.

Indiferent dacă lucrăm acasă sau într-un birou în oraș, scaunul pe care petrecem 8 ore în fiecare zi trebuie să fie perfect. Pentru ca fiecare zi la locul de muncă să fie una sănătoasă, scauneonline.ro pune preț pe calitate, oferindu-va scaune moderne pentru birou care respectă toate normele pentru o pozţie sănatoasă în faţa pupitrului: suport lombar, tetieră, formă ergonomică, înalţime sau diverse opțiuni pentru inclinare reglabile şi materiale de cea mai bună calitate.

2. Scaune bucatariescaune bucatarie

Acum putem achiziționa tot tipul de scaune moderne la prețuri atractive, să umplem spațiile de locuit cu stiluri și culori și să transformăm radical imaginea oricărei încăperi. Pentru bucătărie nu as putea alege alte scaune decât elegante, cu o strălucire caldă și o notă de lux adusă de metalul strălucitor al picioarelor. Scaune robuste, trainice și comode care sa te îmbie sa te așezi la masă.

Scaunele cu spătar înalt, decupat în forme moderne, ce au cadrul metalic acoperit cu un strat crom și tapițeria din piele ecologică va vor încânta privirea ori de cate ori intrați în bucătărie.

Scaune cu masaj3. Scaun cu funcție masaj

Orice casa trebuie sa aibă un scaun de masaj. Confortul suprem după o zi de muncă, locul în care să te relaxezi atunci când mușchii încordați sub povara rutinei zilnice, dor si cer alinare. Un astfel de scaun l-as așeza în salon în fata televizorului să privesc emisiunea preferată sau i-aş face loc în dormitor unde cu o carte buna în braţe m-aş abandona masajului binefăcător.

4. Scaune barscaune moderne

Pentru apartamentele micuțe sunt ca ca o gură de aer proaspăt. Înalte, zvelte și strălucitoare sunt scaune moderne ieftine, însă funcționalitatea lor nu se oprește la comoditate și ocuparea unui spaţiu redus, ci oferă și un aspect estetic de invidiat oricărui colţ din casa noastră. Un scaun pe care l-as achiziționa pentru aspectul său decorativ, o pată de culoare, vesela și extravagantă, în orice colt din casa noastră.

scaun gaming5.Scaun gaming

Numele este ușor forțat, dar acest tip de scaun ergonomic este imprescriptibil pentru cei care lucrează mult în faţă calculatorului. Deosebit de confortabil are cotiere reglabile pe înălțime. Acestea sunt capitonate pentru un confort suplimentar.

Special proiectat să rămână confortabil pentru sesiuni lungi de lucru sau de gaming în fata calculatorului, scaunul face parte din oferta celui mai cunoscut magazin online de pe piața româneasca scauneonline.ro. Aici găsiți tot tipul de scaune moderne la preţuri atractive, fotolii, mese și mobilier de gradină, pentru ca universul intim al casei tale sa fie confortabil și primitor.

3 Comments on "5 tipuri de scaune moderne ce schimba designul oricarei incaperi"

  1. Foarte faine modele.

  2. Stau la apartament si spatiul este asa cum este. Scaunele pe care le am sunt pliabile, numai scaunul de la biroul baiatului este un scaun mai deosebit.

  3. Foarte bun articolul. As opta pentru scaun directorial in special pentru o camera normala mai ales cand ai si birou.
    Dar pentru sufragerii sunt frmaose cele cu spatar inalt insa oricum trebuie sa apelezi la trucuri de design pentru ca scaunele sa se integreze foarte bine cu mobila in incaperea respectiva.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*