3 decoraţiuni interioare care pot schimba total imaginea unei încăperi

calitatea aerului
Share the joy
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 decoraţiuni interioare care pot schimba total imaginea unei încăperi

Paştele este un moment de sărbătoare, care adună în casă părintească toată familia, reuneşte toţi prietenii la o masă şi aduce multă fericire şi bucurie în orice casă.

Aceste zile minunate sunt cea mai bună modalitate de a lăsa primăvara să între în casă ta. Totodată este un prilej excelent de a împodobi căminul cu decoraţiuni vesele pentru Paşte sau pentru anotimpul care tocmai a început.

În general pentru Paşte toată lumea alege coşuleţe pe care le umple cu ouă vopsite şi figurine de ciocolată, însă dacă preferaţi, puteţi găsi un stil mai minimalist şi mai puţin clasic. Această depinde de gustul personal, desigur dar, primăvara poate fi sărbătorită cu nuanţe pastelate, cu glastre pline de flori parfumate şi multe alte decoraţiuni, care vor transforma casa voastră în căminul cald și primitor, la care visează oricine.

Am găsit cele mai frumoase decoraţiuni pentru casă la Homex, iar astăzi vreau să îţi arăt trei dintre acestea, care aduc un plus de frumuseţe oricărei încăperi.

decoraţiuni interioare

Pernuţele decorative sunt decoraţiuni interioare perfecte

În mod tradiţional, primăvara obişnuim să schimbăm toate acele decoraţiuni interioare pe care le-am avut în anotimpul rece. Schimbăm garderoba, ascundem pilotele şi paturile groase şi în unele case chiar se schimbă draperiile şi se scot covoarele. Însă cea mai simplă modalitate de a înfrumuseţa casa, sunt pernuţele decorative.

Cele mai confortabile decoraţiuni interioare, pernuţele, sunt esenţiale pentru confort dar şi pentru ambientul pe care vrei să îl creezi într-o încăpere. Acest accesoriu decorativ poate da o faţă nouă oricărei canapele, unui fotoliu şi chiar unui scaun comun.

Una din cele mai simple dar de efect decoraţiuni interioare este pernă şi faţă acesteia. Această oferta multiple opţiuni de decorare: de la forme, culori şi stiluri până la texturi şi mărimi neconvenţionale. În plus sunt şi extrem de simplu de întreţinut. Poţi alege pentru aceeaşi pernuţă, 2-3 fete diferite, pe care să le poţi spală în maşină. Astfel veşnic vei avea un obiect decorativ nou.

În anotimpul cald sunt ideale pernuţele albe din bumbac, cu modele geometrice, înfrumuseţate cu dantelă, în timp ce iarna sunt mai comune cele de culoare roşie, verde sau argintii cu modele specifice crăciunului. Primăvară însă, lasă loc interpretărilor pastel, nuanţe suave, dulci, pudrate, intocmai ca petalele delicate ce tocmai si-au etalat splendoarea mangaiate de razele soarelui.

Aşadar, cred că suntem cu toţii de acord, că pernuţele decorative sunt cele mai frumoase decoraţiuni pentru casă care se găsesc la preţuri extrem de atractive.

Vaze şi ghivece

Fără nici un dubiu, florile sunt un izvor necontenit de frumuseţe şi parfum. Chintesenţa primăverii, pot fi aşezate în glastre elegante în centrul mesei sau în ghivece pe pervaz sau pe un raft special amenajat. decoraţiuni interioare

Ghivecele cu flori pot fi aşezate în coşuleţe sau puteţi crea un aranjament deosebit prin alegerea unor astfel de decoraţiuni interioare, de diferite mărimi, înălţimi, culori sau materiale pe care să le grupaţi pe un scaun. Va rezulta o mini grădină care va înfrumuseţa un colţ al camerei sau al balconului.

Întotdeauna caut decoraţiuni online când îmi doresc preţuri mici şi ofertă variată. La Homex, am găsit mai multe tipuri de ghivece, unul mai frumos că altul dar, am văzut şi acest coşuleţ pe care nu mă lasă inima să nu vi-l arăt.

Ideal pentru sărbătorile ce se apropie, se poate umple cu ouă de lemn, amestecate cu fructe. Cu gheme de răchită , în diverse culori, cu flori uscate, cu trandafiraşi din frunze, castane şi alte fructe uscate sau pur şi simplu îl aşezi lângă canapea şi ţii în el telecomanda şi revista preferată.

Corpuri de iluminat

Oricât ar părea de nesemnificative, corpurile de iluminat influienţează în mod direct aspectul unei încăperi. Şi când sunt stinse dar şi când revarsă lumina lor asupra lucrurilor din cameră.

Puţină lume se orientează către corpuri de iluminat a căror abajururi sunt interschimbabile, dar acestea sunt un mod eficient de a da impresia că ceva este nou, fiind percepute tot că decoraţiuni interioare.

Imaginează-ţi doar, lampa cu picior, din spatele canapelei, ar putea avea abajurul în aceleaşi tonuri cu pernuţele decorative şi cu ghiveciul de flori. Sau lampadarul din hol şi lustra din camera copilului să aibă haine noi în fiecare anotimp.

Iată deci, câteva decoraţiuni pentru casă, pe care le puteţi găsi la Homex, la preţuri extrem de mici, alături de multe alte lucruri care pot schimbă imaginea ambientului unde locuiţi.

Magazin de încredere, cu atestare trusted.ro, la Homex produsele pe care le comanzi sunt de cea mai bună calitate, identice cu imaginea de pe site. Oferta este diversificată şi primeşti produsul ales, cu transport gratuit la o comanda de la 300 de lei în sus, alături de multe alte facilități.

Tu ce decoraţiuni interioare ai ales să îţi înfrumusețeze casa în această primăvară?

 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "3 decoraţiuni interioare care pot schimba total imaginea unei încăperi"

 1. Voi cauta si eu la Homex decoratiuni.

 2. Multe perne de dierite culori si dimensiuni am si eu si le pun pe canapea in fuctie de eveniment.

 3. Intr-adevar decoratiunile pentru casa sunt foarte interesante s din acest punct de vedere schimba imaginea unei case dar exista o regula. Trebuie alese cu gust pentru ca exista o multitudine de forme si modele care ar da un aspect neplacut.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*