5 avantaje ale unui aparat de bărbierit electric

aparat de bărbierit electric
Share the joy

5 avantaje ale unui aparat de bărbierit electric

Iată-ne cu anotimpul rece la uşă, vara lungă şi frumoasă s-a risipit ca o ceaţă plumburie alungată de ploile mohorâte de toamnă. Încă puţin şi bruma rece a dimineţilor ne va biciui faţa cu acele sale reci ca gheaţa.

Chiar dacă vă vorbesc foarte des de îngrijire personală, astăzi vă aduc din nou în atenţie aparatele de ras electrice, probabil cea mai bună invenţie pentru îngrijire personală a domnilor noştri, mai ales în anotimpul rece.

Îngrijirea bărbii a fost dintotdeauna o sarcina pe care bărbaţii nu o agreează foarte mult. Pentru unii bărbieritul înseamnă iritaţii neplăcute ale pielii sensibile de pe obraji, iar pentru alţii este pur şi simplu o corvoadă.

Noile tendinţe în imaginea bărbatului modern sunt cochete şi elegante. Barbă frumos conturată, îngrijită şi tunsă scurt, cât să acopere obrazul cu umbre sexy sau obrazul perfect ras, iar părul care altădată ieşea discret de sub gulerul cămăşii a dispărut complet datorită maşinilor de ras corporale. De aceea un cadou genial pentru cei pe care îi iubim sunt aparatele de ras cu mai multe funcţii, precum cele din această categorie, unde găsiţi şi câteva articole foarte utile pentru un bărbierit rapid și eficient.

Bărbieritul este rutina pe care majoritatea bărbaţilor trebuie să bifeze zilnic. Dacă un bărbat preferă să nu aibă părul facial e mai simplu, o maşină de bărbierit electrică îl ajută în fiecare dimineaţă să obţină imaginea dorită. Când vine vorba de purtat barbă însă, bărbieritul se ridică la rang de artă şi e nevoie de multă precizie pentru o barbă îngrijită şi elegantă.

Performanţă pentru un bărbierit mai rapid şi mai precis

Un aparat de bărbierit electric este un dispozitiv care se utilizează pentru a îndepărta părul aspru al bărbii sau de pe diverse părţi ale corpului. În principal se foloseşte pentru rasul feţei, deşi unele modele pot fi utilizate si sub duş pentru a elimina părul nedorit de pe bust, braţe sau picioare. Despre acestea v-am mai vorbit pe blog, astăzi vă vorbesc doar despre bărbierit şi avantajele folosirii unui aparat electric precum cel de aici.

aparat de bărbierit electric

1. Uită de cabluri, acumulatorii țin pana la 50 de minute de bărbierit

Aparatul de bărbierit electric de ultima generaţie utilizează acumulatori reîncărcabili litiu-ion puternici, care alimentează lamele oscilante şi oferă putere maximă la fiecare bărbierit. Noile aparate de îngrijire personală nu mai au cabluri care să ne încurce, ceea ce le face absolut imprescriptibile când e vorba de călătorii de afaceri sau şedinţe rapide la birou.

Când ai terminat bărbieritul nu uita să îl pui la încarcat, astfel va fi pregătit oricând ai nevoie de un aspect perfect.

2. Precizie şi confort

Alt avantaj sunt capetele cu sistem de lame MultiPrecision. Acest tip de lame sunt din titan, așadar vor dura ani de utilizare cu întreţinere corespunzătoare şi sunt uşor de folosit pentru un bărbierit neted, fără tăieturi şi fără iritaţii. Capetele rotunde alunecă uşor pe piele şi sunt concepute special să o protejeze. În plus ridică şi taie toate firele de păr. Astfel elimină aspectul dezordonat de nebărbierit în doar câteva mişcări.

Mașinile electrice de ultimă generație au sisteme care le permit să se adapteze la lungimea și grosimea părului și în general au rezultate mai bune dacă sunt utilizate frecvent. Astfel pentru un obraz perfect bărbierit utilizează aparatul în fiecare zi.

3. Bărbierit umed sau uscat

Philips AquaTouch este unul dintre cele mai performante aparate de bărbierit electrice care poate fi folosit atât pentru bărbieritul umed cât şi pentru cel uscat, datorită etanşării AquaTec. Philips chiar are unele dintre cele mai bune maşini de ras electrice de pe piaţă. Aceştia oferă o linie de aparate de ras cu diferite caracteristici şi preţuri accesibile.

Cele mai multe aparate de ras electrice din noua generaţie includ cea mai recentă tehnologie de bărbierit, aşa că atunci când vine vorba de înlocuirea aparatului de ras vechi, cea mai bună oferta de pe piaţă în acest moment sunt aceste aparate de bărbierit.

5. Curățare rapidă

Aparatul de bărbierit trebuie sa fie simplu de curățat. Cele performante pot fi clătite cu ușurință sub robinet. Doar deschide capul aparatului de bărbierit pentru a-l clăti complet şi este gata pentru o nouă sesiune de ras.

4. Accesorii

Noua generaţie de aparate de bărbierit sunt livrate şi cu accesorii suplimentare, cum ar fi perii de curăţat, unităţi de încărcare sau cutii de depozitare şi saci pentru călătorie. Ca producător ce se respectă Philips îşi îmbunătăţeşte în mod constant aparatele de bărbierit, astfel încât tehnologia să ne facă viaţă mai uşoară în fiecare moment.

Aparat de bărbierit electric, cadoul perfect în orice ocazie

Aparatele de bărbierit electrice sunt pe cele mai inalte poziţii pe listele de cadouri pentru bărbaţi. Confortul, versatilitatea și siguranța mașinilor de bărbierit electrice, le face sa fie cele mai dorite aparate de îngrijire personală, de către bărbați.

Acestea le permit să se radă rapid şi sigur, de cele mai multe ori fără a utiliza creme şi geluri. Fie rad simplu pe uscat, fie sub duş ori pe piele umedă doar. Acesta este cu siguranţă un avantaj real atunci când sunt folosite în călătorii sau chiar la birou.

12 Comments on "5 avantaje ale unui aparat de bărbierit electric"

 1. Sotul meu are un aparat obisnuit de barberit si greu de convins sa-l schimbe.

 2. O sa-l pun pe prietenul meu sa citeasca articolul! Tare interesant!

 3. De cand spun sa ii fac cadou sotului un astfel de aparat, cred ca a venit timpul sa pun in aplicare planul.

 4. Sotul meu e conservator, prefera aparatul clasic 🙂

 5. Al meu e destul de conservator si prefera lama de ras.

 6. Ar trebui sa-l intreb pe al meu sot ce prefera, desi cred ca merge pe clasic din ce am observat eu. E mai rapid si mai practic pentru el.

 7. Are si sotul meu un astfel de aparat si intr-adevar este mult mai util decat altele asemanatoare.

 8. Nu pot sa spun care ar fi diferenta dintre o față bărbierită cu lamă de ras normală și una cu aparat electric. Partenerul meu are barba si mustata si nu cred ca de dragul testului ar fi dispus sa renunte la ele :))

 9. Aici e o disputa. Eu prefer cel clasic nu cel electric. Ii vad utilitatea si celui electric. Am avut un Phillips dar nu prea am fost asa de multumit si in prezent folosesc cele clasice cu lama.
  Motivele principale ar fi cele legate de de incarcarea bateriei (ai aceasta grija) chiar daca aceasta are loc nu tocmai des.

 10. Barbatu-meu numai din asta are si il ia peste tot. Prima oara am ramas cu gura cascata cand ianinte sa mergem la un eveniment, in masina si-a retusat pana la eliminare firele de barba ce indraznisera sa iasa in cele trei ore de cand plecasem de acasa.

 11. Este cel mai frumos cadou oferit unui barabat! Cu un astfel de cadou mergi la sigur! O sa se bucure nespus, cu siguranta!

 12. Si sotul meu foloseste un astfel de aparat de barbierit. Aproape ca nici nu mai stiu de cand nu si-a mai ras complet barba

Leave a comment

Your email address will not be published.


*