Scapa de matreata suparatoare cu ajutorul samponului antimatreata Anian profesional

sampon atimatreata
Share the joy

Scapa de matreata suparatoare cu ajutorul samponului antimatreata Anian profesional

Uneori se întâmplă că din cauza unor dezechilibre, a unor produse cosmetice sau pur şi simplu din cauze necunoscute, să apară mătreaţă.

În mod normal, pielea sănătoasă se schimbă complet la fiecare 20 sau 30 de zile. Este un proces de eliminare a celulelor moarte şi este foarte normal.

La unele persoane pielea tinde să se schimbe mai des, uneori frecvenţa cu care se înlocuieşte pielea, mai ales la nivelul scalpului, fiind de 3-4 zile. Celulele moarte se acumulează şi formeaza ceea ce noi numim mătreaţă. Procesul este uneori însoţit de mâncărime şi roşeaţa, iar în cazul în care glandele seboreice elimina un exces de grăsime, apare şi senzaţia de păr gras sau, părul care se îngraşă perea repede.

Cauzele adevărate ale apariţiei mătreţii sunt necunoscute, dar există factori comuni, cum ar fi creşterea excesivă a activităţii microbiene pe suprafata scalpului, unele disfuncţionalităţi tiroidiene, stres, transpiraţia excesivă, etc.

Prin urmare, importanţa igienei şi produsele utilizate, sunt un factor un factor decisiv în eliminarea mătreţii şi păstrarea frumuseţii şi sănătăţii fiecărei şuviţe.

Sampon Antimatreata cu Mentol Anian

sampon Antimatreata Mentol

Unul dintre cele mai eficiente ingrediente active cunoscute pentru a trata mătreața este Zinc pyrithione care elimină mătreaţa de la origine. Acest element face parte din grupa agenţilor antifungici, totodată este și un anti bactericid puternic.

Am regăsit Zinc pyrithione , în Şampon Antimatreata Mentol de la Anian şi mi-am dorit să îl încerc, cu toate că eu nu am probleme cu mătreaţă, această apărând ocazional în momentul în care schimb şamponul sau folosesc un şampon prea agresiv ce distruge echilibrul ph-sului natural.

Șamponul cu Zinc pyrithione este un antiseboreic puternic. Acesta acționează prin încetinirea producerii de celule moarte ale pielii, ceea ce ajută la reducerea exfolierii si aparitia mătreții. Şamponul are un parfum proaspăt şi o consistentă cremoasă. Face multă spumă şi degresează foarte bine părul.

Alt ingredient al şamponului, este extrasul de nucă de cocos, care împrospătează părul şi scalpul, oferind fiecărui fir de păr protecţie şi strălucire, hrănind şi îngrijind pielea capului.

Acest şampon anti mătreață conţine mentol şi dă o senzaţie de prospeţime pe care nu am mai întâlnit-o la nici un alt şampon, cu toate că am mai folosit şi altele mentolate.

Prima senzatie a fost de „brrr”, rece cu adevărat. Cred că este un şampon fantastic pentru vara ce vine cu valurile ei fierbinţi.

După primele două utilizări, am simţit o ușoară uscare a părului, datorită faptului că şamponul elimină toate impurităţile de pe păr şi de la nivelul scalpului. După ce am scurtat timpul în care am lăsat şamponul să acţioneze, reducându-l la doar 1 minut de șamponare și clătit imediat, totul a revenit la normal.

După cum bine știți, iar eu vă repet adesea, părul nu se șamponează pe lungime. Șamponul este pentru scalp, doar înainte de a clăti părul , puteți clăbuci bine și șuvițele.

Folosesc şamponul de mai bine de 2 săptămâni. Nu a apărut nici urmă de mătreaţă iar părul devine lucios, cu aspect sănătos, fără tendinţe de îngrăşare.

Șampon cu Zinc pyrithione

Dacă matreaţa vă dă bătăi de cap, Şampon Antimatreata Mentol de la Anian este cea mai buna opțiune. Costă doar 18 lei 400 ml și în România este comercializat de TrioDeluxe Cosmetics.

Șamponul e parte din gama de produse profesionale Anian, dedicate îngrijirii parului și este produs de Laboratoarele Forequi, Spania.

Voi l-ați folosit?

sampon atimatreata

3 Comments on "Scapa de matreata suparatoare cu ajutorul samponului antimatreata Anian profesional"

  1. Nu am folosit pana acum dar de ce nu?

  2. Nu am matreata si nu tin minte sa fi avut vreodata. Chiar daca schimb mereu samponul nu am facut matreata.

  3. daca gasesti ceva pentru dermatita seboreica, te astept atunci cu o recomandare 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*