De unde cumperi cele mai frumoase costume pentru serbările copiilor

costume carnaval copii
Share the joy

De unde cumperi cele mai frumoase costume pentru serbările copiilor

Costumele pentru carnaval au devenit cu mult timp în urmă un semn caracteristic pentru orice sărbătoare si petrecere cu cei mai mici ai casei. Chiar și în timpul căutării costumului dorit, se formează starea de spirit a viitoarei petreceri și bucuria pe care noi părinții o trăim alături de piticii noștri nu se poate descrie în cuvinte.

Alegerea unui costum pentru serbare, carnaval sau alt tip de petrecere a copiilor este o decizie importantă. Dar nu este la fel de simplu ca alegerea costumelor pentru adulți, deoarece trebuie să țineți cont de unele caracteristici speciale, care la costumele adulților nu sunt la fel de importante.

Știm cu toții ca cel mai important lucru al unui costum pentru copii este confortul, acesta trebuie să permită copilului nostru să se miște liber și să se joace cu prietenii fără probleme. Şi pentru că am găsit un site care comercializează costume special create pentru copii, cusute cu grijă și atenție, în ateliere românești, m-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi.

Cândva am cusut eu însămi un costum simplu pentru una din serbările fiului meu, cred că articolul este încă undeva pe blog, dar crearea unui costum carnaval cere multă răbdare și timp și mai ales materiale, care nu se folosesc în întregime, astfel ajungi să cheltuiești o sumă mai mare decât dacă ai cumpăra costumul care îl imită pe eroul fantastic al copilului tău.

Sunt momente când părinții nu au timp liber, atunci cel mai indicat este să apelăm la ajutorul unor specialiști, unde vei găsi un costum care să îl facă pe deplin fericit pe cel mic. Fără îndoială, site ul celor de la kidstyle.ro este cel mai potrivit loc unde să cauți un costum de calitate.

Costum Peter Pan

costum peter panIndiferent dacă vrei un Costum Peter Pan, Spiderman sau orice alt super erou , pe acest site vei găsi o mare varietate de modele care să permită instantaneu copilul să se transforme în marele erou sau un personaj iubit al filmului de animație preferat.

De asemenea, puteți alege un machiaj amuzant sau măști care acoperă doar fața, pentru un costum mai rapid și mai simplu. Și dacă sunteți în căutarea pentru costumul perfect pentru copii, nu uita importanța pălăriilor sau accesoriilor, care vor desăvârși ținuta, oferind acel detaliu de finisare perfectă pentru a fi regele sau regina petrecerii.

Costumele de pe kidstyle.ro vin perfect accesorizate, create de o fostă educatoare sunt perfecte pentru orice copil. Cele mai bune materiale și țesături, cele mai delicate accesorii, aproape de natura personajului dar și cele mai colorate și frumoase modele, care dau bine în poză sunt cusute cu grijă pentru momente perfecte.

Costum Cleopatra

costum cleopatraFiecare copil își dorește să fie la un moment dat aidoma eroilor din desenele animate, personaje pe care le adoră atât de mult. Carnavalurile, petrecerile tematice, Halloween sau alte petreceri precum onomastica sau chiar serbările de la școală sunt ocazii perfecte pentru unele dintre cele mai bune petreceri și pentru a sărbători cu cei mici exact așa cum ar vrea ei. În acest moment al anului totul este plin de culoare și bucurie și printr-o petrecere plină de imaginație și costume, ne putem bucura împreună cu cei mici, celebrând fericirea și renașterea primăverii.

Pentru fetițe cele mai frumoase rochițe, cusute cu atenție la detalii și materiale superbe sunt gata să o facă pe mică prințesă fericită. Rochițele de pe acest site parca sunt desprinse dintr-o poveste. Costume superbe care aduc imaginația, iluzia și fantezia în mijlocul oricărei petreceri

De cele mai multe ori cei mici participa la alegerea costumelor. Băieții își doresc un costum de super erou iar fetele aleg rochițe gingașe precum acest Costum Cleopatra. Realizată din crepsaten și voal, rochița este potrivită la orice serbare școlară sau la aniversarea micuței, unde se va simți că o adevărată regină. Pachetul conține o rochie lungă cu voal, un brâu, un guler și o coroană.costume carnaval copii

Dacă vrei să organizezi cea mai originală petrecere, dacă vrei pentru copilul tău un costum de poveste la serbarea școlii sau a grădiniței, atunci kidstyle.ro este locul unde trebuie să îl cauți. Costumele de carnaval de aici sunt lucrate cu cea mai mare atenție și dedicare, pe măsuri personalizate pentru fiecare costum, fiind gândite și realizate cu cea mai mare atenție la detalii.

Pe site puteți găsi o multitudine de idei de tot felul pentru a petrece cu cei mici. Nu trebuie decât să alegi povestea, costumul perfect îl găsești pe site.

2 Comments on "De unde cumperi cele mai frumoase costume pentru serbările copiilor"

  1. Doamne, cat ma chinuiam cand era la gradinita sa-i fac costume, dar gata am scapat.

  2. Super costume!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*