Accessories by Ioana Fodor – locul în care prind viaţă cele mai elegante și sofisticate accesorii

accesorii camasa
Share the joy

Accessories by Ioana Fodor – locul în care prind viaţă cele mai elegante și sofisticate accesorii

Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun! Dacă încă nu ai găsit darul perfect, astăzi te invit să alegi să dăruiești o poveste scrisă cu trudă și așezată cu dragoste într-un lucru unic, personalizat pentru tine sau pentru cel care îl va primi. Și pentru că și mie îmi plac toate aceste lucrușoare deosebite de ce ceea ce găsim în magazine, te invit să mă urmezi în lumea magică a artizanilor care creează cele mai frumoase accesorii.

În viaţă ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și oameni dragi ce împart zâmbetele și bucuria lor cu noi. Dar artizanii nu doar că au mâinile magice și un simț estetic desăvârșit oferindu-ne lucruri care aduc bucurie, ci ne dăruiesc și o bucățică de suflet și dincolo de ceea ce creează este întotdeauna o poveste magică.

Accessories by Ioana Fodor

Pe Ioana de la Accessories by Ioana Fodor o urmăresc de multă vreme pe Instagram. V-am arătat zilele trecute pe pagină ce accesorii minunate creează. Fiecare postare a sa este un răsfăț vizual și mă surprind adesea visând la outfituri ce le-aș purta împreună cu papioanele sau cercei creați de ea.

Ioana este o mămică împlinită ce a ales să-și împartă timpul între educația copiilor și antreprenoriat. Pasionată de handmade, în mâinile ei prind viaţă toate panglicile și perlele stralucitoare pe care le atinge, dând naștere celor mai frumoase și elegante accesorii.

Pe pagina sa Accessories by Ioana Fodor veți descoperi:

  • Butoni personalizați
  • Papioane fundițe mamă / fiică
  • Broșe
  • Papioane și cravate pentru bărbați și băieți.
  • Seturi diverse
  • Rucsacuri
  • Portfarduri

Accesorii ce te evidențiază și te scot din anonimat

Cele mai comune bijuterii purtate de noi femeile sunt bijuteriile precum cerceii şi broşele. Acestea pot fi considerate cadouri ideale ce nu vor da niciodată greş atunci când sunt oferite.

Cerceii sunt şi preferaţii mei și de multe ori mă opresc în faţa vitrinelor să admir micuţele opere de artă, dar după ce își oglindesc sclipirea în ochii mei, îmi pierd interesul și rar îmi cumpăr o pereche care să mă reprezinte.

Broșe nu aveam niciuna până zilele trecute, dar prima mea broșă este atât de frumoasă, încât am hotărât să îi dedic acest articol.

Brosa Ioana Fodor Review

 

Broșă cu camee, perfecțiunea unui accesoriu elegant și atemporal

Eu sunt o persoană discretă, m-aș caracteriza de „alb și negru” dacă pot spune așa, totuși Ioana a reușit să mă surprindă când mi-a dăruit o broșă și o pereche de cercei fabuloși. Împreună cu acestea am primit și un portfard de poveste, toate ambalate cu o grijă deosebită, așezate frumos într-o cutie cadou.

Pot spune că a fost darul meu de Moș Nicolae de anul acesta, dar în adâncul sufletului știu că a fost mult mai mult, pentru că Ioana a reușit să treacă de barieră asta sterilă a online-ului, a distanței separate de sticla ecranului și m-a văzut așa cum sunt eu, iar accesoriile create pentru mine sunt exact așa cum mi le doresc: elegante, sofisticate, din materiale de calitate, cu toate detaliile atent lucrate.

Această broșă tip papion este un accesoriu esențial, perfectă pentru ocazii elegante precum o petrecere de aceste sărbători. Este lucrată cu mare finețe, iar broșa și forma panglicii, aşa cum le-a gândit Ioana, au devenit un accesoriu foarte la modă.

Cred că este perfectă pentru rochia sau bluza cu gât rotund, va schimba stilul acesteia transformând-o într-un articol vestimentar elegant și fermecător.

Creată din material de calitate, confortabil de utilizat, adăugă o notă de rafinament oricărei cămăși care oricât de banală ar fi, se va transforma spectaculos într-o bluză romantică și feminină.

Creativitatea Ioanei nu are limite și poate personaliza fiecare accesoriu pe care îl crează pentru a se mula exact pe preferințele persoanei care îl va purta. Pornind de la o simplă panglică, pe pagina sa putem găsi modele spectaculoase de papioane și funde cu broșe de sticlă, camee și pandantive.

Cu acestea poți obține un efect retro care a fost adoptat rapid de tendințele modei din acest sezon sau poți întregi cu succes ținute formale. Desigur că pot fi purtate la outfitul zilnic pentru a ieși din anonimat!

Accessories by Ioana Fodor – Cercei cu ciucuri boho style

Îmi doream de foarte multă vreme o pereche de cercei cu ciucuri din mătase. Aceștia, de la Ioana mi se par atemporali, eleganți și sofisticați, din materiale naturale și cu detalii ce frumoase din margele marmorate.

Acești cercei lungi, alcătuiți din ciucuri de mătase mi se par un capriciu accesibil și mai mult decât necesar. O achiziție obișnuită de care nu știi când ai nevoie deoarece sunt ideali pentru a fi luați la ținute formale şi ocazii speciale.

Port fard handmade by Ioana Fodor

Portfardul este perfect și el, materialul utilizat este de bună calitate iar modelul ales de Ioana este printre printurile mele preferate, cu un aer vintage, feminin și romantic. Este accesoriul de care ai nevoie, chic și atrăgător pentru a tine în ordine toate cosmeticele tale sau pentru a le păstra la îndemână pe cele preferate.

port fard Ioana Fodor

Deosebit de atent lucrate, produsele care au ajuns astăzi la mine vin însoțite de instrucțiuni de curățare și chiar cu o carte de vizită cu o scurtă notă scrisă de mână.

Spune la revedere gulerelor plictisitoare ale bluzelor tale, cerceilor luați din supermarket sau portfardurilor din nailon. Cu aceste accesorii create de Ioana imaginea ta va avea un aspect sofisticat și o imagine unică.

Pentru mai multe modele și detalii vă invit și pe pagina de Facebook Accessories by Ioana Fodor unde puteți găsi accesoriile perfecte, plăcute sufletului vostru, dar și cadouri speciale pentru cei dragi.

Accessories by Ioana Fodor Review

1 Comment on "Accessories by Ioana Fodor – locul în care prind viaţă cele mai elegante și sofisticate accesorii"

  1. Foarte frumoase lucruri face aceasta doamna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*