Accesorii în trend în sezonul toamnă-iarnă, seturi bijuterii aur reinventate

seturi bijuterii aur
Share the joy

Accesorii în trend în sezonul toamnă-iarnă, seturi bijuterii aur reinventate

Vara e pe sfârșite, iar diminețile reci și serile răcoroase sunt pe punctul de a-și face simțită prezența. În ultimii doi ani abia am mai făcut rocada garderobei, însă accesoriile sunt fără doar și poate singurele care au fost cele adecvate în fiecare anotimp. Și asta nu doar pentru că mi-am cumpărat câte o bijuterie nouă în fiecare sezon, dar întotdeauna prețioasele iernii mi s-au părut prea puțin pentru atât de multă piele dezgolită vara, iar odorurile supradimensionate pe care le purtăm în sezonul estival, mi se par prea mult când puloverele încep să urce pe gât.

Așa cum am mai spus, bijuteriile sunt și ele aliniate oricărui trend fashion și deși sunt un concept în sine, modelele clasice, atemporale, precum un lant aur cu cruciulita sau colierele cu pandantive în forma de cruce, ne-au învățat pot să coexiste cu noutatea ținând pasul cu timpurile moderne, împletindu-se cu majestuozitate pentru a crea un set de bijuterii trendy, care ne vor scoate oricând din anonimat. Să nu uităm că sezonul trecut s-au purtat accesoriile suprapuse și mai multe seturi bijuterii aur au putut fi etalate fără nicio reținere în același outfit.

lant aur cu cruciulita

Dar universul bijuteriilor este imens și a ținut pasul cu evoluția modei, noi branduri de bijuterii atrăgându-ne cu designuri mai simple și minimaliste, potrivite pentru purtarea lor la outfit-urile cotidiene. Cu toate acestea, schimbările pe care le dictează tendințele fashion vor determina revenirea la bijuteriile opulente și în timp ce anumite articole de îmbrăcăminte tind spre elementele de bază, bijuteriile vor ocupa un loc central în ținutele noastre, atrăgând privirea cu măsurile supradimensionate, adăugând culoare și extravaganță, depășind cu mult limita discreției. Acesta pare să fie trendul din sezonul toamnă-iarnă 2021-2022, conform revistelor de specialitate și ale influencerilor ce au adoptat deja această tendință.

Dar haideți să vedem care vor fi principalele accesorii ce vor întregi ținutele noastre în această toamna.

Seturi bijuterii lungi sau cu franjuri

Este una dintre cele mai remarcabile noutăți ce au revenit la modă după o perioadă foarte lungă de timp. Moda este ciclică, însă unele elemente întârzie perioade lungi până revin în atenția designerilor. Cerceii lungi care se purtau acum două decade, revin în forță formând cele mai elegante seturi bijuterii aur cu coliere ce se termină în mănunchiuri ce vibrează hipnotic, unduindu-se la fiecare mișcare.

Cerceii foarte lungi sunt printre bijuteriile care în lunile următoare își vor extinde lungimea până când vor atinge umerii și chiar claviculele.

cercei lungi

Bijuterii inspirate din natură

Bijuteriile inspirate din natură sunt în fiecare sezon reinterpretate. Aliniindu-se tendinței hand made care pur și simplu a invadat toate sectoarele de la începutul pandemiei, și vor da naştere la seturi bijuterii din mărgele de sticlă colorata, ce alcătuiesc seturi florale, vor fi la mare căutare în anotimpul rece.

Logomania

Bijuteriile ce poartă logo-ul marilor case de modă au tot ai mulți adepți și într-un mod surprinzător încep să atragă atenția, devenind bijuterii iconice, menite parcă să fidelizeze fanii.

Inele supradimensionate

În general începând din a doua jumătate a verii și până când mănușile devin necesare, inelele înfrumusețează degetele bronzate, recâștigându-şi rolul de bijuterie principală. În acest an vor atrage privirile nu doar prin sclipirile pietrelor reci ce contrastează cu pielea arămie ci și prin dimensiunile opulente.

Atât pentru acele bijuterii mai speciale care par inițial concepute pentru evenimente speciale, cât și pentru cele discrete, secretul pentru a le putea purta zilnic este să le dramatizăm urmând o regulă foarte simplă: cu cât bijuteria este mai extravaganta, cu atât mai informale ar trebui să fie hainele care o însoțesc. Astfel, cerceii și pandantivele lungi sunt perfecte pentru completarea hanoracelor și bluzelor închise până sus, în timp ce ceasurile se potrivesc cu aproape orice outfit.

Din acest motiv și pentru că revendicarea locului binemeritat al bijuteriei în look-urile zilnice este aliniată cu tendința care dorește să recupereze bucuria de a ne reîntoarce la o nouă normalitate, în această toamnă poți purta fără griji bijuteriile tale dragi alături de chokere metalice, lănțișorul mamei alături de cercei formați din fire unduitoare și desigur brățări și inele a căror dimensiune depășește ușor regulile de less is more.

Be the first to comment on "Accesorii în trend în sezonul toamnă-iarnă, seturi bijuterii aur reinventate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*