52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – Trendhim book

Trendhim accesories
Share the joy

52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – Trendhim book

Coco Chanel a spus: „Îmbracă-te vulgar și vor vedea doar rochia. Îmbracă-te elegant și o vor vedea pe femeie ”

Acum să recunoaștem, stilul stă întotdeauna în atitudine și detalii.  Noi femeile abordam cu dezinvoltură rujul roşu, câteva bijuterii pe principiul less is more, o rochie little black dress și pantofi stiletto. Pentru domni e mai complicat. Reverul, butonii, cămașa perfect apretată, texturile țesăturilor, parfumul și chiar accesoriile… a învăța să le prețuiești și să le porți așa cum trebuie este cel mai bun truc posibil pentru a fi îmbrăcat mai bine și a deborda de eleganță. Iar când vorbim despre stilul tău, nimic nu ar trebui să fie banal.

Evident că tot ce ține de fashion se aplică perfect și domnilor, căci bărbatul contemporan tinde spre un stil casual, adoptând prea puțin din eleganța bunicilor, poate doar la evenimente formale și atunci obligat de împrejurări. Cu toate astea Trendhim ne tentează cu cele mai sofisticate colecții de accesorii, potrivite oricărui domn, indiferent de vârstă, readucând în atenția tinerilor importantă detaliilor ce ne întregesc ținuta.

Despre acest webshop și accesoriile Trendhim am mai vorbit pe blog, astăzi însă vă invit să descoperiți o carte super utilă acum când încercăm să revenim la o normalitate aparenta, revenind la job, la cursurile de școală sau facultate ce curând vor reîncepe: „52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar„, un volum micuț dar de o importanță aparte pentru educarea tinerilor și dezvăluirea câtorva trucuri în ale eleganței.

52 Ways to Fold Your Pocket Square Book

52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar

Vă spuneam în postarea de pe Instagram că glamourul este redefinit în fiecare zi, iar stilul este întotdeauna pus în valoare de detaliile cărora trebuie să le acordăm atenție. Indiferent cum percepem trendurile fashion, eleganța este o calitate absolut necesară într-o societate care o idolatrizează, asociind bunul gust și manierele cu un anumit statut și o educație aleasă. A avea stil este ca și cum ai dobândi o extensie ce subliniază personalitatea, umorul și originalitatea fiecăruia dintre noi, iar accesoriile sunt detaliile absolute ce ne definesc ca persoane.

Educativă și practică, aceasta carte superbă ne învață chiar 52 de moduri în care putem împături batista de buzunar ce se așază sofisticat în spațiul destinat de la pieptul sacoului sau vestei, arătând tuturor atenția pentru detalii a celui ce o poartă.

Cartea poate fi un cadou minunat, de o eleganță desăvârșită, pentru un domn care abordează un dress code unde costumul este îmbrăcat zilnic, o atenție subtilă pentru sine, dacă îți place să duci stilul personal la un nivel pe care poate nu l-ai abordat încă, dar și un must have într-o bibliotecă a căror volume cuprind în îmbrățișarea lor toate tainele din lumea modei.

Tipărită pe hârtie de calitate, cu ilustrații atent puse în valoare, fiecare sfat şi mod de a împături numitul accesoriu este detaliat la maxim pentru a înțelege exact cum trebuie să îți porți batista în buzunarul de la pieptul sacoului sau în buzunarul vestei.

moduri în care îți poți împături batista de buzunar

52 Ways to Fold Your Pocket Square Book

Cartea este scrisă în engleză, dar până și băiatul meu de 12 ani a înțeles-o în mare parte, așa că nu mi se pare deloc dificil de abordat.moduri în care îți poți împături batista de buzunar

Cred ca sunteți de acord cu mine ca vă puteți îmbrăca perfect pentru fiecare ocazie, dar stilul și eleganța sunt alcătuite din detalii ce vă vor transformă într-un adevărat gentelman atunci când le abordați.

Nu o să va vină să credeți, dar chiar și cele mai mici detalii fac ca perspectiva din care ne privesc ceilalți să fie diferită, stârnind admirație dincolo de ce ne putem imagina.

Eleganța și stilul se dobândesc cu practică și bun gust, iar dacă nu ai obiceiuri bune care să se regăsească în imaginea ta, îți va fi greu să ai succes cu aspectul tău. Reține că eleganța nu se demodează niciodată, iar batista împăturită într-un mod diferit face parte din detaliile care îți pot schimba complet ținuta și în funcție de cele pe care le alegeți, punctul de cotitură dintre cea mai strictă sobrietate și lejeritate poate fi determinat de acestea.

Tocmai de aceea ai nevoie de cartea 52 de moduri în care îți poți împături batista de buzunar.

52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar

Be the first to comment on "52 moduri în care îți poți împături batista de buzunar – Trendhim book"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*