Lancôme Idôle L’Intense, un parfum impresionant pentru sezonul toamna/iarna 2020

Lancôme Idôle L'Intense
Share the joy

Lancôme Idôle L’Intense, un parfum impresionant pentru sezonul toamna/iarna 2020

Întotdeauna am spus că parfumul este o experiență atât de personală, încât ne definește și ne dezgolește până la cel mai mic detaliu, îmbrăcându-ne apoi cu eleganță în miresme colosale ce nu lasă indiferent pe nimeni în jurul nostru.

Vă spun adesea că parfumul potrivit îți poate face sufletul să vibreze, te umple de bucurie și îți poate crește într-atâta stima de sine, încât te vei vedea invincibil sau cuceritoare. Însă în același timp un parfum ales greșit îți poate ruina ziua, făcându-te să te simți inconfortabil pe toată durata purtării sale. Din fericire, noul parfum Lancôme Idôle L’Intense se încadrează ferm în categoria celor mai impresionante parfumuri din ultimul deceniu, cucerind întreaga lume.

Pot spune cu mâna pe inima că m-am îndrăgostit de Lancôme Idôle, lansat acum aproximativ un an, a cărui recenzie o găsiți deja pe blog. L-am îndrăgit de la prima pulverizare, uimită de extravaganța notelor sale ieșite din tiparul olfactiv păstrat atâția ani de Lancôme. Am fost impresionată de flaconul avangardist, care nu doar că a fost o noutate absolută prin forma și imaginea sa, dar cu Idôle, Lancôme s-a alăturat complet tuturor tendințelor actuale, creând un parfum modern de la recipientul nemaiîntâlnit până acum, reîncărcabil și chiar cu carcase interschimbabile, până la buchetul olfactiv remarcabil ce a surprins exact aromele cele mai fine și elegante ale parfumeriei actuale.

Dacă ai încercat Idôle original, ți-a plăcut și te-a subjugat și pe tine cu delicatețea și feminitatea notelor sale florale, atunci Idôle L’Intense te va acapara complet cu voluptatea aromelor îndrăznețe, intense și fierbinți.

Lancôme Idôle L'Intense pareri

Lancôme Idôle L’Intense – review

În opinia mea Idôle L’Intense păstrează vie amintirea olfactivă a variantei originale, deoarece notele care au făcut prima varianta atât de atrăgătoare sunt prezente și în L’Intense, perfect notabile.

Note de trandafir, iasomie și vanilie, amprenta inconfundabilă a noilor parfumuri Lancome, capătă noi dimensiuni, intensificându-se în timp ce celelalte componente caracteristice familiei olfactive Chypre conferă acestui parfum mai multă profunzime și intensitate. Notele de inimă se așează pe iasomia superbă, amestecate cu trandafir și mosc. Apoi, notele de bază oferă acestui parfum o tentă lemnoasă, îndulcită cu vanilie.

Nu ai nevoie decât de o pulverizare. Este un parfum dinamic, cu o proiecție formidabilă. Debutează ca un veritabil Chypre, cu tonuri citrice astringente de portocale și de mandarină sălbatică ce se așează nerăbdătoare pe inima parfumului ce începe să vibreze, degajând parfumul intens al trandafirilor, aducându-l în prim-plan.

Pentru Idôle L’Intense, au fost folosite patru soiuri de trandafiri, din două locuri îndepărtate, care au fost supuse la trei tipuri de extracție. Trandafirul perfect este completat atât de intens de iasomie, încât îi adaugă strălucire și senzualitate. Baza compoziției, evidentă la estomparea finală, este o combinație lemnoasă de tonuri calde și vanilie.

Lancôme Idôle L'Intense Notino

Lancome Idôle L’Intense – intens, senzual, impresionant!

De la prima privire îți dai seama că Lancome Idôle L’Intense este un parfum alcătuit cu grijă. Este desenat cu atenție până la cel mai subtil subton aromatic, un parfum creat de femei pentru femei, o celebrare a tuturor femeilor care stabilesc standarde, răstoarnă norme sociale și schimbă lumea în bine.

Floral per ansamblu este suficient de puternic pentru a uimi de la primul ton, fără a fi însă prea dulce sau copleșitor. Idôle L’Intense este un parfum atât de complex, încât proiectează asupra ta acea atracție care te face să vrei adulmeci continuu pulsul ce se zbate sub pielea tatuată cu aroma sa pentru a vedea ce alte note poți identifica.

Cu un buchet olfactiv mai profund și mai plin, Idôle L’Intense este standardul absolut de simbolizare a senzualității și a încrederii în sine!

La fel ca prima variantă, Lancôme Idôle L’Intense este disponibil în trei dimensiuni: 25ml, 50ml și 75ml.

Flaconul are același design ca originalul, însă sticla are o tentă metalică de aur roz.

Fără doar și poate, Idôle L’Intense este parfumul acestui sezon și va impresiona pe oricine, indiferent unde este purtat.

Armani My Way – Eau de parfum pentru femei

Lancôme Idôle L’Intense face parte din oferta de parfumuri 2020 Notino alături de alte noutăți la fel de impresionante precum eau de parfum pentru femei Armani My Way, din care am avut norocul sa primesc și eu o mostră.

Armani My Way

L-am folosit cam o săptămână, suficient cât să îmi dau seama că trebuie să îl am și în variantă full size.

Lansat în toamna 2020, Armani My Way – Eau de parfum pentru femei este un parfum elegant şi sofisticat, ideal pentru anotimpul rece.

Buchetul olfactiv al noului parfum Armani combină note din întreaga lume. Prima apare bergamota dulce de Calabria, apoi florile de portocal din Egipt. Inima conține un buchet amețitor de flori albe, din care veți recunoaște iasomia și tuberoza indiană. Baza senzuală este compusă dintr-un trio de lemn de cedru de Virginia, cu mosc alb și vanilie din Madagascar.

Un alt parfum impresionant, modern, ale cărui ingrediente sunt obținute într-un mod responsabil social și ecologic. În plus, flaconul parfumului Armani My Way este și el reîncărcabil.

Armani My Way eau de parfum pentru femei

4 Comments on "Lancôme Idôle L’Intense, un parfum impresionant pentru sezonul toamna/iarna 2020"

  1. Nu am încercat acest parfum dar îmi place cum l-ați prezentat!

  2. Nu am avut acest parfum dar îl voi cumpăra și eu .

  3. Cred ca miroase minunat!

  4. Cel de la Armani arată super!Din pacate nu stiu cum miroase

Leave a comment

Your email address will not be published.


*