Janette.ro – Seturi de bijuterii din argint cu perle elegante și delicate

bijuterii cu perle
Share the joy
 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Janette.ro – Seturi de bijuterii din argint cu perle elegante și delicate

Hello ladies,
astăzi vreau să vă vorbesc despre bijuteriile cele mai frumoase din colecția mea: un set de argint cu perle perfecte, pe care l-am descoperit cu nemărginită uimire într-un goodie bag primit de la Janette Suceava, la ediția de primăvară Bucovina Beauty Event.

După cum v-am povestit într-un articol trecut, Janette Suceava a fost sufletul evenimentului prin prezența managerului, domnișoara Alina Chiș, care a venit personal să ne cunoască și să ne ofere fiecăreia dintre noi, o minunată bijuterie din argint. Fiecare participantă la eveniment a primit o bijuterie diferită, iar eu sunt fericită posesoare a unui fabulos set bijuterii cu perle.

Povestea bijuteriilor Janette a început ca un basm scris pe plaiuri bucovinene și astăzi sunt cunoscute și apreciate de toate iubitoarele de „sclipiri prețioase” din țară. De altfel dacă aveți curiozitatea să căutați păreri despre bijuteriile Janette, nu veți găsi nicio recenzie negativă, atât sunt de apreciate de toți cei care le-au cumpărat.

Bijuteriile de argint sunt unicat sau în ediții limitate, cu pietre naturale, majoritatea lucrate manual. Bijuterii din argint 925 –  sunt verificate și marcate cu sigla BNR de către ANPC, fiecare fiind însoțită de certificate de garanție și conformitate.

Produsele comandate pe site sunt livrate gratuit, într-un timp foarte scurt, în cutii cadou, oferite de către Janette la orice comandă.

Seriozitatea și calitatea oferită au adus bijuteriile Janette în topul preferințelor consumatorului și în acest an, pentru a patra oară consecutiv, magazinul online Janette a obținut nota 9.8/10 la premiile GPeC, o performanţă greu de atins.

bijuterii cu perle

Bijuterii din argint cu perle elegante și delicate

Secole de-a rândul perlele au fost privilegiul celor bogaţi şi puternici. O picătură de suferinţă rară şi valoroasă smulsă din centrul unei fiinţe oceanice, căci aşa cum știm cu toții, stridia învelește un fir de nisip intrat nepoftit în casă ei, în lacrimi de sidef, pentru că mai apoi acesta să-i aducă sfârşitul, fiind un giuvaier râvnit de toată lumea.

Pe mine mă fascinează bijuteriile ce pun în valoare sacrificiul stridiei, mă acaparează şi mă domină cu rafinamentul şi eleganţa lor. Cele din argint cu perle precum bijuteriile din Colectia Fabulous Glam de la Janette.ro îmi plac cel mai mult. Poate pentru că o perlă este atemporală, un giuvaier clasic, care înlănțuită cu fire din argint, în opinia mea cel mai nobil metal din toate timpurile, va fi întotdeauna la modă.

Puterea unei perle este infinită. Admirată de secole, aceasta păstrează în esența sa o delicatețe și o fragilitate care îi aduc celei care o poartă o aură de distincție. Totodată o bijuterie cu perle este extrem de versatilă și poate fi purtată pentru a obține un look sofisticat la fel cum poate aduce un strop de strălucire unei ținute casual.

Deși când vorbim despre perle ne gândim la versiunea tradițională, cum ar fi un colier sau un șirag lung de perle, setul format din cercei și brățară, primit de la Janette, este perfecțiune întruchipată, emanând modernitate fără a renunța la glamourul pe care perlele îl oferă .

Asocierea perlelor cu metale prețioase precum argintul sau chiar combinate cu pietre semiprețioase, adaugă o notă de eleganță oricărei bijuterii, iar pe janette.ro veți descoperi seturi și bijuterii din argint și perle, care vă vor subjuga cu imaginea lor luxuriantă. Cu toate astea, prețul unei bijuterii argint Janette este accesibil oricui, putând fi oferite cadou în orice ocazie, mai ales ca se apropie sărbătorile și cu toții ne dorim sa oferim o atenție celor dragi.

cercei argint cu perle janette.ro

Fără a pierde esența acestei mici sfere de delicatețe, bijuteriile mele sunt potrivite pentru a fi purtate oricând și oriunde, nu doar pentru ocazii foarte speciale. Bijuterii simple și discrete, dar fermecătoare, îți atrag privirea cu noblețea lor. Fine și elegante, brățara și acești cercei cu perle se adaptează de asemenea la ținutele sofisticate, pentru ocazii formale.

Brățara din argint placată cu rodiu și decorată cu două minunate perle naturale și cristale strălucitoare de zirconiu face o pereche perfectă cu cerceii gingași. Aceștia sunt minunați prin simplitatea lor. Două perle mari, cu sistem sigur de închidere din argint de tip șurub, îmbogățesc imaginea oricui cu finețea lor absolută, desăvârșind aspectul outfitului ales.

bijuterii cu perle

Seturi de bijuterii din argint elegante și delicate de la Janette.ro

Despre magazinele de bijuterii Janette am mai vorbit pe blog. În Suceava pot fi găsite în Carrefour, Auchan și centru comercial Zimbru, sau în magazinul din Rădăuți, dar dacă vreți să vă răsfățați în tihnă cu cele mai elegante bijuterii, site-ul janette.ro vă oferă un răsfăț vizual, etalând o gamă largă de bijuterii prețioase.

Inele, cercei, brăţări, pandantive, charmuri pentru bratari personalizate… ce femeie nu și-ar dori cutia de bijuterii plină cu aceste fine şi delicate bijuterii argint? Aceste mici opere de artă sunt ca o iubire nemuritoare, un angajament etern, gaj veșnic pentru fericirea oricărei dintre noi și fiecare bijuterie Janette poate fi în spatele celei mai frumoase povești: a ta…

Bijuteriile de argint sunt cele mai versatile bijuterii din câte există. Majoritatea femeilor poartă bijuterii de argint în timpul zilei deoarece acest material este elegant și, în același timp, discret. În plus, unul dintre aspectele cele mai pozitive ale argintului este acela că se combină cu totul. Indiferent de culorile hainelor, pantofilor, rujului … argintul merge bine cu totul, și asta îl face favoritul iubitorilor de bijuterii și desigur și al meu.

Te invit în lumea bijuteriilor janette.ro, vesele, pline de vivacitate, delicate și seducătoare, în care bijutierii pricepuți s-au jucat cu texturile, materialele și pietrele naturale, creând o lumea fascinantă și strălucitoare, o lume glamour a bijuteriilor sofisticate, pentru femeia modernă, dornică să iasă din anonimat.

Descoperă modelele exclusiviste și imprimă stilului tău rafinamentul celui mai cald și frumos metal: argintul 925, pur, strălucitor, perfect de prețios. Pe site vei găsi o mare diversitate de modele inspirate de femeile cosmopolite, curioase și cu un stil care depășește tendințele.

Bijuteriile sunt un cadou perfect, alege cerceii, inelele, pandantivele, talismanele sau brățările care se potrivesc cel mai bine personalității voastre sau celor cărora vreți să le oferiți un prețios cadou și lăsați-vă capturate de universul de sofisticat și de moda pe care bijuteriile janette.ro l-au creat pentru noi.

 

 • 93
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Janette.ro – Seturi de bijuterii din argint cu perle elegante și delicate"

 1. Cei de la Janette au niste seturi de bijuterii din argint greu de ignorat. Atat de frumoase, ca a trebuit sa-mi pun si eu unul pe lista de cumparaturi. Tenteaza tare cand stii ca e argint si-l vei putea pastra mult timp 🙂

 2. Sunt nemaipomenit de frumoase.

 3. Au niște bijuterii foarte frumoase, să le porți sănătoasă!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*