4 criterii importante de care sa ții cont în alegerea unei genti voiaj

genti voiaj
Share the joy

4 criterii importante de care sa ții cont în alegerea unei genti voiaj

Iată-ne aproape de începutul iernii. Mulţi dintre noi au planificat deja concediul de sărbători şi vacanţa de iarnă, dar pentru că săptămâna viitoare vine o minivacanţă a şcolarilor din învăţământul primar, cred că este un moment perfect si pentru un city break.

Acest tip de călătorie a devenit foarte cunoscut şi apreciat în ultimul timp pentru că îţi oferă posibilitatea de a vizita cele mai cunoscute oraşe europene şi nu numai, fără să cheltui sume însemnate de bani.

Vacanţele de 2-3 zile, călătoriile de afaceri şi chiar weekend-urile la munte nu au nevoie de bagaje prea mari şi pentru că am descoperit de curând un magazin genti voiaj Iasi m-am gândit să vă vorbesc despre bagajul ideal în călătoriile scurte.

Genţile de voiaj sunt acele genţi spaţioase şi uşoare, ideale pentru transportul articolelor personale, cum ar fi îmbrăcămintea, încălţămintea şi trusa de îngrijire personală pentru 2-3 zile. Cea mai bună parte este că acum aceste genţi voiaj au devenit un element de design atractiv la preţuri foarte bune, echilibrate cu funcţionalitatea şi durabilitatea acestora.

Astfel ca geanta voiaj devine un produs care merită investiţia, însă cum ştim să o alegem pe cea perfectă din multitudinea de oferte? Hai să vedem câteva criterii de care să ţii cont atunci când achiziţionezi o geantă de voiaj.

1. Greutate

Îmi aduc aminte de geamantanul meu micuţ pe care mama mi l-a cumpărat când mergeam în tabără. Era atât de greu încât abia îl târâiam după mine. Astăzi acele geamantane nu mai sunt eligibile, mai ales că mulţi dintre noi călătorim cu avionul unde greutatea bagajului este foarte importantă. Astfel greutatea unei genţi voiaj este un element de care trebuie să ţii cont atunci când vine vorba de a cumpără un astfel de accesoriu.

Cum folosim aceste produse pentru a transporta o diversitatea articole personale, trebuie să fim atenţi când achiziţionăm o geantă voiaj pentru a nu adaugă o greutate suplimentară inutilă bagajelor noastre de mână.

genti voiaj

2. Durabilitate

Un alt aspect vital pentru o geanta voiaj este durabilitatea produsului. Trebuie să recunoaştem faptul că anumite materiale oferă o rezistenţă mai bună decât altele, dar este de asemenea important să se analizeze aspecte precum calitatea cusăturilor şi tipul de fermoare pe care îl folosesc.

Genţi voaiaj piele sunt probabil cele mai elegante şi durabile produse de acest gen. În plus piele este un material nobil care odată cu trecerea timpului capătă acea patină extraordinară râvnită de toată lumea. Moliciunea şi parfumul unei genţi de piele nu poate fi înlocuită de alt material.

Pe lângă durabilitate, pielea oferă rezistenţă la intemperii sau diferenţe de climat, astfel nu ai surprize neplăcute de a ajunge la destinaţie cu lucrurile umede dacă se nimereşte să te prindă ploaia pe drum.

3. Fiabilitate genti voiajgenti voiaj

Atunci când achiziţionăm o geantă voiaj, trebuie să căutăm un produs practic care ne oferă uşurinţa de a ajunge rapid la lucrurile personale. Numărul de fermoare, felul în care este compartimentată sau numărul de buzunare sunt caracteristici pe care fiecare dintre noi trebuie să le urmărească şi să aleagă modelul perfect pentru necesităţile sale.

Tot aici putem vorbi şi despre felul în care transporţi geanta voiaj. Sunt diferite modele însă cele care oferă posibilitatea de a le transporta în mai multe poziţii sunt excelente.

Un produs care poate fi dus cu uşurinţă în mână, pe roţi, pe umăr sau se poate transforma în rucsac este ideal pentru a fi bagajul de mâna dacă mergem în călătorie cu avionul. Acest model este extrem de practic mai ales dacă este nevoie de  a călători cu mâinile libere.

4. Genti voiaj – fashion style

Pentru mine acest criteriu este foarte important. Acum când imaginea personală contează destul de mult nu aş putea să aleg o geantă voiaj cu aspect ridicol pe care să o iau într-o delegaţie de exemplu şi nici nu aş lua una extrem de elegantă dacă merg intr-un city break rural sau la un festival la Sighişoara.

Pe valigeria.ro am găsit foarte multe modele care se încadrează criteriilor mele în momentul alegerii unei genţi voiaj, însă am găsit câteva pentru care nu aş avea nevoie de nici o departajare, atât sunt de frumoase.

De altfel sunt genţi voiaj care pot fi adaptate şi practic se pot folosi atât pentru călătorii şi excursii, cât pentru fitness în sala de sport sau alte activităţi sportive, pentru că aceste genţi sunt concepute din materiale rezistente, fiind atent compartimentate pentru a fi practice şi utile în orice situaţie.

Pentru că geanta fiecăruia trebuie aleasă cu grijă în funcţie de preferinţe, nevoi şi locul unde vrei să o foloseşti, Valigeria.ro oferă clienţilor o colecţie numeroasă de genţi, poşete, rucsacuri, serviete şi multe altele, perfecte pentru orice ocazie.

Geanta este un accesoriu foarte important, trebuie să reflecte stilul tău şi să fie o piesă de rezistenţă a ţinutei tale.

Practice, cu stil şi eleganţă, genţile care se regăsesc pe acest site fac parte din colecţiile unor producători celebri, calitatea acestora fiind de netăgăduit. Doar la Valigeria.ro poţi găsi geantă de voaiaj perfectă care să îţi fie de folos oriunde ai merge.

2 Comments on "4 criterii importante de care sa ții cont în alegerea unei genti voiaj"

  1. Modele foarte frumoase.

  2. Imi aduc aminte si eu de geamantanul cu care veneam la liceu din fiecare vacanta. Doamne, ce greu mai era!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*