3 tipuri de ceai pentru zile vesele si racoritoare

Share the joy

3 tipuri de ceai pentru zile vesele si racoritoare

Ice tea Black Caramel e fără doar şi poate un ceai pentru dimineţile în care mă pregătesc cu prietenele de o sesiune de shopping.

Acest delicios ceai ne energizează şi ne provoacă să ne bucurăm de gustul delicios de caramel şi de notele subtile de boabe de cacao. Este o combinaţie nemaipomenită pe care o poţi savura atât dimineaţă în locul cafelei, cât şi după masa de prânz în locul desertului. Pentru un gust desăvârşit şi o senzaţie răcoritoare totală, îl poţi transformă într-un frape adăugând cuburi îngheţate cu lapte în care ai dizolvat o lingură de miere şi un vârf de cuţit de cardamom.

ceai negru cu gust de caramel

O altă opţiune atrăgătoare este exoticul ceai Pina Colada, o băutură răcoritoare care te face să visezi la palmieri înalţi ce freamătă în bătaia vântului, la valuri albastre ce se sparg la picioarele tale, la zile perfecte petrecute pe un şezlong undeva într-o insula îndepărtată.

L-aş prepara la mesele de duminică şi ne-am visa cu toţii piraţi pe o barcă rătăcită în largul Caraibelor. În carafă aş strecura cuburi de gheaţă din apă carbogazoasă şi scorţişoară, ce s-ar sparge uşor imitând strigătul oceanului. O explozie de gust exotic, cu fulgi de cocos si ananas, inconfundabilă, amețitoare, răcoritoare…

pina colada

Iar pentru serile in care toropeala ne-ar găsi  la o partida de Gin, as pregati din timp Ice tea Fruits of the Forest. Ingredientele sunt simple: 1 litru de apă, 15-20g ceai (8/6 linguriţe) şi câteva cuburi de gheta cu o felie de limeta sau mandarină, incarcereate înăuntru. Trebuie să ştiţi că la ceaiul cu gheaţă trebuie să adăugaţi mai mult ceai decât în mod normal, din moment ce gheaţa se va topi şi se va transforma în apă, ceaiul trebuie să aibă dozajul corect cu luând în calcul şi apa care a fost transformată în gheaţă. L-aş servi cu fursecuri de lămâie învelite în ciocolată neagră şi nu ne-am teme de calorii.

fruits of the forestSi ca sa înțelegeți de ce îmi răsfăț prietenii cu aceste ceaiuri iată și câteva informații suplimentare:

  1. Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, conține doar bucăți de fructe și frunze de ceai
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului iți ajunge toată vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul online, ti le livrează acasă în 24 – 48 de ore și le ai la dispoziție oricând ai chef sa te răcorești
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului nu îngrașă, putând fi preparat fără zahar, sau adăugând o cantitate mica de miere sau îndulcitor natural
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine într-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinații inedite de fructe “autohtone”: căpșuni, fructe de pădure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale roșii, banana.
  5. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atât în varianta fără teina de către copii sau cei care vor sa reducă conținutul de cofeina consumat, sau în varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze în timp ce se răcoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensității gustului și poți sa-l iei peste tot cu tine într-o cana termos.

 

Vara asta eu îmi invit prietenii la terasa la mine pe balcon și ii răsfăț cu Ice tea  delicios, cu gheată și jucăm Gin. Tu cum iți răcorești prietenii în aceasta vară?

Be the first to comment on "3 tipuri de ceai pentru zile vesele si racoritoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*