Feminohelp Unghii dezvăluie frumusețea naturală a unghiilor mele

Feminohelp Unghii
Share the joy

Feminohelp Unghii dezvăluie frumusețea naturală a unghiilor mele

Hello beauty girl,
astăzi îți vorbesc despre sănătate unghiilor și despre un produs excelent pentru îngrijirea acestora: Feminohelp Unghii.

Știm cu toții că este imposibil să ne ascundem mâinile adânc în buzunare și să nu le arătăm nicăieri pentru că au atât de multe de spus despre personalitatea noastră și obiceiurile noastre, încât sunt primele care atrag atenția la orice gest.

Știi deja ca eu îți povestesc despre importanța îngrijirii mâinilor și a unghiilor, aproape în fiecare articol în care îți prezint manichiuri la rubrica nail art. Dacă stăm și ne gândim la asta, ne dăm seama că întotdeauna observăm involuntar mâinile și a unghiile interlocutorului nostru pentru a ne forma o anumită impresie și desigur și acesta se uită și la mâinile noastre.

Îngrijirea unghiilor este un lucru care nu ține doar de estetică acestora ci și de sănătatea lor, de aceea trebuie să punem accent pe îngrijirea acestora.

Pentru că unghiile noastre vin tot timpul în contact cu diferite substanțe, suprafețe și diverse alte elemente și acumulează murdărie și bacterii care pot duce la unele boli dacă acestea ajung în straturile profunde ale unghiei este necesar să păstrăm integră suprafața unghiilor și sănătatea cuticulelor.

Dacă unghiuțele tale au fost afectate de factori de mediu și/ sau diversele substanțe chimice precum detergenții sau sau alte produse de curățenie sau au fost afectate de diverse produse de manichiură, atunci serul concentrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor, Feminohelp Unghii, e tratamentul de care ai nevoie!

Feminohelp Unghii Feminohelp Unghii

Feminohelp Unghii dezvăluie frumusețea naturală a unghiilor

Este binecunoscut că în anotimpul rece unghiile se deteriorează cel mai des pentru că influențate de frig aceste se deshidratează. Responsabili cu distrugerea unghiilor mai sunt și alți factori externi cumulați cu efectul diferitelor produse de colorare ale unghiilor care pot agresa straturile unghiilor și cuticulele.

În mod natural, unghiile au un conținut scăzut de uleiuri și de apă, de aceea sunt mult mai predispuse să devină uscate și să se exfolieze în anotimpul rece, dar și vara vine cu riscurile ei…

Folosind Feminohelp Unghii, te vei bucură de efectul spectaculos al celor 5 uleiuri naturale ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate:

 • ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
 • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
 • ULEIUL DE MĂSLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
 • ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
 • ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Hrănirea cuticulelor e foarte importantă deoarece acestea împiedică patrundera bacteriilor care poate afecta sănătatea unghiilor noastre. Hidratarea corectă a acestora va asigura elasticitatea și frumusețea unghiilor, protejându-le, hrănindu-le, întărindu-le.

Feminohelp Unghii

Îngrijire intensă de la prima aplicare cu Feminohelp Unghii

Serul Feminohelp Unghii vine sub formă de creion ce se termină cu o pensulă cu perii moi. Prin rotirea capătului acestuia în sensul săgeții indicate, se va elibera o cantitate mică de produs ce se aplică foarte ușor pe suprafața unghiilor. Aplicatorul distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Serul Feminohelp Unghii regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu cele 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase. Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Prin aplicarea serului Feminohelp Unghii, vei menține un nivel optim de hidratare și un aspect sănătos al unghiei.

Feminohelp Unghii, experienţă personală

De când folosesc Feminohelp Unghii, manichiura mea este mai durabilă pentru că unghiile s-au întărit, nu se mai flexează atât de ușor și oja nu mai crapă. Indiferent ce tip de manichiură aleg să port: gel, oja normală sau semi permanentă, la îndepărtare unghiile rămân curate, albe și sănătoase, fără să se exfolieze.

Feminohelp Unghii pareri

De asemeni cuticulele au o imagine vizibil mai bună, nu se usucă si nu devin crăpăcioase, protejând mai bine unghiile ce par să crească mai repede când utilizez acest ser.

Feminohelp unghii poate fi aplicat zilnic, lăsând unghiile lucioase, ușor parfumate sau de fiecare data cand ne facem manichiura, ca prim strat sub oja normala.

Chiar și când îmi fac manichiura cu gel sau semi permanenta, încep să folosesc Feminohelp unghii, imediat ce unghia începe sa crească, aplicând serul hrănitor la baza unghiei și pe cuticule, aproape zilnic.

Sănătatea și frumusețea unghiilor mele a fost îmbunătățită notabil de acest ser concentrat care hidratează cuticulele și regenerează unghiile deteriorate și fragile.

Feminohelp Unghii poate fi cumpărat online sau din orice farmacie care comercializează produse beauty.

http://feminohelp.ro/#comanda

2 Comments on "Feminohelp Unghii dezvăluie frumusețea naturală a unghiilor mele"

 1. Valeria Chertes | mai 20, 2018 at 6:53 pm | Răspunde

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. ghelbere elena | mai 22, 2018 at 9:27 am | Răspunde

  Pentru cuticule l-as folosi si eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*