Care sunt bijuteriile mele preferate

Share the joy

Care sunt bijuteriile mele preferate

Am fost si voi fi o mare adepta a bijuteriilor. De cand eram mica, purtarea bijuteriilor mamei era o adevarata placere. Consider si azi ca bijuteriile sunt printre cele mai mari purtatoare ale feminitatii. Intotdeauna, un inel, un colier sau o pereche de cercei m-au facut sa ma simt mult mai speciala fata de reprezentantii sexului puternic, in ciuda faptului ca si unii dintre ei aleg sa-si accesorizeze tinutele cu fel si fel de bijuterii. Am achizitionat o multime de prin multe locuri ale lumii, dar acum am gasit, insfarsit, bijuteriile cu pietre semipretioase perfecte pentru mine.

bijuterii

De ce cu pietre semipretioase? Pentru ca am cautat un echilibru in toate. Nu-mi plac nici lucrurile foarte simple, dar nici cele care ies mult in evidenta. Asa ca, pentru mine, combinația dintre argint antichizat si un coral, un turcoaz sau un onix reprezinta intotdeauna prima alegere. Reusesc sa le combin la absolut orice si se potrivesc de minune stilului meu. De multe ori, fie ca e vorba de un inel, de un colier sau o pereche de cercei, acestea nu trec neobservate si primesc aprecieri pentru ele.

Cei de la Metaphora au o gama larga de bijuterii etnice, asa cum le denumesc ei, iar ceea ce le face atat de speciale este ca sunt aduse exact din tarile lor de origine, din mana unui bijutier sau negustor, si livrate in Romania extrem de simplu. Ofera transport gratuit la orice comanda peste 250 de lei, livrare a doua zi daca faci o comanda pana la ora 16:00, o luna sa te razgandesti si un ambalaj de cadou gratuit la orice bijuterie. Nu-ti face griji in privinta masurilor. Ei ti-au pregatit si un ghid special in cazul in care nu stii ce masura porti.

Prin urmare, pentru ca eram intrebata des ce fel de bijuterii port, iata raspunsul: bijuteriile cu pietre semipretioase sunt favoritele mele. Indemn toate doamnele si domnisoarele sa lase feminitatea sa vorbeasca si sa aleaga Metaphora. Prima comanda va fi mai grea. De la a doua te vei indragosti de cat de bine se potrivesc bijuteriile lor etnice la absolut orice tinuta.

1 Comment on "Care sunt bijuteriile mele preferate"

  1. Bijuteriile cu pietre semi pretioase iti confera o eleganta de invidiat. Eu le prefer la tinutele elegante sau le mai folosesc rareori la munca

Leave a comment

Your email address will not be published.


*