In primavara aceasta, adauga un plus de rafinament imaginii tale

coafor lujerului
Share the joy

In primăvara aceasta, adaugă un plus de rafinament imaginii tale

Iată-ne la jumătatea lui martie, suntem în plină primăvară, înconjuraţi de pomii înfloriţi, de parfum de lalele şi raze de soare. Este momentul să aruncăm cojoacele şi să ne etalăm în cele mai frumoase rochiţe de primăvară.

În fiecare anotimp ne place să ne reînnoim garderoba, tunsoarea, culoarea părului şi ne dorim cu ardoare seri călduroase şi zile luminoase, ideale pentru ieşirile cu prietenii.

Câteva şedinţe de shoping vor rezolva garderoba, mai ales că încă este perioada reducerilor. Însă când vă decideţi la o nouă tunsoare sau o nouă culoare de păr, ideal ar fi să apelaţi la un salon profesional unde puteţi primi cele mai bune sfaturi dar şi tratamente adecvate tipului de păr pe care îl aveţi.

În general la un salon ţi se va explică ce tip de tunsoare sau ce culoare îţi vine mai bine în funcţie de formă fetei, culoarea ochilor, nuanţă pielii, etc. O tunsoare bună, va evidenţia intotdeauna unghiurile feţei şi va scoate în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale fizionomiei tale.

Însă atunci când vrei să schimbi radical nuanţa părului sau vrei doar cateva şuviţe, bronde, degrade sau orice altfel de vopsea pe care dacă o utilizezi acasă rişti să îţi strici părul, tot la profesionişti trebuie să aplelezi. Desigur dacă vrei să nu vopseşti şi o parte din faţă, covoraşul de la baie şi să reuşeşti să strici prosopul cel nou.

Culoarea părului primăvară – vară 2017

Anul acesta se pune accent pe naturaleţe. Dacă anul trecut aduceai curcubeul în părul tău, în acest sezon poţi purta mai multe nuanţe dar, variind de la ciocolată, mahon sau roşu, până la blond căpşună sau argintiu, cu nuanţe reci de gri.

Culorile trendy pentru această primăvară au nevoie de mâna unui specialist să lucească în pletele noastre. De aceea dacă stai în capitală poţi apela la Coafor Lujerului, unde o echipa tânără formată din specialişti cu o vastă experienţă în domeniu, entuziastă, profesionistă şi cu multe idei şic, se vor strădui să îţi ofere cele mai de calitate servicii din zonă.

Când vine vorba de îngrijirea părului, mai ales de schimbări de look, nu este indicat să faci experienţe acasa. La un salon vei primi cele mai bune sfaturi şi îngrijiri adecvate, astfel nu vei fi dezamăgită de rezultat.

Importanţa îngrijirii părului

Schimbarea nuanţei, o nouă formă sau bucle care anul acesta sunt din nou la modă, nu sunt un moft, ci o necesitate. În plus la un salon se folosesc tot felul de produse profesionale care asigură părului toată grijă de care are nevoie.

 

Eu de exemplu, mi-am ars de foarte multe ori părul pentru că nu folosesc corect placa sau ondulatorul, acest lucru nu se va întâmplă niciodată la un salon. Părul ars devine casant şi lipsit de strălucire şi nici nu stă la fel de frumos aranjat cum îl fac fetele de la salon.

La coafor Lujerului, poţi apela ori de câte ori ai nevoie de un răsfăţ total şi un look perfect. Hair-stylistii de aici îţi oferă servicii complete de coafor şi frizerie dar şi montare extensii de păr natural atât de frumoase, chic şi elegante.

În incinta aceluiaşi salon, mai poţi să beneficiezi şi de tratamente faciale,micro pigmentare, masaj, şedinţe de cosmetică, make up sau aplicare de unghii precum şi alte tehnici de manichiură şi pedichiură.

Ai grijă de ţine, răsfaţă-te şi fii în trend cu ultimele noutăţi ale acestui sezon.

1 Comment on "In primavara aceasta, adauga un plus de rafinament imaginii tale"

  1. Mi s-a intamplat si mie de multe ori sa-mi ard parul de la ondulator sau placa. Led-am folosit in mod abuziv si acum suport consecintele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*