3 criterii de care să ții cont când ai nevoie de un cameraman filmări nunţi

Share the joy

3 criterii de care sa ții cont când ai nevoie de un cameraman filmări nunţi

Căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei persoane, prilej în care este sărbătorită o legătură veşnică între cei care se iubesc. Emoţia acelei zile nu se poate descrie în cuvinte și ai vrea să păstrezi imaginea fericirii rotunde pentru totdeauna.

În organizarea unei nunţi toate detaliile sunt importante, iar pentru o mireasă până şi cel mai mic detaliu are o importanţă deosebită. Indiferent dacă este vorba de trandafirul galben din buchet, o frunză arămie ce se aşează leneş la picioarele sale când iese din biserică, voalul, părinţii, naşii, primul dans, degetele încrucişate când porneşte la braţul soţului şi multe alte momente care se tatuează pe sufletul său şi rămân înfierate în adâncul inimii pentru totdeauna.

Eu am amintiri vagi din ziua nunţi mele care a avut loc acum ceva ani. Doar câteva fotografii blurate şi o casetă VHS demagnetizată. Nu am avut noroc să dau peste nişte profesionişti pentru filmarea evenimentului, de aceea astăzi aş vrea să enumăr câteva aspecte de care să ţii cont atunci când alegi cameramanul şi fotograful pentru nuntă sau pentru orice alt eveniment important.

Filmarea nunţii este fundamentală şi va reprezenta o amintire pe care o vei păstra tot restul vieţii, aşa că este primordial să alegi bine şi să nu ajungi ca mine să priveşti pozele cu un zâmbet amar… Bine, să fim înţeleşi, pe atunci luai pe cineva care stătea în faţă primăriei şi avea aparatul atârnat de gât, astăzi dacă eşti în căutarea unui cameraman cu experienţă pentru filmari nunti Suceava de exemplu, aş şti exact unde să îţi spun că îl găseşti.

Dar hai să vedem la ce trebuie să fim atenţi atunci când alegem pe cel care va imortaliza amintirile nunţii noastre.

Experienţă și portofoliu

Experienţa este cel mai mare atu al unui cameraman. Nu vă lăsaţi impresionaţi de aparatură, dacă nu ştie să o folosească, întreagă filmare va părea făcută cu smartphone-ul cel nou. Experienţa omului din spatele camerei de filmat trebuie să fie criteriul principal în alegerea acestuia. Un cameraman care a lucrat în televiziune sau în domeniul audio vizual, filmând şi editând emisiuni sau orice tip de material media, va şti să imortalizezez orice eveniment până la cel mai mic detaliu. Şi nu va face acest lucru pentru că este plătit ci pentru că dragostea pentru sunet şi imagine au dus spre pefectiune această pasiune.

Portofoliul este un alt criteriu important. Cere-i sa vizionezi cateva clipuri realizate de el, poate franturi din ultima nunta. Priveste-le cu atentie si observa toate detaliile, cu siguranta daca acestea iti plac, cele pentru nunta ta le vei adora. Un portofoliu bine realizat este al unui cameraman specializat pe filmări nunţi care nu te va dezamăgi şi nu îţi va ruina cel mai important eveniment din viaţă.

filmari nunti

Planificare

Nu lăsa acest aspect pe ultima sută de metri. Sunt sute de evenimente care pot solicita un cameraman sau un fotograf, cu siguranţă acesta are o agendă încărcată. Trebuie sa te decizi asupra acestuia cu luni bune înaintea nunţii. Astfel aveți timp sa discutați toate detaliile și să îți exprimi preferințele. Un cameraman cu experienţă va aprecia și respecta întotdeauna cerințele clientului.

O comunicare eficientă va duce la o colaborare cu un rezultat spectaculos pe care il vei viziona cu drag.

Ocupa-te din timp și fă rezervarea pentru a fi sigur că evenimentul tău va fi pe mâinile celui mai profesionist videograf şi producător video.

Rezistă tentațiilor

Da… şi acesta e un fel de criteriu. NU suna un prieten, nu alege o rudă sau o cunoștință! E nunta ta unde totul tebuie să fie impecabil, alege o persoană specializată pe filmări nunţi. Este posibil să fii tentat să angajezi pe cineva pe care în cunoşti şi în care ai destulă încredere. Dar este foarte probabil că această persoană să nu aibă abilităţile şi experienţa tehnică necesară pentru a obţine cele mai bune cadre sau să imortalizeze pe deplin emoţiile acelei zile.

Rezistă tentaţiilor de a alege preţul cel mai mic! În general preţul cel mai mic este reflectat în calitatea filmărilor.

Filmări nunţi Suceava

Toamna se anunţă călduroasă şi frumoasă. Atât de plină de culoare, însăşi definiţia belşugului este poate cel mai minunat sezon pentru ceremoniile de căsătorie. Culorile şi peisajele pictate de toamnă se potrivesc perfect cu albul rochiei pentru a crea amintiri superbe.

Tu şi alesul sau aleasa ta, alături de invitaţii voştri, sunteţi actorii principali din filmul nunţii voastre. Lasă-i pe specialiștii de la CRISCAMVIDEO să se ocupe de crearea celor mai dragi amintiri.

Dacă eşti o miresică sau un mire din Suceava si esti în căutarea unor servicii de calitate și a unui videograf cu experienţă îți recomand specialiştii de la criscamvideo.ro. Aceștia dispun de cele mai noi şi performante resurse din categoria filmare nuntă pentru a crea o imagine competitivă şi pentru a oferi rezultate calitative.

Pentru filmări nunti HD în Suceava, Botoșani, Bacău, Neamț, Iași, Vaslui sau oriunde altundeva, vă invit să apelati cu incredere la criscamvideo.ro.

3 Comments on "3 criterii de care să ții cont când ai nevoie de un cameraman filmări nunţi"

  1. Amintirile sunt tot ce raman. Eu nu am filmari de la nunta mea, nu era la indemana asa ceva in 1983, dar am fotografii. Astazi, s-au schimbat vremurile si e pacat sa nu ai filmari de buna calitate de la cel mai important eveniment din viata ta, cel putin la momentul respectiv.

  2. E frumos sa vezi dupa ani si ani aceste filmari.

  3. Cand avem fotografii si filmulete de la evenimente principale din viata noastra amintirile nu se pot pierde prin negura vremii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*