2 trucuri geniale dacă vrei sa alegi un inel de logodnă, fără să întrebi iubita ce măsură poartă

inel de logodna
Share the joy
 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 trucuri geniale pentru a alege măsura unui inel de logodnă

Nu există nici o îndoială că bijuteriile simbolizează mult mai mult decât o simplă fuziune de pietre prețioase și metale scumpe. Fiecare bijuterie poartă parfumul unei povești, reprezintă ceva semnificativ din viață noastră sau este un dar de preț.

Sclipirea diamantelor este luată că etalon când vine vorba de pietre prețioase, iar aurul sau platina sunt ideale pentru bijuteriile purtate zi de zi. Însă când vine vorba de inelele ce simbolizează dragostea precum o verighetă sau un inel de logodnă, acestea aceste devin o promisiune și trebuie alese cu grijă pentru a cuprinde esteticul și funcționalitatea în același cerc etern.

V-am tot vorbit despre bijuterii și despre tendințele care sunt atât de dinamice încât aproape că nu mai vrei să ții seama de ele, astăzi însă am să vă dezvălui un truc grozav despre cum poți face o surpriză cuiva drag, indiferent dacă vrei să-ți ceri prietena de soție, fără că această să bănuiască ceva, sau vrei să cumperi un inel pentru o ocazie specială, fără să întrebi persoană respectivă ce măsură poartă, astfel stricând surpriza.inele logodna

Cum alegi un inel de logodnă

Cel mai bun lucru despre inelele de logodnă este că sunt din ce în ce mai multe modele care te pot cuceri. Sunt cele cu diamante și format foarte tradiționale, cum ar fi celebrele Tiffany & Co ., dar sunt și modele soft, moderne și delicate. Cu toate acestea, există și cele care poartă pietre prețioase de diferite culori și care ies în evidență ori de câte ori este privit.

Ei bine, pentru a alege piatră potrivită nu ai nevoie de trucuri, poți observă celelalte bijuterii pe care le poartă și atunci vei șți cu siguranță ce preferă. Dacă nu îți dai seama, atunci să știi că diamantul este un clasic, iubit de toate femeile și cu el nu ai cum să dai greș. De asemeni poți să cauți și alte bijuterii pentru mireasa, pe care poți sa i le oferi în ziua nunţii.

Metalul care va ține îmbrățișat în firele sale majestuoasă piatră tot la fel poate fi ales, observând celelalte bijuterii pe care le poartă iubita ta. Aurul negru sau platina sunt uneori mai greu de accesorizat, în timp ce o verighetă împletită în 3 nuanțe de aur, poate fi purtată cu ușurință lângă orice altă bijuterie.

Când vine vorba de nuntă fiecare femeie își imaginează ziua cea mare până în cele mai mici detalii. Însă că această zi să fie cu adevărat perfectă, cade în sarcina domnilor, pentru că totul începe chiar cu un fabulos inel de logodnă care trebuie să fie cel mai frumos din lume.

Noi femeile întotdeauna visam inele frumoase care se vor așeza pe degetul nostru pentru a pecetlui povestea de dragoste. Pentru că cererea în căsătorie să devină cel mai spectaculos moment al vieții, aceasta ar trebui să fie o surpriză gândită până la cel mai mic detaliu.

Dacă locul, petalele de trandafiri, parfumul lumânărilor și violoniștii pot fi alese după diverse criterii, inelul de logodnă este o adevărată provocare, nu atât că model pentru că poți vizualiza pe acest site care sunt cele mai căutate și cumpărate, ci ca mărime, pentru că nu poți aprecia cu exactitate măsura degetului iubitei.

Pentru că întrebarea „vrei să te căsătorești cu mine?” nu este pusă în fiecare zi, iată câteva sfaturi pentru a alege perfect măsura bijuterii unice pe care o vei vedea pe degetul soției tale toată viață.

verighete model clasic si inel de logodna

Cum să alegi măsură potrivită pentru inelul de logodnă

V-am promis un truc, nu-i așa?

Este timpul să mă adresez mirelui și tuturor celor care intenționează să facă o surpriză frumoasă cumpărând un inel în curând.

Cu siguranță acești domni s-au gândit deja la locul, ora și chiar la cuvintele exacte pe care le vor spune pentru a primi răspunsul DA! Dar un detaliu lipsește … care este dimensiunea inelului ei?

Acum să fim sinceri, prea mare sau prea mic, iubita ta va fi super fericită de acest moment și singurul lucru de care va avea grijă va fi răspunsul pe care se va grăbi să ți-l dea. Dacă nu se potrivește ar putea să te salveze un bijutier. Dar dacă îi cunoști dimensiunea inelului, lucrurile vor fi perfecte. Iar pentru a ghici măsura avem două posibilități.

1. Încearcă-i inelele

Dacă prietenă ta folosește de obicei inele, ai putea într-o zi să începi să te joci cu ele, încercându-le pe degetele tale . Nu uita să nu fi prea evident pentru a nu strică surpriză, iar pentru asta poți glumi de cât de mici sunt degetele ei în comparație cu ale tale.

2. Fă un mulaj

Când nu aveți încredere în felul în care să iei măsură, atunci aveți nevoie de un suport pentru a crea un mulaj. Acest truc e foarte vechi și era folosit demult de soldații care își cereau iubitele de soție înainte să plece pe front. Tot ce aveți de făcut este să apăsăți inelul pe un suport pe care se va imprima forma sa. Soldații foloseau o pastilă de săpun, plastilină sau chiar un măr, așadar ar putea funcționa . Va trebui apoi să duci matrița la bijutieri și ei vor ști să îți spună ce măsură trebuie.

Ai mai putea cere mamei sau unei prietene un inel de al ei, dar cum un asemenea secret se păstrează cel mai bine doar în mintea ta, este de evitat acest lucru pentru că posibil că surpriza să nu mai fie chiar o surpriză.

Dacă totuși nicio opțiune nu te convinge și vrei să fii sigur, poți întreba direct pentru mărimea inelului său. Nu-i spune despre ce este vorba, ea va bănui cu siguranță, dar nu va șți niciodată cum și când și asta va fi tot o surpriză.

Desigur, nu uita că în ziua nunții, sa ceri fotografului sa facă câteva fotografii frumoase cu acel inel de logodnă care ți-a plăcut atât de mult.

 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "2 trucuri geniale dacă vrei sa alegi un inel de logodnă, fără să întrebi iubita ce măsură poartă"

 1. Mulțumim pentru sfaturi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*