Ziua buna se cunoaste dupa cana de cafea personalizata

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ziua buna se cunoaste dupa cana de cafea personalizata.

cana-boabe-de-cafea-jarFwÎmi plac dimineţile de toamnă, cu lumină caldă şi suavă, cu frunze ruginii ce bat discret în fereastră. Îmi plac umbrelele colorate şi băltoacele de pe alee, în care puştii cu cizmuliţe multicolore „lipăiesc” fericiţi, în drum spre şcoală. Mă ascund după perdea, sorb din cafeaua mea preferată şi îi privesc, niciodată nu mă înşel… toţi găsesc băltoacă cea mai adâncă, din prima încercare, spre disperarea mămicilor care se trezesc stropite pe paltonul cel nou.

Câteodată îl văd şi pe al meu… în câte o dimineaţă în care am mult de lucru şi îl duce bunica. Biata de ea, instruită atent din casă, se străduieşte să calce ea prima în ochiul de apă, spre amuzamentul şi uimirea celui mic. Aş vrea să îi privesc ore în şir, dar laptopul şi mirosul de cafea proaspătă îmi lasă doar câteva clipe de răgaz.cana-clubul-de-cafea-S2Exc

Mă întorc la lucru alinată doar de aroma buclucașă. Îmi afund degetele de la picioare în covorul pufos şi cu o plăcere nedesimulată înconjor cu palmele ceaşca cu lichid fierbinte şi aromat. Îmi place să lucrez în bucătărie… am cafetiera aproape şi decorul e reconfortant. De fapt tot decorul a pornit de la o cană de cafea, descoperită în casă unei prietene. Am băut cafeaua pe nerăsuflate, apoi am întors cana pe toate părţile, am mângâiat desenul , am pipăit modelul… şi mi-am dorit şi eu cel puţin una la fel. Acum când totul s-a clădit în jurul unei căni personalizate, parcă special pentru mine, caut neîncetat alte surate ale respectivului vas.

Căni personalizate

IMG_20150527_105023La început am mai găsit câte una în magazine, dar nu erau de bună calitate şi glazura de porţelan se crăpa sau se ştergea desenul de pe ele, dacă le puneam la microunde sau în maşina de spălat vase.

Apoi am devenit mai pretenţioasă şi am început să caut căni de cafea în magazinele online. Unul m-a vrăjit cu oferta de căni personalizate, parcă special pentru bucătaria mea. Din porţelan fin, de cea mai bună calitate şi modele de-ţi vine să le sorbi cu ochii,anul acesta am cana-expert-in-cafea-ZXqdAcomandat cadouri pentru toti ai casei.

Pentru ca sărbatorile sunt atât de aproape moşul va avea un sac plin de… desene cu boabe de cafea. Pentru mine, am ales o cană minunată, se potriveşte perfect în căuşul palmei, încălzindu-mi degetele şi sufletul, nu am mai găsit nicăieri o cană asemănătoare, pur şi simplu e cana mea, ea m-a ales pe mine. Şi pentru că sunt maaaare băutor expert de… cafea, am hotărât că anul acesta toţi ai casei să primească ceva care să se potrivească în bucătărie şi să fie în ton cu obiceiurile casei. Anul asta vine Moş-Crăciunul cafelei.

cadou-cafea-sogno-di-kenya-si-cana-dimineti-cu-cafea-3sT8J

Pentru mama am ales un set cadou, iar soţului o ceaşca pereche , că tot ii place a cana-motanul-incaltat-0k1f7mea,  iar celui mic o cană minunată, o cană cu iz de copilărie şi un personaj pe măsură : cana „Motanul încălţat”. Dar nu m-am oprit aici, pentru că I ♥ Coffee şi prietenii mei ştiu asta şi vin adulmecând după lichidul dădător de energie, am luat şi două căni pentru cei care s-au înscris în clubul meu de cafea, două căni minunate care vor stă la loc de cinste în bucătăria mea.

Ziua bună se cunoaşte după cană…

cea în care sorbi cafeaua sau ceaiul alături de cei dragi. După micul vas care se împleteşte perfect cu degetele stăpânului, se cuibăreşte în palmă, cuminte şi sfios, aducând un strop de fericire… Dacă încă nu ai o cană personalizată, caut-o pe MagazinulDeCani.ro, sigur te aşteaptă acolo. Şi pentru cei dragi vei gasi cele mai minunate şi originale cadouri, chiar poţi să comanzi căni personalizate cu mesaje haioase sau o fotografie aleasă de tine. Îndrazneşte să zâmbeşti, de multe ori fericirea stă într-o cană.homeImage

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 10. Fericirea într-o cană

Leave a comment

Your email address will not be published.


*