5 rochii obligatorii in orice dressing feminin

Share the joy

5 rochii obligatorii in orice dressing feminin, invata cum sa te imbraci la fiecare ocazie

De ceva vreme DarkPassion a fost îmbunătăţit cu o secţiune fashion. Îmi place să vă prezint diverse obiecte vestimentare, sau diverse ţinute care sunt în tendinţe. Majoritatea lucrurilor sunt casual, de purtat în viaţă de zi cu zi, astăzi însă vreau să va vorbesc despre rochii elegante şi dress code.

Nu pot să îmi dau seama care vor fi rochiile care se vor purta sezonul următor dar, cu siguranţă sunt câteva modele de rochii, care nu trebuie să lipsească din nici o garderobă.

Rochia este un articol de îmbrăcăminte versatil. Poţi purta rochie la plajă, la locul de muncă, pentru a participa la o seară de gală sau o cină cu prietenii. Universul rochiilor este infinit dar, există este un model şi un protocol pentru fiecare rochie şi fiecare ocazie sau loc în care te duci.

Dress code-ul constă în reguli de vestimentaţie, stricte, care trebuiesc ferm respectate în ocazii date. Nişte reguli de bun simt, pe care toată lumea le adopta în mod tacit. Adică se respectă eticheta evenimentului la care luaţi parte sau, nu vă prezentaţi la birou într-o rochie transparentă cu decolteul adânc, pentru că nici colegul nu vine în bermude şi maieu. De obicei în momentul în care vă angajaţi într-o corporaţie vi se aduce la cunoştinţă că la servici trebuie să respectaţi dress code-ul.rochii elegante

Sunt infinit de multe modele de rochii, unele elegante pentru petreceri, cocktail sau alte asemenea ocazii, rochii office pentru când mergi la servici, rochii casual pentru a ieşi la cumpărături, rochii transparente, înflorate, diafane, pentru zilele fierbinţi de vară şi multe alte modele, dulci şi feminine. Astăzi învăţăm împreună cum să ne prezentăm impecabil în fiecare ocazie.

Rochia office

Un must have în orice garderobă. Indiferent dacă lucrezi sau nu într-un birou, rochia office te transformă într-o persoană de încredere, elegantă, disciplinată, atentă. Dress code-ul office, impune o ţinută sobră, fără culori stridente şi croieli provocatoare. O lungime adecvată a fustei şi câteva accesorii discrete te vor transformă într-o business woman de succes.

Rochia casual

O rochie de zi, în care te simţi confortabil, ideală în vacanţă, la cumpărături sau în parc, e rochia care nu urmează liniile corpului lăsând libertate totală. Rochia casual este de obicei în culori pastelate , uneori înflorată sau cu buline, o rochie dulce şi feminină.

Rochia elegantă

Rochii elegante … sau cum să te prezinţi spectaculos la un eveniment… De la rochii sofisticate, lungi sau scurte , pline de farmec şi strălucitoare , clasice sau cele mai recente tendinţe, rochiile elegante sunt acele obiecte vestimentare care par să îmbine rochiile de seară cu cele office. O rochie plină de personalitate care îţi defineşte stilul şi scoate în evidenţă eleganţa ta naturală.

Rochia de seară

O rochie plină de farmec, sclipitoare, desprinsă parcă din poveştile cu zane. O rochie care să te scoată în evidenţă, o rochie în care să te simţi unică şi spectaculoasă. Rochia de seară este o piesă importantă din garderoba oricărei femei. Negru este culoarea clasică pentru rochia de seară şi întotdeauna poate fi alegerea perfectă.

Rochia cocktail

La un cocktail trebuie să te prezinţi elegantă şi sofisticată. Uită de paiete, sclipici sau piele sintetică. Alege o rochie discretă cu ţesătură de bună calitate sic şi elegantă. Lungimea unei rochii de cocktail trebuie să fie până la genunchi sau trei degete dedesubt,rochiile prea scurte sau foarte lungi nu sunt potrivite pentru această ocazie.

Nu uita, orice ocazie specială are nevoie de o rochie pe măsură, învaţă să alegi rochia potrivită respectând întotdeauna dress code-ul.

1 Comment on "5 rochii obligatorii in orice dressing feminin"

  1. De rochii office chiar am nevoie!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*