Turtă dulce personalizată și biscuiți pictați, cadouri dulci cu aromă de sărbătoare

Turta dulce personalizata
Share the joy
 • 46
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Turtă dulce personalizată și biscuiți pictați, cadouri dulci cu aromă de sărbătoare

Hello ladies,
vă povesteam zilele trecute într-o postare pe Instagram că noiembrie este o lună foarte specială pentru mine.

Noiembrie nu este mai deosebit pentru că penelul melancolic al toamnei pictează peisaje feerice, nici pentru parfumul dulce ce plutește în aer, a fructe parguite și a brumă proaspătă sau pentru imaginea pufoaselor gutui ce stau cuminți lângă ferestrele cu flori de gheață, ci pentru că în noiembrie, acum 12 ani, am trăit miracolul de a deveni mama.

În fiecare an mă minunez privind magia pe care viața ne-o oferă! Rămân uimită când îmi regăsesc oglindite gesturi în gesturile sale și îl ador când îmi răspunde cu vorbele mele. Pruncul meu e imaginea mea reflectată peste puntea timpului, îl iubesc de simt că inima nu poate suporta mai multă dragoste și sunt vrăjită de modul în care omulețul din brațele mele crește spre a deveni adultul care poate mă va proteja cândva cu brațele sale.

În fiecare an caut să imortalizez cumva încântarea de a crește și eu ca mama odată cu fiul meu, iar anul acesta Raluca Matei de la Povești pe biscuite m-a ajutat să creez o amintire cu adevărat specială!

Turtă dulce personalizată

Așadar ajutată de mâinile maestre ce prăjituresc cu mare artă, i-am oferit fiului meu turtă dulce personalizată cu personajele preferate din Star Wars și numele sau realizat cu pieze LEGO din pastă de zahăr.Turta dulce personalizata

Atât de frumoase și atât de bune au fost! Ce mai – cea mai delicioasă surpriză… un cadou fabulos care puștiului meu i-a plăcut foarte mult.

Figurinele sunt fursecuri decupate, savuroase și pufoase de se topesc în gură. Ca orice cofetar ce se respectă Raluca are o rețetă ideală ce nu dă greș niciodată și e pe placul tuturor.

Ingredientele prăjiturilor sale sunt naturale, iar coloranții ce ii folosește la pictat sunt coloranți alimentari folosiți în cofetărie.

Pe lângă figurinele personalizate, am primit cadou o turtă dulce glasată și umplută cu ciocolată, biscuite care a făcut deliciul unei postări separate pe Instagram.

Turta dulce

Nu vă gândiți că am reușit să mă înfing în turtă dulce și să ronţăiesc mai mult de jumătate de literă. Fiul meu a devorat figurinele bucurându-se de ele ca un copil ce este. Ar fi vrut și să se joace cu ele, atât de frumoase sunt.

Fiecare biscuite vine ambalat separat și poate fi pus pe un tort sau pe o prăjitură cu ajutorul unei țepușe pentru frigărui.

star wars biscuiti

Ce are aromă Crăciunul?

Crăciunul este sinonim cu arome delicioase a prăjituri proaspăt scoase din cuptor, culori, lumini sclipitoare, fum de artificii și bradul împodobit. Fără îndoială, există o mulțime de arome ce ne amintesc de copilărie sau de bunici.

Ei bine dacă te-ai întrebat vreodată a ce miroase Crăciunul, să știi că pe pagina Povești pe biscuite poți găsi răspunsul și chiar te poți răsfăța cu aromele unui Crăciun autentic, mai ales că în laboratorul Ralucăi se lucrează de zor și pe pagină a apărut colecția nouă de delicii pentru sărbători.

Dacă sunteți în căutarea unor cadouri dulci și rafinate, nu vă gândiți de două ori: poveștile pictate pe fursecurile delicate cu detalii de glazură fină sunt un adevărat tribut adus tradiției de Crăciun.

Pentru mine Crăciunul ideal miroase a scorțișoară și ghimbir și este pufos și delicios exact ca turta dulce, iar dacă ești în căutarea unui biscuite cu poveste pentru a-l oferi cadou sau vrei doar să te bucuri de timpul petrecut în familie, la Povești pe biscuite pe pagină vei găsi turtă dulce personalizată cu modele de Crăciun și nu numai și fursecuri fragede după cea mai perfectă rețeta.

Cu Povești pe biscuite Crăciunul de anul acesta are gust de condimente și miros de brad, portocale și vin fiert, oferind sentimentul acela de vitalitate, euforie și emoție… Dar mai presus de toate, spune o poveste și are aromă de dragoste.

Poveștile se spun pe pagina de Facebook și pe pagina de Instagram a Ralucăi, iar comenzile se fac în mesaj privat.

Ce poveste spune Crăciunul tău?

 • 46
 •  
 •  
 • 2
 •  

3 Comments on "Turtă dulce personalizată și biscuiți pictați, cadouri dulci cu aromă de sărbătoare"

 1. Wow!Ce bine arată toate.Cred ca si gustul e pe măsură

 2. Sunt perfecte de sărbători.

 3. Imi place mult!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*