Unghiute vesele cu decoruri fimo

Share the joy

Unghiute vesele cu decoruri fimo

Iata ca, in sfarsit a venit vara mult asteptata. Rochitele inflorate si sandalutele argintii , au iesit la defilat pe stradutele strajuite de teii infloriti.

Eu m-am pregatit din timp si  acum ceva vreme am comandat pe CNDirect.com, cateva decoratiuni pentru  a avea cele mai vesele unghiute in anotimpul cald.

Pe site este o sectiune ametitoare , dedicata manichiurii. Mi-a fost foarte greu sa aleg cateva decoratiuni pentru unghii si am incheiat comanda de atunci cu inima stransa si cu promisiunea ca la urmatoarea comanda imi voi lua mai multe.

De aceasta data va arat niste floricele 3D, din fimo, destul de flexibile, subtiri si colorate. Se pot pune chiar si pe oja normala, apoi se poate da cu un strat de lac transparent pe deasupra si aveti o manichiura de zile mari, fara cheltuieli exagerate.

Sigilati totul cu top coat si veti avea o manichiura de vis toata saptamana…

decoruri fimo

Am luat si un set de punctatoare si benzi adezive, in toate culorile.

Punctatoarele ajuta la crearea de desene pe unghii, in manichiura cu gel UV, acril, oja permanenta sau normala pentru executarea de puncte de diferite marimi. Iar benzile adezive va dau posibilitatea de a crea modele infinite.

Florile fimo se pot aplica prin lipire sau prin prinderea lor intre straturi succesive de gel sau acril. Modelele de unghii realizate cu accesoriile fimo vor atrage cu siguranta privirele prin designul deosebit si varietatea de forme si coloritul viu.

Tot in aceasta postare va arat si cateva fundite , decor pentru unghii elegante. Acestea le-am luat de pe alt site Dresslink.com. dar , probabil ca le gasiti si aici. Sunt 10 fundite in pachet, dar pe site gasiti mai multe modele.

fimounghiute cu decoruri fimoUnghiutele tale cum asteapta vara?

Oje folosite:

4 Comments on "Unghiute vesele cu decoruri fimo"

  1. Cu aseneba ustensile si materiale te pori juca in voie cu diverse modele de unghii. Arata super

  2. Foarte frumoase! Imi plac modelele si am vazut ca au o varietate de produse minunate pentru unghiute.

  3. foarte faine unghiulitele tale…vei fi apreciata cu siguranta! 🙂

  4. Superbe cu adevarat! Ce-mi doresc si eu unghiute frumoase!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*