Trending alert – palete makeup revolution pentru machiaj de sărbători

Makeup Revolution X Kisu
Share the joy

Trending alert – palete makeup revolution pentru machiaj de sărbători

Cele mai importante și așteptate sărbători din calendar sunt aproape. Parcă nu îmi vine să cred că sfârșitul anului este deja aici. Se încheie o etapă de obiective atinse și pornim spre noi începuturi, ca în fiecare an, cu noi rezoluții. Așadar iată-ne într-un moment care invită la reflecție și la planificarea noilor provocări, dar și la zilele cele mai încărcate de emoții și sentimente minunate alegând cadouri de Crăciun și surprize pentru cei dragi.

Voucher cadou Notino – ideal când ești lipsit de inspirație

Evident și eu la fel ca mulți dintre voi, pentru a evita aglomerația din magazine, mi-am îndreptat atenția spre online și ca în fiecare an te invit să profiți de ofertele care îmi atrag atenția. De exemplu dacă nu știi exact ce cadou să cumperi, un voucher cadou notino este darul ideal. Atât pentru persoana care îl primește, pentru că își poate lua ceva exact pe gustul ei, cât și pentru buzunarul tău, pentru că sunt vouchere cu valori diferite: de 100, 200 și 300 roni.

În plus acesta este foarte ușor de utilizat pentru că tot ce are de făcut destinatarul este să introducă codul voucherului cadou în coșul de cumpărături, iar valoarea voucherului va fi dedusă din prețul final al comenzii sale. Totodată flexibilitatea în utilizare este un atuu greu de egalat pentru ca voucherul cadou este valabil pe o perioadă de 12 luni de la data emiterii.

* Un voucher cadou Notino poate fi folosit doar la o singură comandă. Valoarea lui nu poate fi divizată în mai multe cumpărături separate

Anul acesta eu mi-am îndreptat atenția spre seturi cadou, parfumuri moderne și produse makeup, cadouri perfecte care sunt primite cu entuziasm și nedisimulată bucurie de fiecare dată, așa că nu mă pot abține să nu îți arăt cât sunt de frumoase fardurile mele.

Palete farduri Makeup Revolution pentru un machiaj sofisticat

Sărbătorile aduc o multitudine de sentimente, dar noi fetele suntem centrate pe ținută și makeup-ul pe care le abordăm la petreceri. Machiajul purtat în noaptea de revelion sau de la celelalte reuniuni s-a schimbat odată cu tendințele actuale, dar unele produse makeup transformă cu ușurință totul într-un look sofisticat.

Paleta Makeup Revolution Reloaded -culoare Blackout

Dacă vrei un machiaj perfect, acesta devine o joacă, folosind palete de farduri de ochi revolution reloaded. Se găsesc în diverse combinații de culori, armonios combinate, intens pigmentate și cu rezistență îndelungată – toate acestea garantează un machiaj cu adevărat reușit.

* permite crearea machiajelor pentru diverse ocazii
* fardurile sunt ușor de aplicat și au o rezistență de lungă durată
* nu se scurg pe pleoape și nici nu se fărâmițează sub ochi
* pigmentarea bogată asigură saturația culorii

makeup revolution reloaded

Pentru că în primăvară mi-am cumpărat aceste palete revolution reloaded absolut superbe, cu care m-am înțeles tare bine pentru că sunt pigmentate, cremoase și satinate, iar fardurile se blenduiesc într-un mod ideal, pentru petrecerile din acest sfârșit de an mi-am îndreptat atenția spre auriu și o paleta makeup revolution cu iluminator și farduri pleoape. Mi se pare ideală pentru un makeup complet.

Nuanțele aurii sunt un musthave pentru Crăciun, iar machiajul în aceste nuanțe calde este elegant, misterios și sofisticat deopotrivă. Mai ai nevoie de un ruj roșu și un rimel negru intens și efectul este garantat.

De la adoptarea unui fard de pleoape glitter până la adăugarea unei note de strălucire în colțurile exterioare ale ochilor, opțiunile sunt nesfârșite când vine vorba de sezonul sărbătorilor, iar paleta pentru machiajul ochilor Makeup Revolution X Kisu oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape și a celor mai spectaculoase makeup-uri pentru aceste sărbători.

Makeup Revolution X Kisu

Machiaj elegant pentru petrecerile din acest sfârșit de an

Este clar că efectul „smokey eyes” a revenit puternic în atenție și în acest sfârșit de an. Pentru a face acest tip pentru machiaj va avea nevoie de câteva farduri în tonuri închise, pentru noaptea de revelion poți alege nuanțe antracit , iar pentru serile de crăciun tonuri maro sau auriu.

Pentru a obține un smokey eyes perfect cele două palete Makeup Revolution sunt perfecte.

Pentru priviri seducătoare alege un rimel care îți pune ochii în valoare

Știți deja că eu nu port machiaje sofisticate sau elaborate, de aceea aleg întotdeauna să cumpăr palete makeup revolution cu farduri ușor de folosit și cu rezultate perfecte, oricât de neîndemânatică aș fi.

În plus pentru că eu sunt o norocoasă și am niște gene de care sunt mai mult decât mulțumită, în fiecare comandă îmi aleg negreșit și un rimel. Cred că între toate produsele de makeup rimelul este cel de care aproape abuzez. Uneori aleg să port doar rujuri mate și rimel, iar de când cu masca și nesuferitul covid, doar rimel.

rimel

Rimelul ar trebui să fie nelipsit din orice trusă de makeup pentru că pune ochii în valoare, întoarce și alungește genele, le conferă volum și accentuează ochii. Un rimel bun armonizează orice machiaj și subliniază întregul look.

Tu ce tip de makeup vei purta la petrecerile din acest sfarsit de an?

2 Comments on "Trending alert – palete makeup revolution pentru machiaj de sărbători"

  1. Ce bine arata.

  2. Multumesc pentru recomandari si pentru link 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*