Review pensule machiaj RIAL Makeup Accessories de la 1001Cosmetice.ro

Pensule profesionale machiaj de la 1001Cosmetice.ro
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Review pensule machiaj RIAL Makeup Accessories de la 1001Cosmetice.ro

Hello ladies,
astăzi va vorbesc despre un set de pensule profesionale de make-up și despre 1001cosmetice.ro, un magazin unde produsele cosmetice costă mai puțin decât la magazinele fizice.

Dacă și vouă vă plac cosmeticele tot la fel de mult cum îmi plac mie și vă doriți să aveți mereu în geantă ultimele noutăți aflate în topul tendințelor, desigur fără a vă ruina portofelul, va invit pe 1001Cosmetice.ro unde puteți găsi tot felul de produse makeup și de îngrijire personală, dar și parfumuri, pensule machiaj și alte accesorii beauty, dresuri, produse de curățenie și vitamine și suplimente de la branduri renumite, precum Essence, Revlon, Rimmel London… și multe altele!

Cu un portofoliu extins în care au cuprins produse originale de o calitate incontestabilă, 1001Cosmetice.ro ne oferă prețuri extraordinar de mici, astfel că nu poți rezista tentației și îți garantez că fiecare vizită pe site se va termină cu o comandă.

Acum ceva vreme am primit și eu un set de pensule și un burețel tip beauty blender – ambele de la RIAL Makeup Accessories, marca proprie 1001 cosmetice, despre care vreau să vă spun câteva cuvinte.

Ei bine, dacă te-ai întrebat care sunt motivele pentru care atunci când te machiezi singură acasă iese ceva diferit decât atunci când de machiaj se ocupă un profesionist, răspunsul îl vei găsi în review-ul de astăzi: pensule make-up de calitate.

Pensule machiaj RIAL Makeup Accessories, review

Cu siguranţă nu te-ai gândit niciodată că nu contează doar anii de experienţă ci şi produsele pe experții în make-up le folosesc, începând de la ustensile precum ar fi periile speciale sau pensulele pentru machiaj, diferite tehnici pe care aceștia le utilizează, până la farduri și alte produse cosmetice e înaltă calitate.

Însă pensulele make-up sunt un factor foarte important în obţinerea unui machiaj perfect și oricâtă îndemânare am avea în aplicarea fondului de ten cu vârful degetelor, nimic nu se compară cu precizia unei pensule machiaj.

Pensule profesionale machiaj 1001Cosmetice.ro

Pensulele pentru machiaj RIAL Makeup Accessories sunt super elegante, din păr sintetic, vin ambalate separat și eu le-am primit într-un portofel din pâslă. După cum știți sunt și pensulele machiaj din păr natural care sunt perfecte pentru produse cosmetice precum pudra liberă, dar pensulele sintetice sunt cele mai căutate pentru că aplică impecabil produsele cosmetice cremoase și m-am bucurat tare când am primit setul complet.

Periile RIAL Makeup Accessories sunt pufoase și fine la atingere și pot fi utilizate pentru aplicații precise, deoarece ne permit să trasăm linii și umbre curate.Pensule profesionale machiaj de la 1001Cosmetice.ro

Drepte, rotunjite, turtite sau ascuţite şi foarte subţiri, există câte una pentru fiecare zonă pe care vrei să o machiezi. Pentru a aplica baza pensula trebuie să fie plană, pentru fard de obraz sau culoare este ideală este cea lată, iar pentru a defini forma ochilor o putem alege pe cea deasă şi tăiată oblic. Cele subţiri sunt pentru aplicarea tuşului sau a conturului de buze, în timp ce acele pensule machiaj cu perii lungi sunt potrivite doar pentru aplicarea rujului.

Din set fac parte 15 pensule și vei găsi inclusiv una pentru sprâncene, precum și pensula evantai fără de care machiajul nu ar fi curat.

Pensule profesionale machiaj de la 1001Cosmetice.ro

Această pensula este specială și chiar dacă nu este folosită propriu zis la machiaj, ajută la îndepărtarea rezidurilor care cad pe obrajii noștri.

Pensulele pot fi cumpărate împreună, dar și separat, dacă nu aveți nevoie de tot setul.

Mie îmi plac mult și chiar le recomand pentru că sunt foarte fine, mai ales cele pentru farduri de ochi ce ajută mult la blenduirea culorilor, nu zgârie și nu trebuie să freci pentru ca în cele din urmă să iriți pielea fină de pe pleoape.

Întreținere pensule machiaj păr sintetic

În cosmetică igiena este foarte importantă și întotdeauna trebuie să vă amintiţi să păstraţi pensulele curate pentru a se menţine într-o stare perfectă. Acestea pot fi spălate cu apă simplă sau cu apă şi un șampon sau detergent special. Eu am spălat deja pensula pentru aplicat fondul de ten și a rămas impecabilă după ce s-a uscat și nu pierde niciun fir e păr.

Esențiale pentru că orice machiaj să iasă perfect, pensulele de machiaj chiar au o influență mare asupra rezultatului final, iar cele de pe site-ul 1001Cosmetice.ro. suntfoarte bune și au un raport calitate/ preț mai mult decât avantajos.

pensule machiaj RIAL Makeup Accessories

Burețel make-up, modul ideal de a așeza fondul de ten pe fața ta

Recunosc, multă vreme m-am machiat cu degetele. Inclusiv fardul ochilor îl aplicăm tot cu buricul degetelor, însă de când folosesc pensule și bureței speciali sunt extrem de mulțumită de rezultat.

Burețelul meu are o formă și o culoare clasică. Când este umezit cu apă își mărește volumul, însă mi s-a părut o idee mai dur decât ceilalți buretei pe care îi am acum. Poate pentru că este nou, iar ai mei tocmai sunt pe punctul de pensionare, așa că a venit la fix.

L-am folosit de câteva ori, inclusiv cu o cremă tip CC care este mai fluidă și mi-a plăcut mult că nu absoarbe prea mult produs. Astfel nici nu acumulează diverse resturi de produse cosmetice în interior, dar și se curăță mai rapid.

Pentru curățat burețeii make-up eu folosesc un săpun solid antibacterian sau îi bag la microunde într-un pahar cu apă și balsam de rufe. Rămân moi și pufoși, perfect curați.

Sunt curioasă, voi folosiți pensule și bureței speciali sau va machiați cu aplicatoarele care vin în paletele de farduri?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Review pensule machiaj RIAL Makeup Accessories de la 1001Cosmetice.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*