Transport international de persoane, preţuri, sfaturi, destinaţii

transport international persoane
Share the joy
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Transport international de persoane, preţuri, sfaturi, destinaţii

Există mai multe tipuri de excursii, cum ar fi concedii, călătorii la sfârşit de săptămâna, circuite, vrei să vezi meciul echipei preferate sau un concert al unei trupe care îţi place sau pur şi datorită globalizării şi a liberei circulaţii, îţi doreşti un loc de muncă undeva într-o ţară europeană sau vrei să vizitezi pe cineva drag, plecat la muncă în străinătate.

In oricare din cazuri ai nevoie de un operator transport persoane. Indiferent dacă călătoreşti dornic de aventură, cu rucsacul în spate, în căutarea unor locuri care să te cucerească, doresti să mergi să îţi vizitezi o rudă sau un prieten cunoscut online sau pur şi simplu cauţi odihnă, pentru a ajunge la destinaţie trebuie să apelezi la o firma care ofera servicii de transport persoane.

Dacă în România te poţi deplasa cu autovehicului personal, pentru a ieşi din ţară este ideal să călătoreşti cu o firma autorizată de transport internaţional persoane.

Destinații transport international persoane

Cea mai cunoscută firma transport internaţional persoane este eurolines. Aceştia efectuează curse internaţionale către cele mai mari oraşe europene. Săptămânal au curse care ajung în peste 400 de destinaţii din Germania, Ungaria, Italia, Franţa, Spania, Elveţia, Belgia, Olanda, Cehia.

Astfel dacă doreşti să mergi la muncă în străinătate sau să petreci vacanţa de Paşte la o rudă care este deja acolo, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul online al eurolines.ro şi să cauţi cursa potrivita.

Eurolines au parteneri şi pentru călătorii care vor să ajungă în ţări precum Grecia, Portugalia, Anglia, Danemarca şi Suedia. Aceştia oferind călătorilor care aleg să beneficieze de serviciile lor, posibilitatea de a ajunge în orice stat european.

Preţuri, promoții, facilități

Preţurile sunt accesibile , au multe promoţii şi reduceri. De exemplu dacă pleci din România şi îţi faci rezervare, pentru un bilet, cu 7 zile înainte poţi beneficia de 20% reducere (oferta este valabilă până la sfârşitul lunii mai 2017.).

Biletul de retur, în cazul în care nu ştiţi exact când va întoarceţi, îl puteţi achiziţiona în ziua plecării direct din autocar sau intraţi pe eurolines.ro şi va faceţi o rezervare.

Eurolines operează tarife unice de 69 de euro pentru anumite destinaţii, astfel că poţi beneficia de transport persoane la preţuri fixe, fără taxe ascunse.

Pentru călătoria cu autocarul eurolines vă garantează preţuri mici şi calitatea serviciilor. Puteţi urmări în timp real, pe site, unde se află un autocar Eurolines, la un moment dat şi încotro se îndreaptă, totodată călătorind cu această firmă care efectuează transport internaţional persoane aveţi şi alte avantaje în privinţa cantităţii bagajelor acceptate la transport sau a numărului de destinaţii oferite.

Eorolines.ro are un site extrem de util şi bine pus la punct, care oferă nenumărate informaţii, atât despre transport persoane cât şi despre tot ce trebuie să ştii înainte de a pleca la muncă într-o ţară europeană, informaţii utile despre asigurarea auto din alte ţări sau diverse informatii utile orcarui călător.

Pentru orice informaţii legate de transport internaţional persoane, preţuri bilete sau orar puteţi oricând discuta pe chat cu un operator.
Vizitează orice destinaţie din Europa, eurolines.ro îţi pune la dispoziţie cele mai moderne mijoace de transport la preţuri fără concurenţă, punctualitatea, seriozitatea şi profesionalism, pentru că tu să te bucuri de călătoria ta.

transport international persoane

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Transport international de persoane, preţuri, sfaturi, destinaţii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*