Shein: un magazin de modă cu preţuri accesibile

Share the joy

De curând am devenit adeptă cumpărăturilor online de pe diverse site-uri asiatice. Chiar astăzi, stand la rând la ghişeul vamal să iau un pachet care s-a plimbat prin ţară aproape 3 săptămâni, am auzit foarte multă lume discutând despre preţurile mici de pe astfel de site-uri. Si ca sa va faceti o idee, toata lumea care era la rand avea de luat un pachet cumpărat de pe astfel de websiteuri, cu preturi extrem de mici.
Astăzi voiam să va arăt ce mi-am cumpărat de pe Shein dar, ataşez doar o poză cu promisiunea că mâine voi reveni şi cu un outfit.

shein haine
Shein este un magazin pe care vi-l recomand cu toată încrederea. Nimic din ce am primit de la ei nu m-a făcut să rămân cu un gust amar. Am luat o rochiţă, blugi, tricouri, un trening… şi toate au fost exact cum sunt pe site. Se potrivesc mărimile, materialul este de calitate iar pe site ai posibilitatea de a alege să primeşti pachetul prin curierat, ceea ce înseamnă că în aproximativ o săptămâna ai hainele mult visate , fără să faci o gaură în portofel.
Pentru că îmi plac hăinuţele de pe acest webshop de modă urbană, aproape în fiecare săptămâna îmi comand câte ceva. Astăzi va dau şi o veste bună, între 12 şi 14 iunie, Shein oferă transport gratis , oriunde în lume , fără a fi obligat să cumperi de o anumită suma.
În general, articolele din acest magazin sunt foarte moderne şi să se adapteze la cele mai recente tendinţe. În plus faţă de elementele de baza, aici puteţi găsi, de asemenea, piese unice, cu ajutorul cărora să va creaţi ţinute originale.

Dupa cum va spuneam în curând aveți transport gratis, de aceea vreau sa va invit pe site sa va compuneți un wishlist.

De ceva timp observ o tendinta in croiul bluzelor care lasa pielea umerilor la vedere. Pe Shein gasiti o varietate imensa de piese vestimentare cu umerii goi care sunt in trend cu ultimele aparitii pe podiumuri.

magazin

Link: http://goo.gl/v9GoFi

De asemeni, pantalonii scurti, fustele mini si rochiile de plaja sunt imprescindibile in anotimpul in care tocmai am intrat. Oferta de pe Shein , este mai mult decat generoasa. De aceea va las un link sa va desfatati privirile .

magazin

Link: http://goo.gl/ZI6I3I

Tu ce vei purta vara asta?

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. OOTD - trening Shein - Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*