Total Mag – magazinul aventurierilor si nu numai

aventurieri outdoor
Share the joy

Total Mag – magazinul aventurierilor si nu numai

Mie imi plac drumetiile si iesirile in inima naturii, intotdeauna mi-au placut ma revigoreaza si „imi umplu venele cu verde” dar, ce nu imi place este sa car dupa mine un rucsac plin si greu sau sa am echipament inadecvat si incomod  pe care un baiat de la raionul „sport” al oricarui mall ti-l vinde drept echipament “profi”.
Ei bine dupa o drumetie in care bidonul de plastic in care aveam apa s-a spart  si am suferit de sete , am cunoscut cel mai mare si mai dotat magazin online cu produse profesionale si de calitate.
TotalMag comercializeaza o mare varietate de produse printre care:
echipament militar/tactic, cutite, lanterne, binocluri, camere video, echipamente spionaj,fitness si sport,
echipament outdoor, de supravietuire, camping, imbracaminte, scule de tot felul si ustensile , machete, echipament IT,cosmetice si aparatura de infrumusetare, etc.
TotalMag este magazinul cu cea mai diversificata oferta. Tatici, bunici…chiar si mamici de pitici, toti pot gasi aici produsul de care au nevoie. De o calitate superioara si pret accesibil, toate produsele beneficiaza de garantie .

Echipament pentru aventurieri outdoor

Si daca tot v-am vorbit de drumetii vreau sa va vorbesc si despre corturi, caci nu-i asa… ce ar fi o drumetie fara o noapte petrecuta sub cerul instelat, in cantecul greierilor si mireasma ierbii proaspete… O noapte petrecuta in cort poate fi o experienta frumoasa , plina de magie dar, se poate transforma intr-un cosmar daca nu alegeti cortul potrivit. In general pretul face diferenta, trebuie sa va ganditi ca atunci cand un cort este ieftin, este fabricat din materiale vulgare, fara nici un aport pentru comfortul vostru.

De aceea va recomand cortul Trimm Escapade DSL un cort de 2 persoane, pentru conditii extreme. Are o structura deosebit de stabila cu 3 bete de Dural cu 4 puncte de intersectie. Cortul are 2 intrari, diametral opuse, cu 2 verande spatioase. Designul cailor de acces previne patrunderea ploii si a ninsorii in momentul in care sunt deschise… si are doar 3,55 kg.

cort

Tot la categoria corturi puteti gasi si hamacul cu plasa contra tantarilor inclusa :SNUGPAK JUNGLE Hammock  . Acest tip de refugiu poate fi folosit atunci cand nu vrei sa ai greutate suplimentara dar, ai nevoie de protectie impotriva insectelor… Ce bine mi-ar fi prins pe cand mergeam la pescuit in lunca …

echipament aventurieri outdoor

Daca prin venele tale curge sange de aventurier eu te invit sa iti pregatesti echipamentul la TotalMag.ro, te asigur ca vei avea parte de experiente de neuitat in toate drumetiile tale, caci de echipament s-au ocupat profesionistii adevarati. Tie iti ramane sa alegi locatia si prietenii de aventuri.

Be the first to comment on "Total Mag – magazinul aventurierilor si nu numai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*