Daca vrei sa devii un hair stylist de succes, cumpara un cap de practica

cap de practica coafor
Share the joy

Daca vrei sa devii un hair stylist de succes, cumpără un cap de practica

Astăzi toată lumea pune preţ pe aspectul său. O societate care evoluează spre perfecţiune caută metode de a ajunge mai aproape de idealul de frumuseţe în cabinetele cosmetice de pretutindeni. Astfel meserii că makeup artist, hair stylist sau cosmetician sunt printre cele mai căutate în acest moment.

Dacă în majoritatea procedurilor beauty poţi să stegi şi să o iei de la capăt, când vine vorba de tuns părul şi schimbarea coafurii unei persoane, lucrurile se complică, de aceea dacă îţi doreşti să devii frizer sau coafor, ai nevoie de multă îndemânare si un cap de practica pentru ca toţi clienţii tăi să fie mulţumiţi.

Oricine poate tăia părul, dar numai stiliştii și coaforii cu experienţă reuşesc să obţină succesul recunoscut de toţi clienţii care sunt extrem de mulţumiţi de rezultatul unei schimbări de look, indiferent dacă e vorba de o nouă tunsoare, schimbarea culorii sau pur şi simplu un nou mod de pieptănat.

Eu am plecat de multe ori dezamăgită de la coafor, mai ales când mi-am dorit să îmi tund părul sau să îmi coafez cositele pentru câte un eveniment, de aceea cred că un frizer care se respectă trebuie să exerseze foarte mult până când va tunde si aranja parul unor persoane.

Meseria de frizer implică riscul permanent de dezamăgi clienţii cu rezultatul final deoarece o tunsoare proastă este dificil de reparat, dacă nu imposibil până părul creşte din nou.

Ştim cu toţii ca orice mireasă îşi doreşte sa fie spectaculoasă în ziua nunţii, iar o coafură neinspirată poate ruina acest tip de eveniment, de aceea un cap de practică frizerie te poate scuti de multe reproșuri din partea clientelor, în schimb exersarea neîncetată va duce la perfecționarea celor mai sofisticate coafuri.

De unde cumperi un cap de practică dacă vrei sa devii un hair stylist de succes

Părul este important pentru imaginea personală şi ai nevoie de practică permanentă deoarece moda când vine vorba de coafuri, se schimbă de la sezon la sezon. Chiar dacă ştii cele mai bune tehnici de frizerie, fiecare clientă este unică, nu poţi spune că două doamne au textura părului identică, cap de practica coaforlungimea, culoare sau alte caracteristici, de aceea un cap de practică cu trepied îţi poate oferi rampa de lansare pentru a deveni cel mai bun hair stylist din oraşul tău.

Pe trendis.ro găseşi orice fel de cap practică precum si trepied, extensii, seturi de coafat și alte accesorii pentru a exersa cele mai complicate coafuri.

Dacă îți dorești să exersezi coafuri pentru evenimente speciale, specialiștii hair stylişti recomandă un cap manechin păr natural. Parul natural oferă mai multă flexibilitate în privinţa repetării unei coafuri. Nu se încâlcește și nu se rupe.  Însă dacă dorești să exersezi tehnici de filare sau tunsori speciale, atunci un cap de practică ieftin îți va fi de folos.

Nu uita că ai nevoie și de un trepied pe care se poate monta orice cap manechin coafor, pentru ca doar exersând vei deveni un hair stylist de succes.

2 Comments on "Daca vrei sa devii un hair stylist de succes, cumpara un cap de practica"

  1. Super tare.

  2. Eu m-am oferit de multe ori pentru fete sa exerseze cu parul meu si am fost multumita.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*