Testeaza-ti limitele, urca trepte

Share the joy

Toată viaţa e o ascensiune, spre un mai bun, mai mult, mai mare.
Trepte… spre etajul superior, spre piscuri măreţe, spre ţeluri neatinse încă… spre cer… spre infinit …şi de ce nu, spre susţinerea unei cauze?

680 de trepte, împărţite în 34 de etaje în total 119 metri ascensiune, atât se poate urcă în cel mai înalt bloc din România , Bucharest SkyTower. Şi nu oricum ciSkyRun

pentru un eveniment de fundraising.Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower şi Raiffeisen Property Internaţional (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) şi smartatletic (partener organizare), alături de prietenii şi susţinătorii mişcării – vor da startul unei noi ediţii deosebite de SkyRun, cu două zile de competiţie şi cu 4 asociaţii beneficiare la linia de start.

Anul acesta veţi putea alege una dintre cele 4 asociaţii pentru care veţi alerga şi veţi strânge fonduri: HOSPICE Casă Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia MaiMultVerde şi World Vision România.

SkyRun este la a treia ediţie şi este de acum tradiţie fiind tot mai apreciat de pasionaţii de alergare pe scări. Programul de acest an este repartizat pe parcursul a două zile. Astfel sâmbătă 23 ianuarie va fi organizată o cursa contra conometru … pe scări ,o cursa în care fiecare participant poate susţine cauza în care crede şi pe care doreşte să o susţină. Totodată veţi admira Bucureştiul din cel mai înalt pisc al sau şi se va da startul la cea mai mare provocare, în care participanţii îşi vor testa limitele, urcând cele 680 de trepte în cursa „24Challenge”.

4 echipe a câte 6 alergători vor alerga timp de 24 de ore pe scările Bucharest SkyTower, parcurgând cei 119 metri de ascensiune pentru o cauza nobilă. Fiecare echipa va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment, iar la final , echipa care va cuceri de cele mai multe ori cele 34 de etaje va fi declarată învingătoare iar cauza susţinută de această echipa va putea să se materializeze.

Dacă eşti blogger şi te înscrii la SkyRun trimite un mail la contact@blogalinitiative.ro în care să anunţi acest lucru. Vei beneficia de înscriere gratuită şi te vei întrece într-un clasament separat în care sunt înscrişi doar bloggeri. Totodată, vei avea ocazia să câştigi şi câteva premii pe care te las pe ţine să le descoperi.

Testează-ţi limitele, urcă trepte, salvează vieţi, construieşte spitale, plantează copaci, investeşte în viitorul copiilor, trăieşte , dar mai mult decât orice ,ajută-i şi pe alţii … să urce treptele vieţii lor.

Testează-ţi limitele, urcă trepte, participă la a treia ediţie SkyRun !

Be the first to comment on "Testeaza-ti limitele, urca trepte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*