Testat vopsea de par Schwarzkopf cu #omegaplex

Schwarzkopf cu omegaplex
Share the joy

Testat vopsea de par Schwarzkopf cu #omegaplex

Acum câteva săptămâni m-am înscris la o nouă campanie marca BUZZStore. De data aceasta produsul oferit spre testare era de la Schwarzkopf, #buzzcolorexpert – o vopsea de păr, mă rog, de fapt erau 2 cutii de vopsea de păr color expert care protejează şi îngrijeşte firul de păr în timpul vopsirii si mult timp dupa aceea.

Noul expert în colorare cu #omegaplex, o substanţă ideală pentru o schimbare frumoasă, dar care să nu afecteze sănătatea părului mi s-a părut una dintre cele mai bune vopseli de păr din câte am folosit până acum. Noul kit de colorare pe care l-am primit în testare are inclus un flacon cu această substanţă.

Inspirat de tehnologia care a revoluţionat saloane de coafură, Schwarzkopf ne aduce o medoda fantastică de reparare a firului de păr de fiecare dată când te vopseşti.

Folosirea frecventă a uscătoare de păr, a plăcilor si ondulatoarelor sau vopsirea cu substante agresive şi decoloranţi pot duce la ruperea legăturilor din fibra firului de păr, destabilizând structura sa internă, lăsând părul deteriorat, fragil si uscat. Prin urmare, Schwarzkopf lansează pe piaţă o gama de vopsele de par cu tehnologie revoluţionară OmegaPlex ®

Acum nu mai este nevoie să renunţăm la uscătorul de păr şi alte metode de styling, pentru ca părul nostru să arate sănătos şi strălucitor. Tot ce ai ai nevoie este doar îngrijirea podoabei capilare cu produse inovatoare care permit regenerarea şi reconstrucţia acestuia şi protejează de daune în viitor.
Pentru mine am ales un şaten închis, eu fiind roşcată, dar din oferta Schwarzkopf color expert cu omegaplex, fac parte mai multe nuanţe superbe, potrivite oricărui gust. Mai multe nuanţe puteţi vedea pe site-ul oficial : www.yourcolorexpert.ro

gama color expert Schwarzkopf cu omegaplex

Nuanța încercată a fost Schwarzkopf Color Expert Saten Inchis 3.0

După ce mi-am vopsit singură părul acasă, utilizând kit-ul Schwarzkopf am rămas uimită de rezultate.

Precizez că nu aveam vopsea în păr, ultima dată făcându-mi un ombre undeva pe la sfârşitul lui septembrie anul trecut. Aşadar doar firele albe mă deranjau şi chiar eram în căutarea unui produs care să le acopere.

Conţinutul unei cutii este destul de generos, 147 ml în total, compus din flacoanele pentru amestecul propriu-zis pentru vopsea, un balsam regenerator după vopsire şi o masca ce se aplică la 3 săptămâni de la colorare, pentru a menţine culoarea şi sănătatea părului o perioadă mai îndelungată. Dacă aş fi avut părul până pe umeri, o cutie ar fi fost de ajuns. Pentru părul meu foarte lung două cutii de vopsea au fost suficiente.

Schwarzkopf cu omegaplex

M-am vopsit singură fără nici un ajutor, cu toate că am părul lung, aceasta vopsea nu mi-a pus nici o piedică, nu am stropit baia și chiar a mers foarte repede.

Compoziția este cremoasă, nu curge și se întinde perfect. Vopseaua nu are un miros intepator ca alte formule, chiar dacă conține amoniac. Vopseaua nu iese la spălare. Așadar este o vopsea de păr ușor de folosit pentru oricine, chiar și mai puțin experimentată în vopsirea părului acasă, întocmai asa ca mine.

Schwarzkopf cu omegaplex

Inainte eram roscata sau un castaniu deschis

Schwarzkopf, are grija de parul meu

Rezultatul m-a satisfăcut peste măsură. Culoarea este naturală, vibrantă şi a acoperit toate firele de păr alb. Nu şi-a pierdut strălucirea nici după spălări repetate, rămânând exact ca în prima zi.

Firul de par a devenit mai puternic, nu se rupe şi este uşor de coafat.

Schwarzkopf

După 3 săptămâni de la vopsire, am utilizat masca din pachet. Plicul nr 3, aduce o cantitate extrem de generoasă, astfel că eu am utilizat unul dintre acestea şi după încă 2-3 săptămâni, voi utiliza şi cealalt. Masca este oarecum uleioasă şi hidratează în profunzime chiar dacă întinsă pe toată lungimea părului pare o cantitate extrem de mică.

În concluzie, este o vopsea de păr uşor de folosit, care colorează cu delicateţe şi îngrijeşte părul mai mault decât orice vopsea pe care o cunosc. Cu siguranţă voi încerca şi alte nuanţe.

 

1 Comment on "Testat vopsea de par Schwarzkopf cu #omegaplex"

  1. vrem si poze cu parul 😛 Nu ca nu te-as crede pe cuvant, dar stiu ca ai un par bogat si aas vrea sa il vad in stadiul final.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*