4 motive sa vizitezi Republica Dominicana, un paradis exotic cu oferte de vis

oferte republica dominicana
Share the joy

4 motive sa vizitezi Republica Dominicana, un paradis exotic cu oferte de vis

Chiar dacă suntem în plină vacanţă de Paşte, mai e puţin până la minivacanţa de 1 Mai şi apoi ne gândim cu toţii la vară, plajă, mare şi alte locaţii unde să ne încărcăm bateriile.

Dacă încă nu v-ați hotărât unde să vă poarte paşii vara aceasta, în ce valuri să vă răcoriţi şi ce plaje exotice să admiraţi, astăzi vreau să vă tentez cu o destinaţie de vis.

Despre Republica Dominicana am aflat de la o prietenă, care şi-a petrecut acolo ultimele două veri. Şi-a umplut casă de sculpturi de lemn spectaculoase şi are câteva bijuterii din seminţe de arbori exotici, piele şi alpaca, pur şi simplu fabuloase. La început m-am gândit că le ia dintr-un butic luxos, apoi mi-a povestit despre Caraibe şi comorile pe care le ascunde acesta… Desigur, nu vă gândiţi la comorile unor piraţi, ci la cultură şi obiceiuri ale localnicilor, la suveniruri excepţionale pe care le poţi aduce dintr-o vacanţă într-o astfel de destinaţie.

Republica Dominicana este o ţară bogată în atracţii turistice, în special cele nealterate de civilizaţie sau turism rural. Aici veţi găsi cele mai frumoase plaje, râuri şi rezervaţii naturale pe câte ţi le-ai putea imagina vreodată. Câteva zile petrecute pe această insulă vor lasa o amintire unică a unei vacanţe incredibile şi de neuitat. Un paradis tropical fără egal pe care vei dori să îl revezi iar si iar.

Când vorbim de plaje, nimeni nu se îndoieşte că pe primele poziţii sunt insulele din Caraibe. Închide ochii pentru un moment şi imaginează-ţi o fâşie lungă de nisip alb, apele calde, pline de peşti exotici şi palmieri impunători. Acest loc ar putea fi în oricare dintre frumoasele plaje din Republica Dominicana, nu-i aşa că ai vrea să îţi petreci vacanţă aici?

Cu cele mai bune oferte Republica Dominicana acum puteţi avea Caraibe mai aproape decât oricând. Nu e nevoie de viză şi nici de alte acte adiţionale, doar rezervaţi vacanţa şi vă bucuraţi de cea mai senzaţională destinaţie din câte există.

Pentru indecişi, cea mai mare dificultate va consta în alegerea zonei, fiind toate la fel de râvnite, dar fiecare cu propriile sale atracţii.

oferte republica dominicana

Bucurați-vă de o vacanţă perfectă în Punta Cana

Situată la est de Republica Dominicana, Punta Cana este una dintre cele mai preferate locaţii de iubitorii destinaţiilor turistice de vară. Punta Cana continuă să fie printre favorite, cu 50 de kilometri de coasta, unde plajele, sunt neatinse, nealterate, păstrând frumuseţea virgină în fiecare fir de nisip, ascuns la umbra palmierilor gigantici

O vacanţă în Punta Cana din Republica Dominicana este ocazia unică de a vizită un paradis pământesc, dotat cu condiţii excepţionale pentru turism. În zilele în care te vei aboandona acolo te vei indragosti de acest loc privilegiat.

Plajele din Punta Cana sunt acoperite de un nisip alb, foarte fin şi sunt scăldate de ape calde şi limpezi populate de pești exotici. Bariera de Corali se întinde de-a lungul coastei sale şi milioanele de cocotieri sunt descrişi că simbol inconfundabil al plajelor din Punta Cana.

republica dominicana

Puteţi vizita celebra plaja Bavaro, recunoscută de UNESCO că fiind una dintre cele mai bune plaje din lume. Frumuseţea ei uluitoare, apele cristaline si nisipul alb şi fin oferă o oportunitate unică de a vedea un spectacol natural.

În Punta Cană este mereu cald, te poţi bucura de soare pe tot parcursul anului, iar temperaturile medii sunt de 26 ° C.Astfel dacă sunteţi în căutarea adrenalinei în orice perioadă a anului, aici ai ocazia de a practica diverse sporturi, cum ar fi scufundări, navigaţie, parapantă, drumeţii, surfing, pescuit, caiac şi golf.

Aici vă puteţi bucura de numeroase restaurante unde influenţa diferitelor culturi vă permit să gustaţi cele mai variate feluri de mâncare, produse alimentare locale, în special fructe de mare savuroase, mai ales în zona de ţărm, dar şi alte delicatese din bucătăria insulei. Toate fructele exotice se transformă în cocktail-uri şi băuturi tropicale.

Punta Cana dă numele său aeroportului internaţional, care primeşte 64% din toate zborurile care sosesc în această ţară.

Facilităţi hoteliere şi resorturi de lux vă oferă un loc ideal pentru întreagă familie, dar şi pentru călători speciale cum ar fi luna de miere, toate cu oferte excelente şi servicii ireproşabile.

Viaţa de noapte din Punta Cana vă va oferi o atmosferă incendiară de distracţie, recreere şi divertisment, care vă va face să uitaţi de stres…

Puerto Plata

Puerto Plata este o opţiune care nu se poate pierde din vedere dacă vizitaţi provincia . Aici vă puteţi bucura de partea de activitati pe muntele Isabel de Torres, care în cazul în care vă plac înălţimile şi andrenalina,va aşteaptă cu braţele deschise. Ideal pentru acei aventurieri cărora le place să se bucure de vederi aeriene.

Samana, paradis pentru vacanţe

Samana este este o provincie cu amplă dezvoltare turistică , dar cu locuri aproape neatinse,captusite cu plaje fermecătoare cu nisip alb şi ape turcoaz limpezi şi calde. Nisipurile sunt înconjurate de munţi plini de palmieri de nucă de cocos şi o pădure tropicala magnifică. Aceste frumuseţi naturale neatinse sunt o minune a naturii.

Samana este o peninsula de nord-est a Republicii Dominicane cunoscută pentru cea mai mare concentraţie de cocotieri pe metru pătrat, din lume. In fiecare an mii de balene cu cocoașă ajung in largul costelor urmand un ritual de împerechere frumos, unde vizitatorii se pot apropia la câțiva metri și să le fotografieze.

Aeroportul Internațional Samana deschis în 2007 primește zborurile din întreaga lume, în special zboruri charter a operatorilor din Europa, Statele Unite și America Latină.

Santo Domingo

Santo Domingo este un loc care merită să fie vizitat doar pentru a admira muzee, monumente și case construite în epoca de colonizare. Aici poți vedea prima catedrală construită în America, Alcazar de Colon, fosta reședință a lui Don Diego Colon, fiul lui Christopher Columb, mănăstirea Dominicana, prima universitate din Lumea Nouă, Casa Bastidas, precum și casa iezuiților.

Nimeni nu poate vizita Republica Dominicana fără a cunoaște capitala plină de magie, istorie și romantic, Santo Domingo, care a fost primul oraș american și orașul în care au existat primele asezari ale Lumii Noi, aici există Catedrala întâi a Americii și primul așezământ arhiepiscopal.

Santo Domingo a fost fondat în 1496, pe malul stâng al râului Ozama și a fost botezat New Isabela în onoarea reginei Isabela a Spaniei. În cele din urmă, aici prima colonie spaniolă a fost stabilită în noua lume.

Acesta este un oraș este trecut în Patrimoniului Mondial UNESCO din 1990. Totodata este una dintre cele mai importante destinații turistice din Republica Dominicana.
Colonial City este locul unde a început povestea lui Columb, primul oraș din Lumea Nouă.

Turismul în Republica Dominicana

Republica Dominicana este fără îndoială destinația ideală pentru orice vacanţă, peisaje magnifice cu nisip alb străjuite de palmieri, scăldate de cele mai clare și calde ape, turcoaz. Datorită prezenței recifului, valurile se sparg departe de coastă menținând în același timp puritatea apei și a nisipului fin.

Turismul in Republica Dominicana fost conceput exclusiv spre confortul pasagerilor. Prin urmare cele mai multe hoteluri nu sunt mai mult de 30 de minute de aeroporturi și aproape toate sunt cu vedere spre mare. Hoteluri ce oferă sistemul „all inclusive“ sau demipensiune și tot luxul din lume.

Filadelfia Turism vă oferă un parteneriat sigur, de lungă durată cu o companie prezenta de peste 10 ani pe piata turismului din România. Filadelfia Turism vă pune la dispoziţie servicii de transport, adaptate nevoilor fiecărui client, atât pentru cursele de linie, cat și prin închiriere

O echipă de consultanți este non-stop la dispoziția ta asigurându-vă reușita călătoriilor și evenimentelor companiei voastre, garantând servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

*Sursa foto: site Filadelfia Turism

1 Comment on "4 motive sa vizitezi Republica Dominicana, un paradis exotic cu oferte de vis"

  1. Si un singur motiv daca ar fi tot mi-as dori sa-mi petrec acolo o micuta vacanta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*