#RealSensation Melkior, creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE – review

creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE Melkior
Share the joy

#RealSensation Melkior, creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE – review

Hello beauties,

Iată-ne în preajma sărbătorilor pascale când totul se îmbracă în culoare, lumină și bucurie. După cum vedeți pe pagină blogului și pe profilul personal, întotdeauna dau share produselor pe care Melkior le lansează aproape în fiecare săptămână. Ca orice femeie, ador produsele beauty, însă eu am o adevărată slăbiciune pentru Melkior și faptul că fac parte din grupul celor care vă anunță diverse lansări, mă umple de bucurie. Desigur, pe lângă acestea vă mai tentez și cu multe produse cumpărate de mine când au diverse reduceri pe site.

După #PinkTouch – manichiura care salvează vieți și o campanie superbă pe care a desfășurat-o împreună cu Fundația Renașterea, #RealSensation promite să aducă glamour machiajului zilnic, învăluindu-ne în nuanțe moderne și strălucitoare. Iată că primăvara aceasta Melkior ne răsfață cu o nouă colecție makeup, pentru un aspect desăvârșit!

#RealSensation este o colecție plină de culoare, fericire, veselie și strălucirea primăverii.

Dacă vă machiați zilnic, dar doriți să purtați un makeup cu un aspect natural și discret, tot ce trebuie să faceți este să utilizați cele mai bune creioane pentru ochi KHOL de la Melkior. Vă provoc să le încercați în mai multe tonuri, foarte delicate și elegante. Pe lângă cele aflate pe site, pe 10.04.2018 se lansează noi #nuanțe pentru #machiajul ochilor: Verde, Prună și Bronze, ce subliniază profunditatea privirii, încărcând-o de eleganţă și mister. Alături creioanele colecției #RealSensation, Melkior ne aduce un rimel pentru gene fabuloase și un duo stick pentru contouring. Acesta este special conceput din nuanțe atent alese, perfecte pentru sculptarea armonioasă a trăsăturilor chipului tău.

Așadar astăzi vă prezint un creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE, pe care eu îl testez în premieră.

De fiecare dată când dorim să purtam un machiaj intens și sofisticat, alegem să conturăm ochii. Creioanele de ochi KHOL ajută la delimitarea zonei genelor și oferă un aspect senzual și foarte feminin. În această primavară, puteți combina toate creioanele pentru ochi în funcție de efectul pe care doriți să-l acordați privirii voastre. Pentru machiajul zilnic, puteți alege nuanțe discrete, iar pentru cel de seara puteți face diverse combinații îndrăznețe.

creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE, review

Cum se aplică creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanță BRONZE

Creionul are o consistentă cremoasa și delicată. Acesta se poate aplică direct pe pleoapă sau pe mucoasa ochilor. Ca orice creion KHOL KAJAL acesta se poate aplică pe mână și cu ajutorul unei pensule de machiaj puteți crea un efect degrade și chiar combina mai multe nuanțe.

Creionul KHOL KAJAL se aplică foarte ușor, trasând o linie perfectă și uniformă. Folosit ca eyeliner rezistă 24 ore, nu se întinde și este rezistent la transfer asigurând un machiaj impecabil pe durata întregii zile.

Aplicat cu pensula, oferă o strălucire elegantă, ușor estompată, ce subliniază cu delicatețe trăsăturile, luminând privirea. Cred că este ideal ca machiaj zilnic, la o piele ușor bronzată.

creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE, review

Acest creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE poate fi folosit pentru a crea imaginea unor ochi luminoși sau pentru a mari imaginea unor ochi mici, indiferent de ce culoare au ochii tăi. Pentru a obține un aspect elegant și strălucitor trage o linie pe interiorul pleoapei de sus și a celei de jos, apoi finalizează cu două straturi de rimel și voilà, un machiaj perfect și durabil.

Formula pe bază de ceară și combinația unică de ingrediente care asigura rezistența produsului, fac din creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE, cel mai râvnit produs pentru a completa machiajul zilnic.

Creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE are o formulă inovatoare care face posibilă combinarea diferitelor modalități de aplicare cu o rezistență îndelungată. Culoarea este ultra pigmentată și foarte elegantă, perfectă pentru ochii mei căprui. Textura cremoasă permite atât un finisaj difuz cât și o linie ultra precisă, facilitând astfel aplicarea cu o alunecare excepțională.

Gramaj: 1.20 g. Nu știu să vă spun cât costă, dar promit să revin în ziua lansării cu noi detalii. Nuanțele care sunt acum pe site, costă aproape 28 de lei.

Stați aproape, căci Melkior ne promite o primăvară plină de surprize. Nu rata ziua lansări, 10.04.2018, ora 10 fix, pentru că mai mult că sigur primele 100 de comenzi vor veni cu un cadou întârziat din partea iepurașului Melkior.

3 Comments on "#RealSensation Melkior, creion ochi 24H KHOL KAJAL nuanța BRONZE – review"

  1. Imi place foarte mult nuanta creionului.

  2. Este de vis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*