Ser anti-aging Melissa Youth de la Mayie, un elixir absolut pentru întinerirea tenului

Ser anti-aging Melissa Youth de la Mayie
Share the joy

Ser anti-aging Melissa Youth de la Mayie, un elixir absolut pentru întinerirea tenului

Bună draga mea,
astăzi îți prezint cu nedisimulată mândrie un tânăr brand românesc, o afacere creată cu suflet de doi tineri din Timișoara care au pornit de la o pasiune și au ajunsă să își împlinească visurile.

Recunosc, poate nu aș fi ajuns să descopăr nici eu produsele Mayie dacă nu primeam un goodie bag la Bucovina Beauty Event. Acum că le-am descoperit, vreau să le am pe toate, îmi doresc sa testez toate produsele lor și să mă învălui în parfumul inconfundabil al naturii pure.

Mayie Ser anti-aging Melissa Youth

Despre Mayie

Mayie este un brand românesc care s-a născut în 2016 și s-a axat la început pe producția de ulei de lavandă, ulterior extinzându-se și pe producția de cosmetice naturale.

Tudor Panait și soția sa Irina au investit în urmă cu trei ani câteva mii de euro într-o cultură de lavandă. Totul a început în 2011, de la câțiva butași crescuți pe balcon, pentru ca apoi lavanda să fie cultivată pe 15 hectare.

Tinerii Panait au dezvoltat o fermă unde se ocupă cu mare grijă de plantele lor dragi pe care le cresc cu dăruire, așa cum au făcut bunicii noștri odată. Nu folosesc substanțe chimice și lasă plantele să se dezvolte în ritmul lor natural, pentru ca acestea mângâiate de soare și sărutate de ploaie, să extragă tot ce este mai bun din pământul românesc și să ofere la rândul lor stropi miraculoși de elixir parfumat.

Calitatea produselor Mayie este incontestabilă, fiecare produs fiind extras din plante organice, conservând un nivel maxim de componente active benefice.

Totul este 100% natural, nealterat, nediluat, fară solvenți sau aditivi și perfect potrivit pentru uz intern.

Ser anti-aging Melissa Youth

Ser anti-aging Melissa Youth

Serul Melissa Youth ne-a fost trimis spre răsfăț, în premieră, la evenimentul sucevean și credeți-mă, totul este desăvârșit la acest produs. De la parfumul delicios, la recipientul luxuriant, Melissa Youth este însăși esența și secretul tinereții fără bătrânețe.

Flaconul mă duce cu gândul la cele mai fine esențe franțuzești. De altfel aroma sa este verde, mirosind a natură, a roiniță proaspăt tăiată și un strop de lavandă. Un parfum proaspăt și revigorat, citric și suculent care te însoțește și îți liniștește simțurile înainte de a adormi…

Roinița este o plantă cu proprietăți deosebite pentru medicina convențională și estetică. Iar măceșele, fructul unei specii de trandafir, au nenumărate atuuri pentru a combate efectele negative ale vârstei și ale factorilor de mediu care se gravează prematur pe chipul nostru.

Serul anti-aging Melissa Youth Mayie este un produs 100% vegetal, 100% natural, rezultat după o perioada lungă de cercetare și testare a efectelor extractelor naturale Mayie din măceșe și melissa.

Este un ser anti-aging pe bază de ulei uscat, un superaliment pentru ten, foarte bogat în acizi grași esențiali (Omega-3 linolenic și Omega-6), β-caroten, vitamina E și vitamina D. Complexul de Omega-7, Omega-9, fitosteroli și principiile active ale miraculoasei Melissa au grijă că tenul tău să întinerească sănătos și să radieze.

Ser anti-aging Melissa Youth

Beneficii și proprietăți Ser anti-aging Melissa Youth

1. Întârzie semnele de îmbătrânire prematură și riduri

Acest lucru se datorează cantității de antioxidanți și vitamine conținute de măceșe care poate pătrunde în straturile cele mai profunde ale pielii. Vitamina C stimulează producerea de colagen, reducând liniile de expresie și ridurile feței . De asemenea, poate ajuta la eliminarea roșeții și a iritației pielii prin hidratarea acesteia.

2. Îmbunătățește elasticitatea și imaginea pielii

Uleiurile esențiale extrase din măceșe imbunătățesc în mod clar pigmentarea pielii, textura și tonul acesteia. În plus, datorită componentelor sale bogate în antioxidanți și vitamine (în special C și A) se produce colagen ce protejează împotriva factorilor externi precum acțiunea agresivă a razelor solare și are efect antioxidant.

Cauza principală a îmbătrânirii premature sunt razele solare ce ating pielea noastră fără protecție. Acestea produc pete pe piele și riduri. Combinația proprietăților uleiului extras din sâmburii de măceșe, cu antioxidanții și acizii grași esențiali, contracarează toate acestea.

3. Hidratare profundă

Vitamina A din măceșe determină un nivel ridicat de umiditate, îmbunătățind hidratarea pielii noastre, având capaciatatea de a crea o barieră impermeabilă prevenind pierderea de apă din celulele epidermei. Acest lucru duce la o piele mai hidratată, elastică ce are capacitatea de a se regenera mai ușor.

Ser anti-aging Melissa Youth

Ser anti-aging Melissa Youth – Experiență personală

Cele enumerate mai sus sunt doar câteva beneficii și proprietăți ale principalelor componente active cuprinse în acest ser, beneficii care sunt dovedite prin studii științifice. Desigur că acțiunea binefăcătoare asupra tenului nostru este cu atât mai prețioasă când te privești în oglinda și îți vezi chipul întinerit, cu o piele mai fină și mai luminoasă, cu riduri atenuate semnificativ, uniformizat și fără pete.

Ser anti-aging Melissa Youth Mayie îți crează o stare de bine de la prima privire în care îmbrățișezi flaconul elegant, de la mângâierea delicioasă a serului extrem de fin ce se prelinge pe pielea feței, până la răsfățul olfactiv ce îți îmbată simțurile cu aroma sa.

Cu siguranță Serul anti-aging Melissa Youth Mayie este un produs care va intra permanent în rutină de îngrijire a tenului meu. Îmi place teribil de mult mai ales ca nu lasă pielea grasă sau lipicioasă și, în același timp, reglează în mod activ producția de sebum.

Este un produs fabulos și chiar dacă este pentru ten normal, mixt, gras, sensibil sau îmbătrânit, eu îl recomand oricui pentru că efectele se văd din a două săptămână de utilizare, dar te răsfeți cu senzația luxuriantă de a avea pe piele un produs de calitate, chiar de la prima aplicare.

Ser anti-aging Melissa Youth

Ser anti-aging Melissa Youth, mod de aplicare

Serul anti-aging Melissa Youth este compus din uleiuri uscate și se absoarbe rapid lăsând o senzație de ten catifelat, reîmprospătat și parfumat.

2-3 picături îmi ajung pe toată fața, le aplic cu ajutorul pipetei, câte una pe obraji și una pe frunte, apoi cu mișcări circulare masez ușor 1-2 minute până produsul intră perfect în piele.

În maxim jumătate de oră nu se mai simte pe ten, astfel lenjeria nu se lipește de față, în schimb împrumută parfumul delicat și adormi învăluită în senzații olfactive ce par să adie dintr-un câmp de lavandă, într-o dimineață de vară.

Tenul se vede mai sănătos, micile imperfecțiuni precum ar fi pete sau urme de coșuri dispar după câteva aplicări, iar pielea devine elastică, cu aspect vizibil îmbunătățit.

30 ml de produs costă 179 lei, ceea ce mi se pare un preț foarte ok, având în vedere că produsul este obținut doar din uleiuri 100%naturale, 100%BIO, este vegan și cruelty free.

Eu îl folosesc cam de 2 săptămâni și estimez că un flacon ajunge lejer pentru 2-3 luni, utilizat intensiv, de aceea prețul chiar mi se pare foarte bun, având în vedere că o cremă de față din compuși chimici, vândută sub eticheta unui brand, poate trece de 50 lei.

Vă invit pe site să descoperiți și alte produse 100%naturale, rupte dintr-un colțișor de rai, un răsfăţ pentru piele și suflet.

Mayie.ro livrează și în afară României, în restul țărilor UE. Așadar dacă locuiți în afară granitelor, puteți comanda pe site și veți primi produsele acasă.

Ser anti-aging Melissa Youth de la Mayie este un elixir absolut pentru întinerirea tenului și te invit să îl încerci și tu!

Ser anti-aging Melissa Youth Mayie

1 Comment on "Ser anti-aging Melissa Youth de la Mayie, un elixir absolut pentru întinerirea tenului"

  1. Valeria Chertes | august 1, 2018 at 2:05 pm | Răspunde

    Imi place acest produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*