Noua gamă de șampoane micelare de la NIVEA, îngrijire delicată în fiecare zi

șampoane micelare NIVEA
Share the joy

Noua gamă de șampoane micelare de la NIVEA, îngrijire delicată în fiecare zi

Bună dragile mele,
Astăzi vorbim despre ingrijirea parului cu noile șampoane micelare de la NIVEA.

Cred că suntem cu toate de acord că un păr frumos este simbolul feminităţii, al frumuseţii şi al sănătăţii. Nouă femeilor, ne place să ne bucurăm de un aspect perfect, indiferent dacă mergem să luăm pâine de la chioşcul din colţ, la o şedinţă importantă la birou sau după copii la şcoală, de aceea felul în care ne aranjăm părul poate oferi celor din jur o impresie generală despre noi.

Aproape toată lumea își spală părul în fiecare zi, așadar șampoanele sunt necesare pentru a curăța în profunzime, dar în același timp trebuie să fie delicate cu scalpul și podoaba capilară pentru a putea fi utilizate zilnic. Șampoanele micelare de la NIVEA sunt cele care oferă soluția ideală: curăța în profunzime, respectă scalpul și hidratează.

șampoane micelare de la NIVEA

Noua gama NIVEA este formată din două șampoane micelare:

Astfel, șamponul reparator NIVEA Micellar este indicat în special pentru curățarea zilnică a părului fragil și a scalpului sensibil. Acesta hidratează și curăță ușor părul, fără a-l usca, îmbunătățindu-i elasticitatea. În același timp, protejează Ph-ul natural al scalpului, revigorând și menținând aspectul său sănătos. Parfumul delicat, prospăt și exotic se păstrează între șuvițele părului până a două zi. Veți regăsi aroma binecunoscută NIVEA, vagă și elegantă, ascunsă în buchetul notelor olfactive.

șampon reparator NIVEA Micellar

Șamponul reparator oferă nutriție intensă. În plus, acționează că un scut protector pentru a preveni aderarea particulelor poluante la păr. Indicat pentru părul uscat și scalpului sensibilizat

Șamponul purifiant NIVEA Micellar curăță profund părul datorită micelelor. Formula sa fără silicon curăță delicat fără a irită scalpul, deoarece îndepărtează murdăria, sebumul în exces și resturile produse stiling pe care le folosim, fără a agresa cum se întâmplă în cazul șampoanelor care au în compoziția lor detergenți.

Noile șampoane cu tehnologie micelară de la NIVEA sunt apte pentru utilizarea zilnică în curățarea părului normal și cu tendința îngrășare. Formula lor fără silicon, revitalizează părul și respectă pH-ul natural al scalpului.

Șampon purifiant NIVEA Micellar

Proiectate pentru igienă frecventă a părului, noile șampoane micelare de la NIVEA oferă o curățare ușoară, dar totodată eficientă și revigorantă pentru a-ți menține întreaga zi părul hidratat și frumos, în timp ce au grijă și de scalpul sensibil.

Ce sunt micelele?

Micelele sunt molecule microscopice, care iubesc apa și grăsimea. Ca rezultat, elimină murdăria și grăsimile solubile în apă, încapsulându-le și îndepărtându-le ușor.

Acestea captează impuritățile extinse pe toată suprafață capilară și a scalpului fără a modifică pH-ul, realizând o curățare purificatoare și un tratament de hrănire și întărire a firului de păr.

Tehnologia micelară inclusă în noile șampoane de la NIVEA, funcționează că un magnet care atrage și încapsulează în interiorul micelelor murdăria cauzată de toți agenții externi, cum ar fi poluarea, excesul de sebum și eventualele rămășițe ale produselor complementare de îngrijire a părului.

Fiecare micelă are o parte internă care are o afinitate pentru grăsime și o parte externă care iubește apa. Micelele înconjoară impuritățile, captându-le în interior, iar când părul este clătit, apa din micelă se alătură cu cea folosită pentru a clăti părul și astfel se elimină murdăria.

Șampoanele micelare sunt foarte eficiente, curățând părul extrem de bine. Fac o spumă catifelată, parfumată, care se simte foarte fresh pe piele.

 șampoane micelare de la NIVEA

Șampoanele pe baza de săpunuri, de exemplu, au ca mod de acționare dizolvarea impurităților. Această curățare este mai agresivă și poate influență PH-ul scalpului, producând efectul de bumerang. De aceea multe persoane se plâng că șampoanele pentru păr gras sau anti mătreață nu mai funcționează.

Care sunt avantajele utilizării noilor șampoane micelare de la NIVEA?

Ei bine, în primul rând este soluția perfectă pentru spălarea zilnică a părului fără să îl agresăm. Noile  șampoane micelare de la NIVEA nu conțin siliconi și curăță profund părul de la rădăcini și până la vârfuri respectând mecanismele naturale ale organismului.

Formula este vâscoasă, complet transparentă, iar flacoanele au o imagine foarte elegantă.

Dozarea se face foarte simplu, doar apăsând butonul de pe capac. Fiecare dintre noile șampoane micelare de la NIVEA au 400 ml, iar prețul maxim recomandat este de 19.50 lei/buc.

Așadar, dacă vă demachiați cu apă micelara și sunteți încântate de rezultate, sunt sigură că veți fi la fel de mulțumite să știți că beneficiile noilor șampoane micelare de la NIVEA vă vor ajuta să vă îngrijiți părul mai mult că niciodată.

Succesul de curățare pe bază de micele constă în faptul că particulele care au puterea mare de a atrage murdăria o fac fără a fi nevoie să se frece, nici scalpul nici părul, astfel sunt deosebit de potrivite și pentru pielea sensibilă. șampoane micelare de la NIVEA

Șampoanele NIVEA pe bază de micele funcționează perfect pentru toate tipurile de păr și scalp.

Pentru mai multe informații intră pe Facebook și Instagram NIVEA.

3 Comments on "Noua gamă de șampoane micelare de la NIVEA, îngrijire delicată în fiecare zi"

  1. Valeria Chertes | iulie 30, 2018 at 6:39 pm | Răspunde

    Si eu vreau sa-mi cumpar.

  2. Arata super bine aceste produse! Eu chiar in urma cu o saptamana mi-am comandat de pe net un sampon Nivea din gama cu lapte (cea care a fost lansata anul trecut parca). Daca stiam ca au gama noua, imi luam un sampon micelar. Maybe next time 😀 .

  3. Vreau și eu să îl încerc pe cel pentru păr normal spre gras!! Dar să mai termin din ce am

Leave a comment

Your email address will not be published.


*