Laptisorul de matca – energizeaza , imunizeaza si fortifica organismul copilului tau

Share the joy

Laptisorul de matca – energizeaza , imunizeaza si fortifica organismul copilului tau

Iată-mă zumzăind din nou printre albine, admirând hărnicia lor şi mulţumindu-le pentru sănătatea pe care o avem datorită rodului muncii lor. Natura este atotştiutoare şi în măreţia şi dărnicia ei, ne oferă doctorie pentru orice suferinţă. Albinele, aceste vieţuitoare minunate , culeg nectarul florilor şi cu ştiinţa stupului îl transformă în leac pentru trup şi suflet.IMG_20151220_142521

Specialiştii Apiland s-au împrietenit cu incredibilele hărnicuţe şi împreună cu Brander mi-au trimis un dar din partea lor: lăptişor de matcă cu aromă de mango. Un produs nou în România, cocktail de sănătate, energie şi bunăstare pentru organism. La fel ca toate produsele Apiland , acesta este pur, recoltat direct din stup şi vine ambalat într-un recipient inovator, care eliberează exact doza zilnică, fără că restul să fie pus în contact cu aerul , păstrându-se astfel intacte toate calităţile acestui produs miraculos. Doar o apăsare pe buton şi exact 1 ml de produs va fi eliberat.IMG_20151220_142738

Lăptişorul de matcă este considerat elixirul tinereţii, pâinea inimii, care ajută la îmbunătăţirea stării generale a organismului, înlăturând oboseală, ştergând efectele negative ale stresului, curăţînd organismul de colesterolul rău, pe care îl adunăm în aceste zile, cu mese îmbelşugate de sărbătoare.

În timpul administrării lăptişorului de matcă, toate funcţiile metabolice se îmbunătăţesc, iar organismul se regenerează. Consumul de lăptişor de matcă creşte vitalitatea şi fortifică organismul, îmbunătăţeşte tranzitul intestinal, are un efect benefic asupra sistemului nervos pentru că este singură sursă naturală de acetilcolină , ameliorează deficitele sistemului circulator , aducând un mare aport de vitamine B şi acizi esenţiali, îmbunătăţind răspunsul sistemului imunitar. Doză recomandata este de 6 săptămâni toamna şi primăvara, dar poate fi luat oricând in timpul anului.

IMG_20151220_142949Laptisorul de matca Pur, cu aroma de mango, de la Apiland ,este un produs care va face fericită orice mămică. Datorită aromei naturale de mango, gustul acrişor al acestui produs apicol, devine plăcut chiar şi pentru cei mai mofturoşi copii. Pentru băiatul meu de 7 ani, unica neplăcere a fost că trebuie să ia doar o singură doză … dacă ar fi fost după el ar fi dat gata întreagă sticluţa, atât de mult i-a plăcut.

Lăptişorul de matcă Pur este un super aliment, fiind singurul produs natural care conţine celebrul ACID 10 HDA, substanţă activă cu efect antibacterian, antifungic şi antiviral. Administrat copiilor , va ţine răcelile la distanţă, îi va face mai receptivi şi mai energici, înlăturând oboseală şi stresul şcolar. Cel puţin acesta a fost efectul pe care l-a avut asupra copilului meu. Doarme mai bine, are poftă de mâncare şi mutumită produselor pure Apiland, în acest sezon nu a răcit nici o dată.

Laptisorul de matca Pur, cu aroma de mango, este un produs special gândit Laptisor de matca pentru copii. Aceştia vor adora gustul exotic de mango sau pentru acele persoane care nu agrează gustul lăptişorului de matcă pur. Ingredientele noului produs sunt: lăptişor de matcă pur – 99.967%, aromă de mango – 0.03% şi aromă de citrice – 0.003%. Aromele sunt naturale, extrase din fructe şi nu alterează cu nimic calităţile acestui produs apicol. Mango este un fruct recomandat pentru vitaminele pe care le conţine (A, B6, C, E), fiind şi o sursă de proteine şi carbohidraţi. Compusul numit „mangiferina” face ca acest fruct fie considerat un bun antiinflamator.  Lăptişorul de matcă Pur, cu aromă de mango se poate administra copiilor incepand de la varsta de 2 ani. Doza recomandata este de 1g pentru adulti / 0,5 pentru copii si se administreaza sublingual pana la dizolvarea totala (cca. 5 min) dimineata, cu 20 – 30 minute inainte de masa. Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani, primavara si toamna, dar se poate recomanda fara restrictii pe durata intregului an. In caz de diabet se poate consuma ca atare pentru ca nu modifica indicele glicemic.

Iarna aceasta energizează , imunizează şi fortifică organismul copilului tău şi a Laptisor de matca celor dragi, cu noul produs de la Apiland, Lăptişorul de matcă Pur, cu aromă de mango. Până pe data de 03.01.2016 beneficiezi de transport gratuit la toate comenzile. Iar lăptişorul de matcă Pur ECO şi cel convenţional au ofertă generoasă: la achiziţionarea unui lăptişor de matcă de 100 g. primiţi cadou unul de 25 g.

Magazinul albinuţelor Apiland te aşteaptă cu produse naturale, pure, crude, exact aşa cum se făceau la începuturile apiculturii. Intră şi ia-ţi doza de sănătate.

 

Be the first to comment on "Laptisorul de matca – energizeaza , imunizeaza si fortifica organismul copilului tau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*