Eleganta are multe chipuri, cele mai frumoase costume barbati potrivite pentru orice ocazie

Share the joy

Eleganta are multe chipuri, cele mai frumoase costume barbati potrivite pentru orice ocazie

Astăzi când suntem înconjuraţi de o multitudine de stiluri şi influențe, eleganţa se vede în atitudine, se simte în aroma parfumului ce te înconjoară, în calitatea accesoriilor şi în croiala costumului pe care îl porţi. Să fii un bărbat elegant este cea mai sigură cale spre inima unei femei, spre reușita în bussines și spre a crea o imagine rafinată în societate. Unele persoane sunt înzestrate cu o eleganţă naturală, alţii însă, o putem dobândi făcând alegeri vestimentare corecte.

Dacă pentru noi doamnele, eleganţa poate avea mai multe chipuri cu rochiţe tip creion şi fuste impecabil croite, asortate cu o pereche de stiletos, pentru domni cei mai siguri paşi spre o eleganţă desăvârşită este alegerea unor costume barbati moderne, care sa sublinieze farmecul personal. Costumul cu pantaloni şi jachetă este un must have in garderoba fiecarui domn si nu trebuie folosit doar pentru acele ocazii speciale.

costume barbati

Vă spuneam într-un articol trecut că în această vară am pe agendă o mulţime de evenimente la care trebuie să fiu prezentă. Pe lângă nunţi şi botezuri unde bărbaţii obişnuiesc să poarte costume, de fapt observ o tendinţă generală în care domnii asortează o pereche de jeans cu un sacou de bună calitate, adăugând astfel un plus de eleganţă rutinei zilnice. Costumele bărbătești reprezintă o investiție sigură pentru orice bărbat care știe că aspectul este important indiferent de ocazie.

Articol vestimentar emblematic masculin, costumul beneficiază de o atenție deosebită în ultimele sezoane, nemaifiind limitat la ținutele formale si ocaziile speciale.

Moda Mix & Match e stilul smart casual în care domnii pot crea diverse ţinute amestecând piese vestimentare elegante în diverse culori de pantaloni chino şi sacouri, combinate cu o cămaşă lejeră sau chiar un tricou, pentru a crea un costum care exprimă stilul şi individualitatea. În alăturare cu o vestă și jeansi sau cardigan și pantalon slim, sacoul in carouri sau in nuante natuarale, reușește sa upgradeze instant stilul modern cotidian.

O ţinută casual este întotdeauna o alegere personală şi niciodată parte dintr-un cod vestimentar, despre care v-am povestit de atâtea ori şi care în majoritatea ocaziilor şi petrecerilor formale, trebuie respectat cu stricteţe. Stilul casual este un outfit relaxat care poate fi adoptat la locul de muncă şi în timpul liber si nu uita ca echilibrul cromatic în orice ținută vestimentară definește reușita acesteia.

costume barbati

Combinația între maro și albastru este sofisticată, chiar dacă este o alăturare clasica a acestor culori, însă accesorizarea în culori vibrante contribuie la aspectul modern, în tendințe. Sacoul maro sau bordo este o piesa excelentă pentru sezonul petrecerilor la club, ideal dacă îl purtați cu cu pantaloni gri, bej sau bleumarin, oferindu-vă o imagine perfectă ori de câte ori îl purtați.

Sofisticat si nonconformist, costumul albastru marin sau în tonuri de gri este o piesa de excepție care reflectă în egală măsură o preferință estetica și o stare de spirit.

Sacoul alb oferă un look fashion remarcabil pentru petreceri formale unde se pune preț pe etichetă vestimentară.

Costume barbati, definiția eleganţei în orice ocazie

Moda vine şi pleacă, dar un costum de calitate, bine croit, defineşte întotdeauna aspectul profesional. Dacă lucrezi într-un birou sau ai relaţii de afaceri şi întâlniri cu partenerii de bussines, unicul stil pe care îl poţi adopta este costumul elegant, care denotă sobrietate şi seriozitate.

Fii selectiv și acordă atenția cuvenită costumelor pe care le porți, nu uita nici un moment că prin ele proiectezi imaginea ta către ceilalți. Hainele sunt și ele o formă de limbaj, iar când vine vorba de afaceri, trebuie sa fie impecabile.

Black tie, White tie – eticheta supremă pentru costume barbati

Cum vă spuneam la începutul articolului, pentru diverse evenimente la care voi participa în aceasta vară sunt în căutare de haine potrivite pentru ceremonii. Pentru mine am ales rochii lungi însă când vine vorba de costume barbati, pentru aceste ocazii speciale trebuie sa respectăm eticheta impusă.

Se zice ca la o nuntă aspectul mirelui contează la fel de mult ca al miresei și că cel mai important pas pentru ca totul sa fie perfect este alegerea costumului. Dar și costumele invitaților sunt la fel de importante, așadar nu ne putem risca să stricam fotografiile de nuntă ale prietenilor noștri și pentru soțul meu am ales un costum elegant din oferta magazinului online Gentlemen`s Corner.

M-a impresionat oferta generoasă de costume din materialele cele mai rafinate și tăieturile impecabile ce definesc fiecare obiect vestimentar. Atenția la detalii asigură o imagine perfectă și un stil care nu se demodează niciodată.

Magazinul online Gentlemen’s Corner se adresează tuturor domnilor care pun preț pe imaginea lor. Un magazin unde veți găsi costume de calitate, jachete, sacouri, pantaloni și toată gama de accesorii precum cămăși, butoni, cravate , pantofi, batiste, papioane, etc. ale unor branduri celebre de modă ce vor garanta o calitate excepțională.

Gentlemen’s Corner nu oferă numai produse cu design deosebit, din materiale exclusiviste de cea mai înaltă calitate, croite cu atenție, ci si un stil de a fi.

2 Comments on "Eleganta are multe chipuri, cele mai frumoase costume barbati potrivite pentru orice ocazie"

  1. ghelbere elena | mai 22, 2017 at 9:52 am | Răspunde

    Sunt foarte frumoase. Sotul meu deja si-a ales un model.

  2. Valeria Chertes | mai 22, 2017 at 1:51 pm | Răspunde

    Mie imi place manechinul, frumuselul de Andrei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*