Statia de calcat Tefal Pro Express Control GV8962 – review

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acum cateva saptamani am primit de la BUZZstore si Tefal noua statie de calcat Tefal Pro Express Control GV8962, cu boiler si incalzire rapida, in campania #buzztefal.

Despre toate detaliile v-am vorbit intr-un articol, in termeni oficiali, astazi insa vreau sa va vorbesc de pe pozitia unei gospodine. A unei mame care e mereu pe fuga, cu prea multe haine de calcat si alte treburi casnice ramase restante.statie calcat tefal

Mie mi-a placut dintotdeauna sa calc. Prosoape, cearsafuri, maieuri.. toate le indreptam cu fierul. Pana sa apara copiii, totul se imulteste cu 2… apoi cu 3… iar cand ajungi la 4 iti dai seama ca esti depasita de unele lucruri si incepi sa renunti , fie la a mai calca tot, fie la alte mici placeri si preferi sa iti dedici tot timpul micutilor si nevoilor acestora.

Asa am patit si eu, apoi am inceput sa renunt la rochiile de in, care se sifoneaza foarte tare, lenjeriile de pat din bumbac le calcam doar pentru musafiri, iar prosoapele treceau de pe sarma , direct in dulap.

Noua statie de calcat Tefal Pro Express Control GV8962 este cu adevarat speciala. Va spuneam in articolul precedent, ca am mai calcat cu tot felul de statii, dar nici una nu se compara cu aceasta statie.

Cantitatea de abur generata este atat de eficienta incat nu trebuie sa mai calci hainele pe partea cealalta, injumatatind timpul de calcat. Talpa aluneca atat de usor incat nu mai trebuie sa apesi si sa „freci” hainele cu fierul, doar treci talpa speciala Gliss/Glide care aluneca foarte usor si hainele vor fi perfect calcate ca prin magie. In plus aceasta talpa este rezistenta la zgarieturi, cu alte cuvinte de fiecare data cand calci, aceasta talpa devine mai lucioasa si aluneca mai usor.

atatie calcat tefal

Fierul este dotat cu dispozitiv anticalcar, adica adio pete micute pe haine, bucatele si praf de calcar pe jos si peste tot unde calci, doar scoti tija pe care o clatesti sub apa si atat. Aburul va fi la fel de puternic de fiecare data.

Varful fierului este mult mai ascutit, pentru a calca perfect absolut tot. De asemeni fierul de calcat scoate abur pe toata suprafata talpii, plus un surplus de abur ori de cate ori este nevoie, in power zone. Acest lucru ne permite sa calcam vertical, toate perdelele si draperiile, sacourile si camasile si chiar rochiile diafane, pentru ca la noua statie de calcat ai posibilitatea de a alege intensitatea si temperatura aburului doar apasand un buton de pe panoul de control.

varf ascutit statie de calcat tefal

In concluzie aceasta statie de calcat mi-a usurat munca, injumatatind timpul alocat calcatului. Hainele sunt calcate perfect, este mai multa ordine in dulapuri, totul avand un aspect mai ordonat si mai ingrijit.  Daca va doriti sesiuni ce calcat rapide si eficiente, unica solutie este statia de calcat Tefal Pro Express Control GV8962, cu boiler si incalzire rapida.

Si ca sa vedeti ce bine calca, sa va convingeti, am facut si doua clipuri. Enjoy!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Statia de calcat Tefal Pro Express Control GV8962 – review"

 1. O statie de calcat a devenit deja un must have. E foarte utila, iar produsele de la Tefal au fost mereu in top!

 2. Cine nu si ar dori o asemenea statie de calcat? E MINUNATA PENTRU ORICE FEMEIE

Leave a comment

Your email address will not be published.


*