Sport in familie, izvor de sanatate

darkpassion.ro
Share the joy

Pentru al şaselea an consecutiv , caravana Mişcarea face bine, powered by Dolce Sport, sub forma unui festival sportiv – Cea mai mare ora de sport, se pune în mişcare, provocând 3 oraşe din România la 12 ore de sport fiecare.

Cu această ocazie vreau să va arăt cum se face sport la mine în familie.

Desigur am depăşit stadiul în care nu treceam de graniţele sălii de gimnastică şi cum nu mai intram în costumele mulate, ies cu fiul meu în parc să cucerim aparatele montate de primărie.

Cum datul cu aspiratorul şi 100 metri întoarceri în bucătărie nu se consideră încălzire, dacă ratez o săptămâna întâlnirea cu bicicleta statica din parc, mă aleg cu o febra musculară groaznică, spre deliciul fiului meu care se distrează văzându-mă şchiopătând de colo , colo.

IMG_20160609_083916

Piciul aleargă toată ziua şi cumva mă obligă să ţin pasul cu el, aşadar aş putea spune că am un antrenor personal. Uneori însă, îşi ia treaba mult prea în serios şi seara adorm înaintea lui… dar, facem mişcare şi asta ajută la menţinerea tonusului.

Cel mai greu antrenament este în ziua în care ieşim cu bicicleta. Desigur el în şa iar eu pe jos. Atunci am parte de un antrenament intensiv și scap de multe calorii dar, ii promit ca ziua următoare va ieși cu tatăl său, că poate merge mult mai repede și mai departe … 😀

Acum de când a luat vacanta, ca sa echilibram puțin balanta, eu îl duc în curtea scolii iar pe tati poate sa-l alerge prin oraș. Dar rămânem fideli aparatelor de gimnastica din parc.

Daca ești din Brașov nu rata ora de sport de pe 9 iulie. Iar dacă vrei sa știi mai multe despre caravană și provocările ei, găsești toate detaliile pe pagina oficiala precum și pe pagina de facebook, unde vei putea admira diverse fotografii și clipuri video ale curajoșilor care s-au încumetat la un maraton al mișcării.

Iubitorii sportului vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la cea de-a șasea ediție a evenimentului Cea mai mare ora de sport”.

 Festivalul va avea loc în intervalul 9:00 – 21:00 și va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder- biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
  • 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
  • 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

Cea mai mare oră de sport este un festival de fitness și sport, pus în scenă de smartatletic şi GetFit pentru Dolce Sport şi Telekom Romania, în parteneriat cu Asociația Șapte Scări, din Braşov. Parteneri: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, Eisberg.

Ora de sport

 

 

Be the first to comment on "Sport in familie, izvor de sanatate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*