Catina cu miere cruda Apiland, un izvor de sanatate

Share the joy

Catina cu miere cruda Apiland, un izvor de sanatate

catina cu miere

 

Mierea este un aliment bogat in nutrienti si in acelasi timp are o serie de proprietati curative, in primul rand antibiotice si antivirale, dar si energizante, antiinflamatorii, diuretice si antimicrobiene sau calmante si sedative. Aceste efecte tamaduitoare difera de la un tip de miere la alta, reproducand efectele plantelor din care a fost recoltat nectarul.

Mierea este cel mai vechi aliment cunoscut de om. Acest veritabil aliment-medicament se bucura insa si astazi de o mare apreciere peste tot in lume, reprezentand, in continuare, un adevarat simbol al vietii si sanatatii.

Acum cand anotimpul rece este aproape si copiii se reintorc incomunitate, este bine sa fortificam imunitatea dobandita peste vara, dintr-un regim de viata sanatos, bazat pe fructe si legume, dar si din miscarea in aer liber sub razele binefacatoare ale soarelui.

Trebuie sa stiti ca natura ne ofera remediu si cura pentru orice suferinta, doar ca noi oamenii inca nu am descifrat toate tainele ei. Echilibrul trebuie pastrat intact, natura trebuie protejata, iar ea la randul ei ne va proteja pe noi.

In Romania apicultura este una dintre cele mai vechi traditii. Mierea romaneasca este una dintre cele mai bune din toata Europa. Mierea cruda de la Apiland , este un produs pur, BIO, extrasa la rece pentru a pastra toate propietatile curative pe care aceasta le are.

O reteta extraordinara, pentru cresterea imunitatii si pe care si strabunii nostri o foloseau, este catina cu miere. Eu folosesc cantitati egale 1:1 miere si catina.

Catina este cel mai puternic antioxidant pentru organism. Fructul contine vitamina A,de 30 ori mai multa vitamina  C decat portocalele, complexul de vitamine B, E, P, K, F , dar si microelementele fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in beta-caroten, dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali.

In combinatie cu mierea cruda are multe propietati terapeutice , intarind rezistenta organismului .

RETETA:

  • jumatate de borcan de miere cruda Apiland
  • jumatate de borcan de bobite de catina zdrobite

Se amesteca impreuna si se  pun la macerat la rece, in recipient de sticla. Dupa o saptamana ii dau copilului cate o lingurita in fiecare dimineata si trecem iarna fara nici o raceala. Acest amestec stimuleaza imunitatea, creste pofta de mancare, curata pielea si aduce aportul zilnic de vitamine si minerale.

catina cu miereAlbinele culeg „medicamentul”  oferit de natura, Apiland il livreaza in casele noastre , atent selectionat , de o calitate superioara, ambalat in conditii optime.

Un produs BIO, natural, extras la rece, exact asa cum il faceau si apicultorii daci, acum multe sute de ani !

 

 

Be the first to comment on "Catina cu miere cruda Apiland, un izvor de sanatate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*