TOP 5 tipuri de ochelari de soare. Cum alegi cea mai bună pereche pentru tine

ochelari soare joolar.ro
Share the joy
 • 100
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fiecarei fizionomii i se potriveste un tip de ochelari de soare, invata sa ii alegi pe cei potriviti tie

 

Protecţia ochilor este o problemă vitală, aşa că va recomand să cumpăraţi ochelari de soare de calitate, cu lentile polarizate, un amestec perfect de stil şi protecţie. Acest tip de ochelari îi găsiţi de obicei în magazine, precum cel de aici. Ochelarii de la tarabele din piaţă sunt făcuţi din materiale de proastă calitate, nu oferă protecţie împotriva UV şi cu timpul te pot lăsa fără vedere. Mulţi dintre ei au lentilele zgâriate, obosesc ochii, iar plasticul expus la soare devine casant ,existând pericolul unor accidente nedorite.

Este foarte important să găseşti modelele care se potrivesc cel mai bine cu faţa ta şi care să fie în concordanţă cu stilul pe care îl adopţi, completând cu elegantă ţinuta. De aceea astăzi vreau să te învăţ cum să îţi alege ochelarii de soare potriviţi formei fetei tale.

ochelari de soare

Ochelari de soare cat eyes

În primul rând voi începe cu ochelarii cat eyes, foarte la modă în acest sezon. Aceşti ochelari se potrivesc perfect persoanelor cu faţă ovală sau cu maxilarele proeminente. Ochelarii aceştia îndulcesc liniile, creând iluzia optică de volum în partea de sus a fetei. Astfel marginile ochelarilor se vor alinia cu maxilarele, creeand armonie.

Ochelari de soare tip aviator

Ochelarii tip aviator, precum sunt cei de aici, sunt foarte versatili, potriviţi oricărei tip de fizionomie, sunt acei ochelari pe care trebuie să îi ai la îndemână oricând. Indiferent de culoarea lentilei sau a ramei, ochelarii aviator rămân unici, inconfundabili, eterni pe pasarelă. Acest tip de ochelari sunt unisex şi se potrivesc în orice ocazie.

Ochelari de soare dreptunghiulari

Ochelarii dreptunghiulari sau pătraţi sunt perfecţi pentru faţa rotundă. Pe lângă faptul că îţi conferă un aer dramatic, vor alungi optic formă fetei, oferind proporționalitatea ideală și contrabalansând rotunjimea chipului tău.

Ochelari de soare rotunzi

Ochelarii lui John Lennon, urcă vertiginos în topul preferinţelor stiliştilor de imagine. Potriviţi pentru feţele cu formă pătrată, cu maxilarele care se aliniază cu tâmplele, îndulcesc liniile, oferind chipului echilibru optic.

Ochelari de soare oversize

Modelul hipie al anilor 70-80 pare să revină sub creionul celor care dictează tendinţele în modă. Şi aceştia se potrivesc aproape oricărei fizionomii dar, dacă ai faţă lunguiaţă şi slabă, atunci trebuie să îi eviţi, deoarece vor accentua defectele fizionomiei.

Dragii mei protejaţi-vă ochii de razele solarelui şi nu îi uitaţi nici pe cei mici. Ochelarii de soare pentru copii sunt la fel de importanţi că cei pentru adulţi, deoarece ochii copiilor sunt foarte vulnerabili la expunerea directă la radiaţiile solare, iar cum cristalinul lor este încă în proces de formare, acesta poate fi lezat de razele necruţătoare.

Nu uita că ochelarii de soare pot da oricărei ţinute o notă de mister, originalitate şi stil, învaţă să îi alegi în funcţie de formă feţei tale şi de stilul vestimentar pe care îl adopţi.

 • 100
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "TOP 5 tipuri de ochelari de soare. Cum alegi cea mai bună pereche pentru tine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*