Cresterea nivelului serviciilor medicale din Romania cu ajutorul Sistemelor integrate medicale

Teamnet-Dedalus
Share the joy
 • 19
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cresterea nivelului serviciilor medicale din Romania cu ajutorul Sistemelor integrate medicale

Teamnet Group este un integrator şi dezvoltător de sisteme informatice, care se ocupă totodată cu implementarea acestora în diverse domenii. Aceştia sunt principalii furnizori de sisteme medicale de la Teamnet-Dedalus, pentru România.

Serviciile şi soluţiile IT&C oferite, precum şi mantenanţa şi suportul post-implementare, au transformat această companie, într-una dintre cele mai competente companii care oferă consultanţă şi implementare servicii informatice, pe piaţă românească, în vederea finanţărilor.

Grupul Teamnet este format din mai multe companii distincte, care se diferenţiază prin domeniile de activitate în care se desfăşoară şi tipul de servicii pe care îl oferă în domeniul tehnologiei
În ţară noastră Grupul Teamnet, se ocupă şi de asigurarea şi furnizarea de sisteme integrate medicale Dedalus.

Teamnet-Dedalus este una din companiile care este specializată pe domeniul medical. Această livrează produse informatice pentru managementul instituţiilor medicale şi soluţii personalizate pentru a îmbunătăţi activitatea din spitale şi clinici.

Sistemele implementate de Teamnet Dedalus în sectorul medical, au multiple avantaje. Aplicaţiile informatizate şi sistemul integrat poate fi aplicat unui singur spital sau unei clinici sau unui lanţ întreg. Aceste sisteme sunt includ o baza de date despre pacienţi dar şi informaţii referitoare la îngrijirea medicală propriu-zisă pe care aceştia au primit-o, astfel încât această să poată fi accesată oricând de către cadru medical care se ocupă cu îngrijirea pacientului.

Bogdan Padiu, CEO-ul grupului Teamnet, a declarat într-un interviu pentru revista incomemagazine.ro că este deosebit de importantă achiziţia de servicii pentru toate entităţile care activează în domeniul management medical în România, astfel se va crea un sistem infirmational , la care medicii pot avea acces pentru a crea istoricul unui pacient.

Intervievat de capital.ro, acesta a precizat că pe segmentul medical, grupul Teamnet este partener cu Acibadem în Turcia dar şi cu Dedalus SPA, o platformă performantă de pe piaţa serviciilor sanitare din Italia.

Arianna Screening este o platformă medicală ce vine în sprijinul furnizorilor de servicii medicale care desfăşoară programe de preventive şi de stabilire timpurie a celor mai importante boli. Un sistem informatic bine pus la punct, va oferind posibilitatea unui management eficient, integrat şi optimizat în materie de campanii de screening la nivel naţional.

Datorită necesităţii unui singur organism public care să reunească funcţiile tuturor entităţilor medicale şi pentru a evita duplicarea datelor, Bogdan Padiu – CEO Teamnet, declară că serviciile informatice oferite de Teamnet Dedalus vor ajută la organizarea de asistenţă medicală bazată pe principiile de raţionalizare, simplificare şi eficienţă.

Teamnet-Dedalus

Principalale beneficii ale sistemelor oferite de Teamnet Dedalus sunt legate de:

interoperabilitatea și cooperarea în cadrul instituțiilor medicale
optimizarea activităților de management administrativ
oferirea unor servicii medicale la cele mai înalte standarde, mulțumită comunicării datelor critice despre pacienți în timp util.

Lansarea suitei ARMONIA®sanita în tara noastră presupune o noua abordare referitoare la serviciile medicale pe care pacientul le primeste. Această este un instrument important în managementul tuturor procedurilor de care ar avea nevoie un pacient, atât pentru reducerea timpului de aşteptare al acestuia pentru analize, investigaţii şi consultări, dar şi pentru creşterea calităţii serviciilor medicale oferite.

Sistemul informatizat va permite circularea informațiilor de interes intre departamentele și secțiile din spitale și centre medicale precum si intre furnizorii de servicii medicale. Soluția informatica va asigura în acest fel un diagnostic corect și un tratament corespunzător, în cel mai scurt timp, pentru pacient.

*sursa informatii: teamnet-dedalus.ro

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cresterea nivelului serviciilor medicale din Romania cu ajutorul Sistemelor integrate medicale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*