LIMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder

LIMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder
Share the joy

IMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder

Îmi amintesc cum acum cativa ani, când am cumpărat primul meu aparat foto compact, una dintre obsesiile mele de atunci, când ma uitam la caracteristicile sale, trebuia sa aiba posibilitatea de a se utiliza cu un trepied. Deasupra de megapixeli și alte specificații, doar acel orificiu, unde se potea atasa un trepied mi se părea fundamental.

Și atunci cand am facut poze cu aparatul direct pe masa si am verificat pozele mele mi-am dat seama și eu că acest este un accesoriu esențial, deoarece multe dintre aceste imagini nu s-ar fi putut face fără un trepied. Dacă nu aveți un trepied vă lipsește o mare oportunitate de a face fotografii uimitoare într-o serie de situații specifice. Vrei să știi ce fel de imagini vreau sa spun?

Chiar săptămâna trecută am inceput sa caut si suportul mult visat pentru camera mea l-am gasit pe yoshop.com, un webshop asiatic unde poti gasi absolut orice doresti.

Încă se pare uimitor cum o incizie mica la baza camerei, unde poti atasa un suport, poate da astfel de rezultate minunate. Și deși nu știu ce tip de aparat pot utiliza, mi-o doresc cu ardoare. O camera care nu permite ancorarea pe un trepied, nu intra in calculele mele, mai ales ca nu toate camerele  compacte au această opțiune.

Posibil cazul unei probleme de matematica in care spațiu la proiectarea corpului se alungeste sau se contracta la un anumit punct, dar indiferent de motiv, consider că daca nu ai acest suport posibilitate ca o mare greșeală fotografica sa apara intre pozele tale este destul de mare.

Și există o serie de situații, cand  folosind un trepied va permite să alegeți lucruri si sa facerti fotogrfii care altfel ar fi fost fizic imposibil.

Acest suport de pe yoshop.com, este fabulos pentru smartphone sau orice dispozitiv.

Nu-i asa ca ti-l doresti si tu?

LIMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder

LIMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder

Camera Stand Holder

Be the first to comment on "LIMONADA T2 Hands Free Multi-angle Phone / Tablet / Camera Stand Holder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*