De unde se achiziţionează uniforme medicale ieftine

uniforme medicale
Share the joy
 • 15
 • 2
 •  
 • 1
 •  
 •  

De unde se achiziţionează uniforme medicale ieftine?

Imaginea şi prezentarea, sunt două aspecte pe care un cadru medical trebuie să aibă grijă în orice moment. De aceea uniforme medicale Dispotrading pune la dispoziţia personalului medical din România cele mai bune echipamente de protecţie profesionale.

După cum bine ştiţi, nimic nu atrage atenţia pacienţilor mai mult, ca un medic cu un halat nou, impecabil sau o uniformă medicală strălucitoare.

Halate medicale sau o vestimentaţie casual?

Au fost vremuri când medicii purtau la cabinet un costum sobru, doar asistentele aveau halate și bonete, astăzi s-a constatat ca echipamentul de protecție este mult mai comod și mai simplu de purtat.

Marea majoritate a medicilor nu au suficient timp pentru a cauta uniforme medicale ideale, de aceea poartă ani la rând halate medicale, primite pe inventar sau bluze medicale. Însă cu toţii suntem conştienţi de însemnătatea unor uniforme medicale, care să evidenţieze importanţa personalului medical. De aceea aproape toţi medicii aleg să poarte uniforme medicale, foarte rare fiind cazurile când un medic nu utilizează acest semn atât de distinctiv.

De-a lungul timpului echipamentul de protecție al personalului medical a suferit unele modificări, de la halatele medicale albe, cu mâneci lungi şi lungime medie, deseori trecand de genunchi, la uniforme medicale tag, în culori vesele şi atractive. Acestea din urmă sunt ideale pentru clinicile infantile, deoarece acest tip de bluze medicale colorate, par să îi facă pe micii pacienţi să se simta confortabil.

Felul în care este îmbrăcat medicul, afectează percepţia pacienţilor, de aceea la orice clinică sau cabinet medical, este foarte importantă achiziţia de uniforme medicale pentru tot personalul.

De unde se achiziţionează echipament protecție?

Cea mai vastă gamă de uniforme medicale complete din România, găsiţi la Dispotrading. Aceştia sunt producători de echipament medical de cea mai bună calitate la un preţ competitiv.

Uniformele medicale, comercializate sub marca Missena, marcă înregistrată, sunt din tercot de bumbac de calitate superioară, foarte rezistente şi pot fi personalizate după cerinţele fecaruia. Astfel că poţi solicită orice culoare şi orice personalizare, de la denumirea clinicii, până la un mesaj publicitar.

Multitudinea de culori pentru uniforme medicale tag vă dau posibilitatea să achiziţionaţi echipamentul de protecţie în funcţie de de preferinţe. Totodată, de aici poţi alege să iei componente separate, precum: bonete, halate medicale de diferite lungimi, cambrate sau drepte, bluze medicale, pantaloni, combinezoane, etc.

În magazinul online Dispotrading găsiţi diverse modele de uniforme medicale ieftine pentru bărbaţi, pentru femei sau modele universale. Totodată aveţi posibilitatea de a alege între uniforme medicale de vară, cu mânecă scurtă sau uniforme medicale cu mânecă lungă, pentru anotimpul rece.

uniforme medicale

 • 15
 • 2
 •  
 • 1
 •  

6 Comments on "De unde se achiziţionează uniforme medicale ieftine"

 1. Desi nu sunt cadru medical ma intereseaza acest articol deoarece am multi prieni care sunt cadre medicale.

 2. frumos era din parte sistemului sanitar sa asigure uniformele pentru personal, dar niccaieri nu mai da nimeni echipament de lucru. Oamenii trebuie sa si-l cumpere singuri.

 3. Bun articol! Iti multumesc pentru recomandare!😙

 4. Doresc sa va spun ca in cei 10 ani de munca in spital nu am primit nici cel putin un halat din partea CJ sau a SCJUA. S-au dat papuci anul acesta de Craciun din partea SANTAS, anul trecut vesta, iar acum 2 ani halat gros, ceea ce nu mi se pare normal ca pe bonurile mele cadou de Craciun, in loc sa imi cumpar ce vreau si ce am nevoie pentru masa de Craciun, sa imi cumpere ei ce vor si sa deconteze cat vor. In regulament scrie clar ca echipamentul medical trebuie asigurat integral de angajator, nu de sindicat si nu din bugetul personal. Numai o pereche de papuci ma costa intre 70-100 lei, un halat 65-130, pantalonii la fel. Unde mai pui ca iti trebuie sa ai cel putin 2 tinute curate in dulap, in caz ca se pateaza cu sange sau alte lichide. Cu asta am spus ce ma doare😯

 5. Scuze SANITAS

 6. Foarte interesant articolul, multumesc pentru postare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*